Criteriul National

Regimul care iti permite sa porti orice costum de baie doresti

Regimul care iti permite sa porti orice costum de baie doresti
mai 16
20:05 2017

Cel mai celebru regim este cu siguranta cel al dietei Rina deoarece in ciuda faptului ca poti servi absolut tot ceea ce doresti, totusi nu va trebui sa porti niste costume de baie intregi, pentru a ascunde kilogramele in plus. In felul acesta, cunoscuta dieta Rina si-a atras foarte multi adepti care de fiecare data cand au probleme cu greutatea respecta acest regim si care le-a asigurat greutatea pe care si-au dorit-o. Acets lucru, a fost posibil datorita faptului ca au respectat in totalitate acest regim, deoarece chiar daca sunt mai putin cunoscute, dieta Rina are cateva restrictii in ceea ce priveste regimul sau.

Recomandare pentru meniul dietei Rina

Bineinteles, absolut toate mesele zilei sunt importante insa pranzul are rolul de a asigura buna functionare a functiilor importante si de aceea, iti voi recomanda cea mai buna reteta pentru aceasta masa. Drept urmare, pieptul de pui cu legume este cea mai buna recomandare in acest sens iar dupa o astfel de masa te vei putea simti mult mai bine pentru ca activitatile tale zilnice sa decurga in mod normal.

In a doua zi, tot pentru pranz va recomandam drept cea mai buna alegere o reteta care are la baza 4 cartofi si 400 grame de varza acrita. Aceasta poate fi amestecata cu ingredientele preferate si cu cateva legume iar ulterior, Cartofii cu varza pot fi o reteta care sa iti satisfaca toate poftele, mai ales ca iti ofera exact elementele de care ai neovie in cea de-a doua zi a dietei deoarece iti va permite sa porti fara nici o problema binecunoscutele costume de baie 2 piese.

A treia zi poate fi reprezentata ca si ziua in care la fiecare masa a zilei ai o restrictie in ceea ce consta cantitatea alimentelor care iti sunt permise pe toata aceasta perioada de regim. Acest lucru trebuie respectat deoarece in aceasta zi va trebui sa te axezi pe carbohidrati, cei care iti pot face foarte mult rau din punct de vedere al greutatii. De aceea, la fiecare masa ai grija sa nu ii oferi propriului tau organism mai mult de 200 grame de proteine deoarece nu vei putea ajunge la rezultatele pe care ti le doresti.

Totusi, in ultima zi, restrictile au fost inlaturate si in ziua dedicata vitaminelor ai voie sa mananci atat cat poti deoarece este chiar indicat sa mananci cat mai des iar in felul acesta organismul tau poate scapa de orice kilogram in plus pe care nu ti-l doresti, fara s aiti faci probleme in ceea ce consta purtarea unor costume de baie slim.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro