Criteriul National

Rent a car Maya Timisoara – cea mai buna alegere

Rent a car Maya Timisoara – cea mai buna alegere
ianuarie 13
17:42 2017

Sunteti in cautarea unei agentii de rent a car Timisoara serioasa, de calitate, dar va ganditi si la bugetul dumneavoastra? Rent a car Maya Timisoara dispune de o oferta diversificata, pentru fiecare buzunar. Cu siguranta ca atat dumneavoastra, cat si poate unele cunostinte au evitat sa faca o deplasare intr-un anumit loc, deoarece masina cu care doreau sa se deplaseze avea un consum prea mare.

In cazul in care alegeti o masina cu consum redus este posibil ca deplasarea sa-si acopere costurile din toate punctele de vedere si sa iesiti chiar in castig.

Solutia este simpla: Alegeti firma Rent a car Maya Timisoara si considerati problema dumneavoastra rezolvata. Aveti ca si optiune atat inchirierea aututurismului pe termen scurt, dar si pe termen lung, caz in care preturile sunt negociabile, in functie de numarul de zile solicitat (cand perioada de inchiriere a masinii creste, pretul scade).

Rent a car Maya Timisoara are ca domeniu principal de activitate inchirierea de masini in orasul Timisoara si zonele limitrofe. Masina se poate preda in orice loc al orasului, venind in intampinarea dumneavoastra, fie ca este vorba de Gara Timisoara Nord sau de aeroportul Traian Vuia. Asta pentru ca suntem constienti ca timpul este o resursa foarte importanta pentru dumneavoastra si de aceea ne straduim sa realizam operatiunea de inchiriere a masinii cat mai rapida si lipsita de complicatii.

Oferta Rent a car Maya Timisoara este foarta diversificata, deoarece dispunem de o gama larga de automobile din care sa alegeti: Dacia, Volkswagen, BMW, Skoda, Land Rover, precum si platforma de tractare auto. Masini noi, de ultima generatie, cu standarde ridicate de calitate, confort si siguranta. Cu siguranta ca veti gasi in parcul de masini Rent a car Maya Timisoara un automobil care sa se ridice la nivelul asteptarilor si exigentelor dumneavoastra.

O alta caracteristica a Rent a car Maya Timisoara este dinamismul, fiind o companie ce ofera in permanenta calitate si siguranta clientilor: masinile sunt in stare tehnica ireprosabila, politica companiei fiind de a schimba permanent autoturismele uzate, permitand masinilor de inchiriat sa atinga o durata maxima de serviciu de 3 ani.

Rent a car Timisoara aeroport

Asa cum am specificat, agentii nostrii vor respecta intocmai locul livrarii solicitat de dumneavoastra. In plus, pentru inchirieri autoturisme din aeroportul Traian Vuia va veti bucura de un serviciu ireprosabil. Veti ateriza pe aeroportul Traian Vuia si ne-ati solicitat o masina cu plinul facut care sa va astepte in parcare, pregatita de drum?

Agentul de livrari Rent a car Maya Timisoara va va astepta cu o placuta cu numele dumneavoastra.

Va recomandam, de asemenea sa va deschideti telefonul mobil, pentru ca acesta sa va poata contacta si telefonic. De asemenea, agentul nostru va urmari aterizarea cursei dumneavoastra, asteptand sosirea avionului si descarcarea bagajelor.

In privinta tarifelor, chiar nu trebuie sa va faceti griji. Rent a car Maya Timisoara nu este localizata in incinta aeroportului, deci nu este platitoare de diverse taxe. Astfel ca dumneavoastra veti primi masina tot in parcarea aeroportului, insa la un pret mult mai avantajos, redus.

Inchiriaza autoturismele Rent a car Maya Timisoara si te vei bucura de surprize de proportii prin facilitati fara concurenta si preturi reduse! Experienta si numarul mare de clienti fideli spun foarte multe despre calitatea serviciilor prestate si suntem siguri ca si dumneavoastra, pe viitor, veti deveni un client fidel – prietenul nostru.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro