Criteriul National

Reduceri la fiare de calcat in acest inceput de sezon cald

Reduceri la fiare de calcat in acest inceput de sezon cald
aprilie 18
17:23 2017

Vine sezonul cald si inca nu ti-ai pus garderoba la punct? Nu mai sta pe ganduri, caci aceasta este o dovada ca tu esti in forma si arati foarte bine!

Dupa cum bine stim garderoba noastra reflecta si anumite caracteristici ale stilului si  aspiratiilor pe care le avem, iar cel mai bun mod de a o pune in valoare este sa-i oferim posibilitatea unui electrocasnic sa o aranjeze cum trebuie.

Care este cel mai potrivit? Cu siguranta fierul de calcat, un instrument atat de indispensabil casei, incat fara el hainele noastre ar arata scortos si inutilizabile.

Ce poate face un fier de calcat? In primul rand talpa sa ne poate ajuta sa intindem cum trebuie un material pentru ca acesta sa stea bine pe corp.

Dar probabil orientarea noastra este si spre acele tesaturi care sunt ceva mai pretentioase, iar calcarea pe extremitatile lor cu siguranta ar putea da batai de cap.

Ar putea toate fiarele de calcat din industrie sa faca fata tuturor provocarilor? Noi va recomandam sa va orientati spre achizitionarea unor astfel de electrocasnice de la producatori consacrati din domeniu, cum ar fi Tefal, Bosch sau Philips, care fac cu siguranta diferenta asupra tesaturilor dumneavoastra.

Cantitatea de abur, functia de autointretinere, talpa, sunt elemente care fac de departe diferenta atunci cand vine vorba de calcare.

Un fier de calcat ieftin si bun nu poate asigura toate aceste proprietati, ci doar o calcare clasica care poate lasa chiar si urme pe haine, sau sa redea un aspect neted.

Cel mai ieftin fier de calcat insa de la un producator de top ar putea face diferenta asupra tesaturilor dumneavoastra? Da, ar putea face, iar in acest moment exista produse chiar si la pretul de 100 de lei care au proprietati cu totul si cu totul unice.

Un fier de calcat Tefal, poate fi achizitionat la un astfel de pret, iar talpa antiaderenta poate fi de departe un argument atunci cand achizitionati un astfel de fier.

Mai mult, aveti posibilitatea si sa operati rapid un volum mare de haine, datorita faptului ca dispune de un jet de abur suficient de mare si un maner ergonomic astfel incat sa faca fata chiar si celor mai extreme conditii de lucru.

Profita acum si nu lasa aceste lucruri sa-ti scape printre degete, achizitionand un electrocasnic cum toate casele moderne ar trebui sa aibe in dotare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo