Criteriul National

Reduceri si promotii de care puteti beneficia de Paste

Reduceri si promotii de care puteti beneficia de Paste
aprilie 04
17:32 2015

Stiti ca si in perioada Sarbatorilor de Paste puteti economisi si bani? Asta daca stiti sa cautati promotiile pe care magazinele le au pregatite special pentru aceasta ocazie. Iata cateva categorii de produse care in aceasta perioada au preturi reduse:
Produsele alimentare de sezon, marii retaileri si comerciantii incearca in aceasta perioada sa scape de stocutile cu alimente de sezon nevandute. Astfel ca in aceasta saptamana puteti cumpara cozonaci, oua colorate, carne de miel cu discounturi destul de generoase. Nici preturile pentru oua, iepurasii si mieii din ciocolata nu raman acum neatinse.
O alta gama de produse foarte cautate de noi si reduse de comercianti sunt cele de curatenie. Putem beneficia de oferte gen „cumperi un produs, si pe al doilea il iei la jumatate de pret” sau pachetele de „trei la pret de doua”. Timp pentru a face celebra curatenie de Paste sa fie…
Accesorii ornamentale. Pe aceeasta ultima suta de metrii comerciantii isi doresc sa nu ramana cu stocuri mari de accesoriile si ornamentele specifice acestui sezon. Asa ca veti putea achizitiona „la reducere” cosulete cu flori, lumanari, aranjamente ornamentale sau fete de masa si servetele imprimate cu elemente pascale.
Nici aparatele electrocasnice nu sunt ocolite in aceasta saptamana de marile reduceri. Nu ca am avea nevoie de ele, dar retailerii au inteles ca in aceasta goana a cumparaturilor pentru Paste umplem cosurile cu tot ce vedem ca este marcat cu „reducere” sau „discount”. Asa ca noi profitam si achizitionam obiectele de care nu avem nevoie la „promotie”.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo