Criteriul National

Regimul care iti permite sa porti orice costum de baie doresti

Regimul care iti permite sa porti orice costum de baie doresti
mai 16
20:05 2017

Cel mai celebru regim este cu siguranta cel al dietei Rina deoarece in ciuda faptului ca poti servi absolut tot ceea ce doresti, totusi nu va trebui sa porti niste costume de baie intregi, pentru a ascunde kilogramele in plus. In felul acesta, cunoscuta dieta Rina si-a atras foarte multi adepti care de fiecare data cand au probleme cu greutatea respecta acest regim si care le-a asigurat greutatea pe care si-au dorit-o. Acets lucru, a fost posibil datorita faptului ca au respectat in totalitate acest regim, deoarece chiar daca sunt mai putin cunoscute, dieta Rina are cateva restrictii in ceea ce priveste regimul sau.

Recomandare pentru meniul dietei Rina

Bineinteles, absolut toate mesele zilei sunt importante insa pranzul are rolul de a asigura buna functionare a functiilor importante si de aceea, iti voi recomanda cea mai buna reteta pentru aceasta masa. Drept urmare, pieptul de pui cu legume este cea mai buna recomandare in acest sens iar dupa o astfel de masa te vei putea simti mult mai bine pentru ca activitatile tale zilnice sa decurga in mod normal.

In a doua zi, tot pentru pranz va recomandam drept cea mai buna alegere o reteta care are la baza 4 cartofi si 400 grame de varza acrita. Aceasta poate fi amestecata cu ingredientele preferate si cu cateva legume iar ulterior, Cartofii cu varza pot fi o reteta care sa iti satisfaca toate poftele, mai ales ca iti ofera exact elementele de care ai neovie in cea de-a doua zi a dietei deoarece iti va permite sa porti fara nici o problema binecunoscutele costume de baie 2 piese.

A treia zi poate fi reprezentata ca si ziua in care la fiecare masa a zilei ai o restrictie in ceea ce consta cantitatea alimentelor care iti sunt permise pe toata aceasta perioada de regim. Acest lucru trebuie respectat deoarece in aceasta zi va trebui sa te axezi pe carbohidrati, cei care iti pot face foarte mult rau din punct de vedere al greutatii. De aceea, la fiecare masa ai grija sa nu ii oferi propriului tau organism mai mult de 200 grame de proteine deoarece nu vei putea ajunge la rezultatele pe care ti le doresti.

Totusi, in ultima zi, restrictile au fost inlaturate si in ziua dedicata vitaminelor ai voie sa mananci atat cat poti deoarece este chiar indicat sa mananci cat mai des iar in felul acesta organismul tau poate scapa de orice kilogram in plus pe care nu ti-l doresti, fara s aiti faci probleme in ceea ce consta purtarea unor costume de baie slim.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo