Criteriul National

Remodelarea corporala – Mit pentru unii, realitate pentru altii

Remodelarea corporala – Mit pentru unii, realitate pentru altii
aprilie 28
11:47 2017

Dupa cum bine stim, in viata cotidiana, lipsa timpului si confortul primeaza, lucru care ne face sa ne neglijam organismul si aspectul corporal.

Daca in pauza de masa de la pranz, primul lucru care il facem este sa mergem sa ne luam ceva de mancare, fie de la o patiserie, fie de la autoservire, acest lucru nu garanteaza o alimentatie corecta, ci doar potolirea senzatiei de satietate.

Avand o viata haotica, plina de sedentarism, care nu implica miscare suficienta, putem risca sa ane alegem cu un corp care nu este conform standardelor si aspiratiilor noastre, drept pentru care trebuie sa luam atitudine.

Lipsa sportului, munca de birou, ancorarea in activitati ce implica inactivitate fizica pe durate lungi, implica de la sine si kilograme in plus sau slabirea capacitatii de efort, lucruri care in timp au afectat si totodata slabit organismul.

Oare remodelarea corporala sa fie doar pentru oamenii ambitiosi sau cei mai putin pofticiosi? Orice este posibil in lumea asta, daca avem putina ambitie, o spun vorbele din popor si pe buna dreptate.

Dupa cum bine stim cu toti dorim sa aratam bine in haine, sa fim apreciati de lume, sa avem un corp tonifiat, insa pentru acest lucru putem alege sa tinem regimuri stricte, antrenamente intense la sala, sau pur si simplu sa fim ponderati cu ceea ce consumam sau ceea ce facem.

Spre exemplu, o viata echilibrata care implica o dieta diversificata, bazata mai mult pe legume, fructe, branzeturi, proteine si cereale, poate acoperi vitaminizarea si mineralizarea adecvata a corpului, lucru care daca vine la pachet cu odihna si igiena poate reprezenta cheia unei siluete de invidat.

Insa daca avem asimilari rapide, daca nu tinem cont de unele reguli pe care corpul  le impune, am putea avea nevoie de ceva ajutoare.

Unde le-am putea gasi pe acestea? In primul rand este important sa ne stim vulnerabilitatile si sa dorim sa luam atitudine. Un nutritionist, secondat de un instructor fitness sau de un pachet personalizat de spa poate acoperi golurile unui corp lasat de izbeliste.

Doresti sa faci schimbari spectaculoase care sa nu iti afecteze bugetul si care sa fie garantia confirmarilor tale pe termen lung? Un centru de remodelare corporala precum Dianetti poate fi exact solutia de care ai tu nevoie. Stiai ca baile de ulei, stimularea electronica sau diferite exercitii de gimnastica aerobica te pot scapa de grasimea abdominala in doar cateva zile?

Sau ca anumite combinatii de alimente ajuta la arderea intensa a caloriilor, totul pentru ca dumneavoastra sa va echilibrati raportul kilogramelor si grasimii corporale?

Poate ca aceste lucruri vi se par foarte dificil de facut, insa ele nu necesita nici o atentie sporita, ci doar consecventa si regularitate.

Acum, in mediul online aveti tot ceea ce doriti pentru a incerca o modalitate de remodelare corporala eficienta fara sa daunati corpului sau programului dumneavoastra zilnic.

De la diete diversificate, la exercitii complexe, pachete antrenante de fitness sau spa sau pur si simplu antrenamente uzuale de jogging in parc, pot fi promoterul schimbarii dumneavoastra in bine, pentru un raport ideal de greutate si pentru a va stima cum se cuvine.

Aceste lucruri au avantajul ca sunt facute pentru toate clasele sociale si nu implica un consum foarte ridicat de bani,  pachetele personalizate fiind puse la bataie pentru toate categoriile de varsta si toate tipurile somatice.

Asadar, tot ce ne ramane este sa credem in puterea noastra de a schimba ceva si sa nu lasam pe maine ce putem face astazi!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo