Criteriul National

Rent a car – De ce tot mai multi romani apeleaza la acest serviciu?

Rent a car – De ce tot mai multi romani apeleaza la acest serviciu?
iunie 26
15:18 2018

Cum ar viata fara masina? Desi nu are rost sa ne punem aceasta intrebare, mai ales ca masini exista, ce te faci atunci cand cea personala este service si trebuie sa ajungi la un eveniment sau ai nevoie de o masina pe termen lung? Salvarea vine de la firmele de rent a car in Bucuresti si in alte orase din Romania, care raspuns prompt solicitarilor clientilor si ofera o gama larga de masini, ale caror preturi scad pe perioada contractului.

Firmele de rent a car sunt extrem de apreciate in Romania nu doar pentru ca ofera o gama larga de vehicule, dar multe dintre ele ofera si posibilitatea de achizitionare pe o perioada limitata a unei masini – ieftina sau scumpa – dar in orice caz fiabila.

Spre exemplu, daca nu ai o masina personala sau este in service si vrei sa te misti rapid in Capitala, este foarte simplu sa iei una de la o firma de rent a car din Bucuresti. Procedura de inchiriere este extrem de simpla, mai ales in online, trebuie doar sa iti alegi modelul preferat, perioada, sa platesti si sa semnezi un contract si un proces verbal de predare-primire. Iar, apoi, cheile sunt ale tale.

Cum satisfactia clientilor este cea mai importanta, companiile de rent a car ofera doar autovehicule cu inspectia tehnica periodica facuta si polite de asigurare RCA si CASCO, lucru foarte important cand este vorba despre un accident. De asemenea au rovinietele, vignietele si taxele de poduri si de autostrada platite, insa incluse in pretul de inchiriere al masinii.

In gama de autovehicule se regasesc masini de diferite clase, care sunt in general noi sau in orice caz sunt foarte bine intretinute si in stare perfecta de functionare.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de rent a car?

In primul rand, ai posibilitatea sa iti alegi o masina noua si buna, ori de cate ori ai nevoie. Astfel, scapi de grija ITP-ului, a anumitor reparatii periodice si cheltuieli cu RCA, CASCO si combustibil. Asa te poti bucura de timpul tau liber cand vrei si te poti deplasa rapid in locurile dorite chiar daca nu ai o masina a ta.

Daca se opteaza pentru o masina de ultima generatie desigur pretul este mai mare. Pentru a-ti face o parere in legatura cu preturile de inchiriere este indicat sa studiezi piata in acest domeniu si sa afli toate ofertele acestor firme rent a car. In plus, poti opta si pentru servicii extra, precum lanturi de iarna, scaun pentru copil, roof sau un portbagaj in plus, sistem GPS, sofer.

Inchirierea unei masini este mai profitabila decat sa iei un taxi mai ales daca vrei sa parcurgi distante mari. Apeleaza la serviciul rent a car Bucuresti, deoarece timpul este pretios, face parte din viata ta si nu trebuie sa-l risipesti fara rost.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu