Criteriul National

Rent a car Maya Timisoara – cea mai buna alegere

Rent a car Maya Timisoara – cea mai buna alegere
ianuarie 13
17:42 2017

Sunteti in cautarea unei agentii de rent a car Timisoara serioasa, de calitate, dar va ganditi si la bugetul dumneavoastra? Rent a car Maya Timisoara dispune de o oferta diversificata, pentru fiecare buzunar. Cu siguranta ca atat dumneavoastra, cat si poate unele cunostinte au evitat sa faca o deplasare intr-un anumit loc, deoarece masina cu care doreau sa se deplaseze avea un consum prea mare.

In cazul in care alegeti o masina cu consum redus este posibil ca deplasarea sa-si acopere costurile din toate punctele de vedere si sa iesiti chiar in castig.

Solutia este simpla: Alegeti firma Rent a car Maya Timisoara si considerati problema dumneavoastra rezolvata. Aveti ca si optiune atat inchirierea aututurismului pe termen scurt, dar si pe termen lung, caz in care preturile sunt negociabile, in functie de numarul de zile solicitat (cand perioada de inchiriere a masinii creste, pretul scade).

Rent a car Maya Timisoara are ca domeniu principal de activitate inchirierea de masini in orasul Timisoara si zonele limitrofe. Masina se poate preda in orice loc al orasului, venind in intampinarea dumneavoastra, fie ca este vorba de Gara Timisoara Nord sau de aeroportul Traian Vuia. Asta pentru ca suntem constienti ca timpul este o resursa foarte importanta pentru dumneavoastra si de aceea ne straduim sa realizam operatiunea de inchiriere a masinii cat mai rapida si lipsita de complicatii.

Oferta Rent a car Maya Timisoara este foarta diversificata, deoarece dispunem de o gama larga de automobile din care sa alegeti: Dacia, Volkswagen, BMW, Skoda, Land Rover, precum si platforma de tractare auto. Masini noi, de ultima generatie, cu standarde ridicate de calitate, confort si siguranta. Cu siguranta ca veti gasi in parcul de masini Rent a car Maya Timisoara un automobil care sa se ridice la nivelul asteptarilor si exigentelor dumneavoastra.

O alta caracteristica a Rent a car Maya Timisoara este dinamismul, fiind o companie ce ofera in permanenta calitate si siguranta clientilor: masinile sunt in stare tehnica ireprosabila, politica companiei fiind de a schimba permanent autoturismele uzate, permitand masinilor de inchiriat sa atinga o durata maxima de serviciu de 3 ani.

Rent a car Timisoara aeroport

Asa cum am specificat, agentii nostrii vor respecta intocmai locul livrarii solicitat de dumneavoastra. In plus, pentru inchirieri autoturisme din aeroportul Traian Vuia va veti bucura de un serviciu ireprosabil. Veti ateriza pe aeroportul Traian Vuia si ne-ati solicitat o masina cu plinul facut care sa va astepte in parcare, pregatita de drum?

Agentul de livrari Rent a car Maya Timisoara va va astepta cu o placuta cu numele dumneavoastra.

Va recomandam, de asemenea sa va deschideti telefonul mobil, pentru ca acesta sa va poata contacta si telefonic. De asemenea, agentul nostru va urmari aterizarea cursei dumneavoastra, asteptand sosirea avionului si descarcarea bagajelor.

In privinta tarifelor, chiar nu trebuie sa va faceti griji. Rent a car Maya Timisoara nu este localizata in incinta aeroportului, deci nu este platitoare de diverse taxe. Astfel ca dumneavoastra veti primi masina tot in parcarea aeroportului, insa la un pret mult mai avantajos, redus.

Inchiriaza autoturismele Rent a car Maya Timisoara si te vei bucura de surprize de proportii prin facilitati fara concurenta si preturi reduse! Experienta si numarul mare de clienti fideli spun foarte multe despre calitatea serviciilor prestate si suntem siguri ca si dumneavoastra, pe viitor, veti deveni un client fidel – prietenul nostru.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo