Criteriul National

Reduceri la fiare de calcat in acest inceput de sezon cald

Reduceri la fiare de calcat in acest inceput de sezon cald
aprilie 18
17:23 2017

Vine sezonul cald si inca nu ti-ai pus garderoba la punct? Nu mai sta pe ganduri, caci aceasta este o dovada ca tu esti in forma si arati foarte bine!

Dupa cum bine stim garderoba noastra reflecta si anumite caracteristici ale stilului si  aspiratiilor pe care le avem, iar cel mai bun mod de a o pune in valoare este sa-i oferim posibilitatea unui electrocasnic sa o aranjeze cum trebuie.

Care este cel mai potrivit? Cu siguranta fierul de calcat, un instrument atat de indispensabil casei, incat fara el hainele noastre ar arata scortos si inutilizabile.

Ce poate face un fier de calcat? In primul rand talpa sa ne poate ajuta sa intindem cum trebuie un material pentru ca acesta sa stea bine pe corp.

Dar probabil orientarea noastra este si spre acele tesaturi care sunt ceva mai pretentioase, iar calcarea pe extremitatile lor cu siguranta ar putea da batai de cap.

Ar putea toate fiarele de calcat din industrie sa faca fata tuturor provocarilor? Noi va recomandam sa va orientati spre achizitionarea unor astfel de electrocasnice de la producatori consacrati din domeniu, cum ar fi Tefal, Bosch sau Philips, care fac cu siguranta diferenta asupra tesaturilor dumneavoastra.

Cantitatea de abur, functia de autointretinere, talpa, sunt elemente care fac de departe diferenta atunci cand vine vorba de calcare.

Un fier de calcat ieftin si bun nu poate asigura toate aceste proprietati, ci doar o calcare clasica care poate lasa chiar si urme pe haine, sau sa redea un aspect neted.

Cel mai ieftin fier de calcat insa de la un producator de top ar putea face diferenta asupra tesaturilor dumneavoastra? Da, ar putea face, iar in acest moment exista produse chiar si la pretul de 100 de lei care au proprietati cu totul si cu totul unice.

Un fier de calcat Tefal, poate fi achizitionat la un astfel de pret, iar talpa antiaderenta poate fi de departe un argument atunci cand achizitionati un astfel de fier.

Mai mult, aveti posibilitatea si sa operati rapid un volum mare de haine, datorita faptului ca dispune de un jet de abur suficient de mare si un maner ergonomic astfel incat sa faca fata chiar si celor mai extreme conditii de lucru.

Profita acum si nu lasa aceste lucruri sa-ti scape printre degete, achizitionand un electrocasnic cum toate casele moderne ar trebui sa aibe in dotare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo