Criteriul National

Reduceri la fiare de calcat in acest inceput de sezon cald

Reduceri la fiare de calcat in acest inceput de sezon cald
aprilie 18
17:23 2017

Vine sezonul cald si inca nu ti-ai pus garderoba la punct? Nu mai sta pe ganduri, caci aceasta este o dovada ca tu esti in forma si arati foarte bine!

Dupa cum bine stim garderoba noastra reflecta si anumite caracteristici ale stilului si  aspiratiilor pe care le avem, iar cel mai bun mod de a o pune in valoare este sa-i oferim posibilitatea unui electrocasnic sa o aranjeze cum trebuie.

Care este cel mai potrivit? Cu siguranta fierul de calcat, un instrument atat de indispensabil casei, incat fara el hainele noastre ar arata scortos si inutilizabile.

Ce poate face un fier de calcat? In primul rand talpa sa ne poate ajuta sa intindem cum trebuie un material pentru ca acesta sa stea bine pe corp.

Dar probabil orientarea noastra este si spre acele tesaturi care sunt ceva mai pretentioase, iar calcarea pe extremitatile lor cu siguranta ar putea da batai de cap.

Ar putea toate fiarele de calcat din industrie sa faca fata tuturor provocarilor? Noi va recomandam sa va orientati spre achizitionarea unor astfel de electrocasnice de la producatori consacrati din domeniu, cum ar fi Tefal, Bosch sau Philips, care fac cu siguranta diferenta asupra tesaturilor dumneavoastra.

Cantitatea de abur, functia de autointretinere, talpa, sunt elemente care fac de departe diferenta atunci cand vine vorba de calcare.

Un fier de calcat ieftin si bun nu poate asigura toate aceste proprietati, ci doar o calcare clasica care poate lasa chiar si urme pe haine, sau sa redea un aspect neted.

Cel mai ieftin fier de calcat insa de la un producator de top ar putea face diferenta asupra tesaturilor dumneavoastra? Da, ar putea face, iar in acest moment exista produse chiar si la pretul de 100 de lei care au proprietati cu totul si cu totul unice.

Un fier de calcat Tefal, poate fi achizitionat la un astfel de pret, iar talpa antiaderenta poate fi de departe un argument atunci cand achizitionati un astfel de fier.

Mai mult, aveti posibilitatea si sa operati rapid un volum mare de haine, datorita faptului ca dispune de un jet de abur suficient de mare si un maner ergonomic astfel incat sa faca fata chiar si celor mai extreme conditii de lucru.

Profita acum si nu lasa aceste lucruri sa-ti scape printre degete, achizitionand un electrocasnic cum toate casele moderne ar trebui sa aibe in dotare.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro