Criteriul National

Relaxare şi energie la birou

Relaxare şi energie la birou
iulie 23
18:26 2019

 

Masajul la birou este un serviciu deja consacrat în străinătate și a început să devină din ce în ce mai cunoscut și în România. Ba mai mult decât atât, este practică cu succes de foarte multe companii. În acest fel a luat naştere şi Relaxopedia care oferă clienților servicii la cele mai înalte standarde, servicii de masaj de relaxare și terapeutic. Compania Relaxopedia a fost creată cu atenție asupra fiecărui detaliu, profesionalism și echilibru între eficiență și confort.

Relaxopedia colaborează cu terapeuți atent selecționați, ce au o experienţă de minim 3 ani în domeniu şi bine înţeles, care poseda studii superioare, astfel încât să aibă cunoştinţe temeinice în domeniu fiind elemente de bază în cadrul echipei. Masajul la birou se efectuează pe un scaun portabil special conceput pentru a induce o stare de confort şi relaxare.

Beneficiile unui masaj la birou profesional

 • Ajută la relaxarea muşchilor şi ţesuturilor;
 • Crește mobilitatea articulaţiilor şi îmbunătăţește circulaţia sanguine;
 • Ajută la reducerea stresului și diminuează anxietatea;
 • Contribuie la eliberarea toxinelor din organism;
 • Oferă un plus de energie și bună dispoziţie;
 • Diminuează durerile de spate, musculare, de cap și ale articulaţiilor;
 • Întăreşte sistemul imunitar, înviorează tonusul muscular;
 • Are efect analgezic, relaxează și calmează organismul.

Avantajele masajului pe scaun față de masajul clasic

 • Nu se folosesc uleiuri sau alte creme care să provoace indispoziţie;
 • Persoana căreia i se face masajul nu trebuie să se dezbrace, în acest fel, masajul se poate realiza și în spații deschise;
 • Terapeutul foloseşte o combinaţie de mai multe tipuri de masaj;
 • Scaunul de masaj este pliant, ceea ce îl face uşor de transportat, ușor de montat aproape oriunde, neocupând spaţiu mare. Design-ul ergonomic este special gândit pentru a susţine capul, trunchiul, braţele şi picioarele astfel încât corpul să rămână într-o poziţie verticală ce duce la alinierea adecvată a coloanei vertebrale.

Relaxopedia a luat naştere din dorinţa de a a-şi îndeplini visul, formându-se ca o echipă pasionată de masajul de relaxare. De-a lungul anilor, experiența și consecvența la locul de muncă și-au spus cuvântul, motiv pentru care s-a format compania Relaxopedia. Dorinţă, dedicația, perseverența și experienţa cumulate de-a lungul timpului ne-au ajutat fără doar şi poate. Cea mai mare satisfacție este atunci când clienții se declara mulţumiţi de serviciile oferite şi ne recomandă şi altor persoane. Clienţii sunt cei care au reuşit să ajute la a da o aromă vieții tumultoase și adeseori epuizante la birou.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei