Criteriul National

Reparații pentru produsul tău Apple: Nu amesteca mere cu pere!

Reparații pentru produsul tău Apple: Nu amesteca mere cu pere!
iulie 17
11:16 2019

Apple este marca de produse și echipamente care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă ai unul dintre produsele Apple iPhone, iPad, MacBook sau iMac și perioada de garanție a acestuia a expirat, în acest caz este puternic indicat să apelezi când dai de greu numai la centrele de reparații dedicate exclusiv Apple, din grijă și repect pentru smartphone-ul, tableta, laptopul sau PC-ul marca Apple.

Firește, te poți duce și la un service generalist, însă ca să nu amesteci mere cu pere, mai bine apelezi la Apple GSM și întreg personalul de acolo va vorbi numai pe limba lui Steve Jobs și a lui Tim Cook.

Reparații inteligente pentru iPhone

Parcă a trecut o veșnicie de la lansarea primului iPhone în 2007. Între timp, mai toată lumea știe să repare un telefon de la Apple, dar nu se concentrează numai și numai pe această marcă de smartphone-uri.

Specialiștii în reparații de Apple, însă, știu să schimbe cu precizie orice piesă de la aproape orice model de iPhone: ecrane, camere, difuzoare și așa mai departe. Design-ul acestui tip de telefon este cunoscut ca-n palmă de către cei care sunt concentați numai pe o singură marcă și cunosc îndeaproape și sunt pasionați de parcursul în timp al iPhone-ului – de la primul model și până la cele mai recente lansate.

Service pentru iPad și numai pentru iPad

iPad-ul este tableta care te face uneori să nu mai pornești nici televizorul – dacă există -, nici laptopul – sau PC-ul, după caz. Fiind ca funcționalitate la jumătatea dintre un telefon mobil și un laptop, este o soluție comodă întotdeauna și satisfăcătoare, mai ales în serile în care te simți obosit sau când altcineva din casă, din familie, are nevoie de telefon sau de laptop.

Dacă nu s-a întâmplat deja ceva (sperăm să nu), vei observa pe viitor probleme în funcționarea tabletei. Este firesc ca zilele bune să se încheie cândva pentru un asemenea device, folosit atât de mult.

Ce faci dacă ai un copil și acesta se joacă cu tableta ta iPad? Știi că, la un moment dat, riști să se strice, din neatenție, din neștiință. Nu poți evita la nesfârșit o stricăciune, dar poți lua măsuri pe moment pentru ca ele să nu aibă efecte majore și pe urmă poți apela la un centru specializat pe reparații pentru produse Apple.

Reparații eficiente pentru laptop Apple MacBook

Laptopul celor de la Apple a uimit întotdeauna prin design, funcționalitate și prestigiu. Un asemenea laptop este întotdeauna visul multora ca tine și devine visul împlinit în momentul achiziționării. Numai că un sistem cu atât de multe piese de dimensiuni atât de mici, atât de rezistente totodată și care conlucrează atât de bine în numele fiabilității și performanței, la un moment dat întâmpină o situație.

Dacă display-ul laptopului a cedat și s-a spart, dacă se supraîncălzește, dacă au pătruns cumva virușii, atunci tehnicienii de service care repară MacBook-uri for a living sunt oamenii pe care te poți baza atât în chestiuni hardware, cât și în dileme software.

Reparațiile pentru laptopul tău Apple pot fi asigurate de specialiști în tot ce a produs, produce și va produce Apple. Numai așa, poți fi 100% sigur(ă) de reușită. în plus, Apple GSM oferă 90 de zile de garanție asupra lucrării de service, oricare ar fi aceasta.

Centre de service în care iMac-ul e lipsit de secrete

Gamele de PC-uri produse de Apple sunt preferate de oamenii care vor excelența și nimic mai puțin, însă din cauza unui accident sau după ani întregi de utilizare frecventă, pot apărea anumite probleme de funcționare.

Posesorilor de iMac le este greu uneori să identifice singuri cauza defecțiunii sau, chiar dacă o identifică, nu au șanse prea multe să o elimine în regie proprie. Service-urile de echipamente IT pot face reparații, însă un service dedicat pe Apple aduce reparațiile demne de faima acestui producător.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul