Criteriul National

Repara si deblocheaza usa, e mult mai profitabil!

Repara si deblocheaza usa, e mult mai profitabil!
ianuarie 21
15:17 2019

Usa metalica, ca orice element de uz casnic din casa, are propria sa viata. Chiar si pe usile de inalta calitate, finisajul exterior se deterioreaza in timp, incuietorile se blocheaza sau devin caduce. Daca usa are multi ani si arata rau, nu functioneaza bine, se blocheaza de multe ori, atunci ai nevoie de un specialist in reparatii usi / deblocari usi.

Se stie ca usile metalice de inalta calitate sunt foarte scumpe, iar usile ieftine, de regula, nu vor fi mai bune decat cele vechi. Prin urmare, este adesea mult mai profitabila si mai ieftina repararea usii vechi de metal sau lemn. Datorita noilor materiale, tehnologii si experienta specialistilor, dupa reparatie, usa va arata la fel ca una noua, depasindu-si semnificativ proprietatile sale principale. Iar aici, vorbim si despre aspectul, izolarea termica si zgomot.

Orice optiune devine posibila

In usa metalica in sine, practic nu exista nimic rupt sau uzat, iar pe langa usile vechi, metalul este de obicei mai gros si mai puternic decat in ​​cazul celor moderne. De aceea, in multe cazuri, repararea usii vechi de metal, este mai profitabila si mai avantajoasa decat cumpararea uneia noi. Din experienta expertilor, se poate spune ca reparatia poate fi orice optiune pentru usile metalice. Vechiul exterior poate fi inlocuit cu un panou din MDF modern de inalta calitate. De asemenea, poate fi decorata cu panouri decorative in culoarea panoului usii, putand fi instalate placi de decupare.

De-a lungul perimetrului usii pot fi introduse etansari moi din cauciuc, eliminand curentii de aer. In plus, poate fi pusa o izolatie in interiorul usii, ceea ce sporeste semnificativ izolatia fonica. In locul unui glisor rupt, poate fi montat unul nou, special pentru usile metalice. De asemeni, incuietoarea veche si ieftina, poate fi inlocuita cu una de inalta calitate. In procesul de reparatii usi/deblocari usi la cererea clientului, toate componentele usii pot fi potrivite conform culorii cromate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei