Criteriul National

Relocarea „holochesului” mintal la români

Relocarea „holochesului” mintal la români
octombrie 11
11:27 2016

SUB SLOGANUL- “NOI VĂ INFORMĂM”, REDACȚIA ZIARULUI CRITERIUL NAȚIONAL DOREȘTE SĂ VĂ INFORMEZE PE DUMNEAVOASTRĂ DEOARECE MULȚI NU ȘTIU SAU NU VOR SĂ ÎNŢELEAGĂ CE ANUME SE PETRECE. INVOCÂND ARTICOLUL 30 DIN CONSTITUŢIA ROMÂNIEI, UN CITITOR CE A DORIT SĂ-ŞI PĂSTREZE ANONIMATUL NE-A TRIMIS ACEASTĂ RELATARE CU VALOARE DE DOCUMENT!

the-last-days-of-the-big-lie-516x350

          Doamne ajută dragii mei!

Este drept că nu ne-am mai regăsit în paginile istoriei (fie el și un CRITERIU NAŢIONAL) de multă vreme. Astăzi când toată suflarea din țărișoara asta oftează uitându-ne cu nădejde la țarul PUTIN care nu se lasă înduplecat să primească o echipă de arheologi în TRANSNISTRIA acolo unde se spune ca au fost măcelăriți ovrei (evrei) și gitanos (țigani). Nu insistăm la ora actuală să deslușim cum de au ajuns acești “români” în această regiune sau în ce împrejurări au fost ridicați și “deportați”. Vorba aceea, e treaba DOCTORANZILOR din academia rromilor. KAS PARAUA EI DOCTORATUL.(e o vorbă din popor)

Eu unul am rămas tare nedumerit cum dansează CUCUVEAU MOV de pe primăria CAPITALEI când e vorba de inaugurarea unei piețe. De ce tocmai CUCUVEA MOV? Pentru că e la modă acolo printre frații de lojă FLACARA VIOLET a lui Băsescu. Vă aduceți aminte Vă aduceţi aminte cu siguranţă  de acei slugoi . Uite-le feţele pline de infatuare…

slugoi

 

Da, dar paă timpul lor a cam apus şi lucrurile rîmase nerezolvate nu vor să aibe vreo finalitate. Cum ar fi normal, firesc, uite că pînă şi ei ar trebui să dea socoteală. Vorba aceea, pentru toţi e o Lege, atât umană cât mai ales Divină!

Dar, dacă ne ghidăm după haosul pe care l-au lăsat intenţionat în urmă, mulţi mi-ar spune dela obraz- „Ce ai bre?” sau „Care care domn procuror nu vede nici o legătură în piesa aceasta de teatru?”

Cum spuneam nici nu bine s-a răcit defunctul că-s gata actele cu parafa și semnătura primarului. Despre ce vorbim când e vorba tot de același partid de pungași și la București și la Constanța. De exemplu la noi NEA JEAN CONSTANTIN nu are un bust iar MARELE Centru Cultural care-i va purta numele întârzie să fie inaugurat. Dar nu v-am spus nimic senzațional până acum.Ci doar am punctat faptul că „imensa” grijă pentru a promova cultura se limitează strict la interesele meschine ale organizaţiilor din care fac parte- partid, administraţie, gaşcă…

Hai să depăşim acest subiect încă lăsat intenţionat în aer şi să vă spun ceva mai ardent. De exemplu, astă vară o echipă de arheologi din VIETNAM și ȚARILE ARABE(Libia, Irak, Siria…)

777

 

au venit neinvitați de guvernul TEHNOCRAT să scotocească după gropile comune. De parcă terminaseră treaba la ei acasă și hai fuguța să-i dea o mână de ajutor și acestui institut de studierea HOLOCHESULUI.

Chiar că nu știu cu ce se mai ocupă în ultima perioadă IICCMER sub mandatul lui RADU PREDA dar acesta a devenit peste noapte avocatul sinodal din CRETA (așa spun gurile rele). Cert e că el are o agendă încărcată și nu poate urgenta lucrările din teren. Pentru că arhiva minorităților (evrei) a fost dată la casare la o fabrică de hârtie din TEL AVIV sub mandatul lui NASTASE. De atunci avem ședințe comune cu statul ISRAEL pentru repatrierea TEZAURULUI depozitat la MOSCOVA lui PUTIN. În curând vom fi nevoiți și împinși de la spate de FORȚA MULTINAȚIONALĂ dislocată la CRAIOVA să trecem Prutul și să ne luam aurul de la PUTIN.

Băi să fie zic aş zice eu. Dar de mii de ani de când acest popor a fost jefuit de toate națiunile nu poate îndura și acest MARE JAF petrecut în ultimul SECOL. Poate iese la suprafață adevărul precum spune la BIBLIE  “Iar când va veni Acela, Duhul Adevărului, vă va călăuzi la tot adevărul; căci nu va vorbi de la Sine, ci toate câte va auzi va vorbi și cele viitoare vă va vesti.” (Ioan 16:13) E de aici fiecare înțelege ce vrea și poate pricepe, dar să nu se întâmple, atunci când va fi …un pic prea târziu!

0

Dragii mei cititori, vă las puțin în meditație și dau fuguța la coadă. Nu, nu fraților la coadă să mă înscriu pe lista de candidaturi  a partidului SLUGOI, nici la coadă la Sf. Parascheva darămite la coada cu pomeni electorale gen casa verde. Ci să urmăresc dosarele scoase la naftalină. Nu v-ați prins?  DOSARUL REVOLUȚIEI și cel al MINERIADELOR. Eu am scris bine MINERIADE. Că despre una nu poți scrie prea multe la dosar. Pe când dacă le aduni pe toate și le măsori cu ECHERUL și COMPASUL împrumutat din servieta/geanta pentru transportul uneltelor masonice, ritualice ale… unui procuror oarecare  poţi afla suma exactă care a fost exterminată în România și chiar în lume. Așa că, vorba aceea se impune în actuala conjunctură… „Mai ușor cu pianul pe scări!” Şi, ca îndemn şi sfat mai „prietenesc” e acesta- Luaţi băieţaşilor şi țambalul în PIAȚA VUVUZELEI.

Pentru cei care consideră că cele spuse de mine mai sus sunt niște bazaconii credule eu îi sfătuiesc să ia aminte şi să citească  sau să-şi (re)amintească de aşa ceva!

formatiuni-majore-de-lupta

Iar dacă nu au răbdare să citească atât de multe, ideal ar fi să parcurgă aici un interviu scurt pe această temă. Eu personal l-am rugat pe FLORIN MĂTRESCU să mai scoată un volum dar numai cu MĂCELUL DIN ROMÂNIA. Sper că această dorință să-mi fie îndeplinită până ce nu vor zbura rachetele deasupra capetelor noastre.

 

Până atunci, cu speranţa că acele vremuri vor fi îmblânzite şi împiedicate vă urez să aveţi o zi bună de la DOMNUL.

 

 

 

Sursa foto : ARHIVA PERSONALĂ a corespondentului

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește acestui inimos corespondent şi totodată, pe această cale îl asigură de confidențialitatea de care se bucură şi  doreşte ca această colaborare să fie permanentizată !

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo