Criteriul National

Regulatoarele de aer – intrebuintare si particularitati

Regulatoarele de aer – intrebuintare si particularitati
octombrie 23
13:44 2018

In toate sectoarele de activitate, incepand de la cel industrial si pana la cel ce vizeaza transporturile de gaze, un rol important il joaca instalatiile de aer comprimat. Buna functionare a acestora este influentata de catre parametrii specifici. Cand nu sunt intocmai, nici functionarea nu va fi una optima.

Tehnovest, magazin online specializat in solutii si accesorii pentru retelele de aer comprimat, pentru cele hidraulice, mecanice, etc., vine in intampinarea celor care doresc sa proiecteze si sa intretina instalatii care sa promita o utilizare de durata cu raspunsurile potrivite. Regulatoarele de aer reprezinta fara doar si poate o necesitate in cadrul acestora, una indispensabila.

Rolul regulatoarelor de aer

Rolul pe care il joaca un regulator aer in cadrul sistemelor de aer comprimat este unul precis. Oricare ar fi tipul instalatiei, respectiv a sistemului in dotarea caruia intra, acesta vizeaza un parametru care trebuie sa fie tinut sub control. Este vorba despre presiunea la iesire a aerului. Poate sa difere, de la un sistem la altul, din mai multe cauze.

Conteaza ce fel de sistem de pompare prezinta pentru ca acesta va fi unul diferit in cadrul fiecarei instalatii. De asemenea, de avut in vedere sunt ciclurile de admisie si regulare repetate, pentru ca acestea au la randul lor influenta vizavi de presiunea la iesire. Nu in cele din urma, sunt necesare acestea in dotarea sistemelor pentru ca instalatia, respectiv functionarea ei sunt suprasolicitate uneori de beneficiari.

Iata ca regulatoarele reprezinta o necesitate in solutionarea fluctuatiilor, acolo unde este cazul. Compenseaza cu succes variatiile de presiune si tin sub control fluctuatiile care se inregistreaza la nivelul lor, respectiv la presiunea de iesire. Este valabil indiferent de tipul instalatiei cu aer comprimat.

Rolul unui regulator aer este bine definit – pastreaza liniaritatea vizavi de presiunea la iesire. Trebuie sa existe si este esential acolo unde instalatia de aer sub presiune necesita o presiune maxima.

Recomandari pentru alegere unui regulator de aer potrivit

Nu este intocmai usoara alegerea unui astfel de articol, mai ales cand particularitatile sunt pretentioase. Piata vine cu sute de solutii, insa fara a cunoaste parametrii specifici fiecarei aplicatii nu se poate bifa o achizitie corespunzatoare. Iata care sunt acele aspecte ce trebuie verificate inainte de a cauta un regulator aer.

Cumparatorul trebuie sa fie atent la natura aplicatiei in care intentioneaza sa monteze regulatorul, dimensiunile acesteia pentru o potrivite perfecta, precizia necesara, presiunea specifica structurii, precum si accesoriile pe care procesul de montare si intrebuintare le presupune.

Multi se trezesc in dificultate cand au de facut o asemenea alegere din cauza ca nu cunosc detaliile la care trebuie sa se raporteze. In orice caz, magazinele de specialitate precum Tehnovest vor sta la dispozitie celor ce intentioneaza sa realizeze o achizitie in acest sens cu sfaturi si recomandari. Acestia dispun de altfel si de solutii pentru aplicatii diferite care folosesc aer sub presiune.

Incepand de la accesorii si pana la diverse accesorii necesare pentru a realiza inlocuirea sau pentru a echivala acele componente mai mult sau mai putin eficiente, magazinul mentionat vine cu solutii calitative si rentabile. Cei interesati pot accesa site-ul tehnovest.ro pentru a beneficia de produsele necesare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu