Criteriul National

Remorca auto, un vehicul pentru transport, extrem de util si accesibil!

Remorca auto, un vehicul pentru transport, extrem de util si accesibil!
martie 19
17:57 2020

prakti220w_1_

Remorca este un vechicul de transport extrem de folositor in momentul in care avem nevoie sa caram diverse obiecte, atat in cazul in care discutam despre un trai in mediul rural, cat si in mediul urban.

Fara doar si poate, cel mai simplu si la indemana exemplu de remorca, este cel al unei simple remorci 750 kg. O astfel de remorca 750 kg este foarte usoara si cel mai des utilizata in activitatile de transport marfa in regim propriu.

De asemenea dispune si de o serie de avantaje care ii confera un raport pret/calitate mai mult decat excelent pentru o persoana fizica, reusind in acest fel sa va duceti la bun sfarsit planurile fara a mai fi nevoie sa apelati la diverse firme de transport. Acest tip de remorca este foarte usoara dupa cum am mentionat si ceva mai sus, si nu necesita categorie suplimentara de permis auto.

In cazul in care va intrebati ce reprezinta concret acea greutate de 750 kg, ei bine, aceasta reprezinta masa maxima admisa de incarcare, pentru o simpla persoana fizica si nu numai, fiind o informatie extrem de utila in cazul in care se afla in situatia de a necesita periodic nevoia de a transporta diverse marfuri.

Pentru a va putea descurca in trafic fara nici un fel de problema, nu aveti nevoie decat de putin exercitiu, sa exersati de cateva ori intoarcerile si parcarie in special, deoarece este ceva mai greu sa parcati in momentul in care aveti o remorca atasata de masina. In caz contrar veti risca fie sa blocati drumul, fie sa loviti alte masini parcate regulamentar, ceea ce nu este deloc necesar.

In plus, trebuie obligatoriu sa luati in calcul si faptul ca greutatea masinii reprezinta este cu doar o treime mai mare in cazul in care remorca este incarcata la maxim, precum si lungimea a crescut considerabil. Astfel trebuie sa fiti foarte atenti la viteza cu care va deplasati si in functie de portiuni sa fiti cu bagare de seama. De asemenea, aveti grija cand virati astfel incat sa nu atingeti alti participanti la trafic, precum si in cazul franarii deoarece in cazul unei franari bruste cu o asememea greutate in spate, cu siguranta sistemul de franare va avea numai de suferit.

O remorca auto de 750 kg, poate fi achizitonata la preturi foarte avantajoase si de la brand-uri foarte bune, atata timp cat veti alege un comerciant de incredere. Aceasta este extrem de utila in jurul gospodariei si pe internet veti gasi o multime de magazine online care comercializeaza remorci, insa, acest lucru nu inseamna neaparat ca veti apela la sfarsit, la un magazin serios si de incredere.

La numai in simplu click distanta, veti putea beneficia de cele mai bune servicii in materie de remorci auto de 750 kg si nu numai, remorci pentru tot felul de intrebuintari si pentru diverse catogorii, precum si o multime de alte categorii de produse aferente:

  • Remorci auto
  • Piese remorca
  • Trolii manuale Al-Ko
  • Rampe
  • Bare Tractiune Al-Ko
  • Osii (Axe) Al-Ko
  • Dispozitive intertiale de frana
  • Accesorii remorci

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul