Criteriul National

Reguli de eticheta pentru jocurile LIVE de cazinou

Reguli de eticheta pentru jocurile LIVE de cazinou
iulie 08
16:44 2020

Experientele traite in cazinourile adevarate pot fi astazi reproduse cu usurinta in online, tehnologia oferindu-le userilor tot ce are mai bun de oferit mix-ul internet:jocuri de cazinou. Cei care obisnuiesc sa joace in sali fizice la ruleta sau la masa de blackjack, alaturi de dealeri autorizati, pot incerca si experienta oferita de un cazino live, un simplu click activand rapid o suma intreaga de avantaje. 

In primul rand, o astfel de experienta se bazeaza pe accesorii de joc reale (carti reale, masa reala de ruleta, etc) ce sunt utilizate de dealeri reali, pentru a oferi mai multa veridicitate jocului. Un alt avantaj al jocurilor live de ruleta si blackjack se bazeaza pe componenta sociala, jucatorii avand sansa de a le adresa in timp real intrebari dealerilor, scriind in casuta de chat din fereastra jocului respectiv. 

Daca este sa adaugam si faptul ca jocurile de cazino live pot fi jucate din absolut orice spatiu pe care il prefera userii (atat timp cat beneficiaza de o conexiune buna la internet), iata cum se transforma aceasta experienta intr-o alternativa de luat in calcul. Insa pentru ca aceste jocuri de cazinou cu dealer sa le ofere tuturor distractia pe care o cauta, jucatorii trebuie sa respecte un cod, descris de o serie de reguli simplu de urmat: 

Reguli de eticheta jocuri LIVE cazinou: #1

Nu juca sub influenta bauturilor alcoolice! Chiar daca te afli in confortul propriului tau camin si poti face ce vrei la tine in casa, este recomandat sa iti pastrezi cumpatul, atunci cand te afli la o masa de cazinou live. Aceasta prima regula de eticheta se bazeaza pe doua motive cat se poate de intuitive: (1) consumand alcool, concentrarea ta la masa de joc scade, riscand astfel sa iei decizii ce pot influenta in mod negativ balanta ta; (2) consumand alcool, calitatea interactiunii tale, atat cu dealerul, cat si cu ceilalti jucatori, poate avea de suferit. Daca iti face placere sa joci live la cazinou, avand in fata un pahar de vin sau de bere, iti recomandam sa consumi alcool cu responsabilitate! 

Reguli de eticheta jocuri LIVE cazinou: #2

Intra la o masa de cazinou live stiind deja regulile jocului respectiv! Chiar daca dealerii iti vor raspunde cu rabdare si calm la toate intrebarile pe care le vei adresa in casuta de chat, risti astfel sa periclitezi calitatea intregii experiente de joc. Sigur, intrebari privind fluxul unui joc live de cazinou, sau particularitati ale acestei alternative online, pot fi puse oricand. Dealerii vor vedea intrebarea pe care o adresezi pe monitorul din fata lor, urmand sa raspunda acesteia in timp real. Insa ar fi indicat sa eviti intrebari de genul “Si acum ce trebuie sa fac?”, alegand sa inveti dinainte regulile simple pe care jocul de ruleta sau cel de blackjack le propun. 

Reguli de eticheta jocuri LIVE cazinou: #3 

Nu ocupa un scaun la o masa daca nu vrei neaparat sa joci! La fel ca in cazul variantelor “offline” de blackjack si ruleta, locurile la masa sunt limitate! Insa daca la un cazinou fizic, cel care vrea sa parieze poate plasa un pariu la masa, trecand cu eleganta de cel care doar asista la joc, in cazul unei mese live, doritorii nu pot decat sa astepte eliberarea unui loc. Lipsa ta de activitate va fi sesizata de dealerul acelei mesei, care te va ruga politicos la un moment dat sa faci o actiune. De aceea, ia un loc la masa de joc live doar atunci cand esti pregatit sa mizezi. 

Reguli de eticheta jocuri LIVE cazinou: #4

Respecta dealerul si ceilalti jucatori de la masa respectiva! Ultima regula de eticheta pe care este recomandat sa o respecti, atunci cand joci ruleta live sau blackjack live, tine de comportament. Fii civilizat atat cu dealerul, cat si cu ceilalti participanti la joc, tratandu-i la fel cum iti doresti si tu sa fii tratat. Nu “vampiriza” energia pozitiva de la o masa live prin replici neinspirate sau, mai grav, prin injurii adresate celor prezenti. In caz contrar, dealerul este indreptatit sa ia masuri, privind corectarea acestor abateri, tu riscand chiar sa fii exclus de la o anumita masa de joc.

Respecta regulile de mai sus si bucura-te de experientele uimitoare pe care jocurile de cazinou live ti le ofera, oricand si oriunde doresti!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Maria Popescu

Maria Popescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul