Criteriul National

Repatrierea decedatilor la nivel profesional

Repatrierea decedatilor la nivel profesional
septembrie 11
14:12 2019

Deseori trauma psihica este frecvent anticipata de catre specialisti, pentru multi dintre cei care considera decesul drept o intamplare naturala, insa extrem de dureroasa. Oricat am incerca sa ne convingem ca este perfect normal si oricat ne-am dori sa ne abtinem sa nu ne pierdem cumpatul, astfel de emotii nu pot fi inhibate sub nicio forma.

Deopotriva, unii considera ca medicamentatia antidepresiva in astfel de situatii este cheia pentru cei mai indurerati, insa adevarul este ca dupa un eveniment atat de tragic, in care corpul trebuie sa se elibereze de durere si emotii, aceste pastile nu fac decat sa intarzie un efect chiar si de 5 ori mai puternic si mai nociv.

Astfel, cand treci printr-o astfel de situatie trebuie sa stii ca nu-i nimic gresit in a-ti pierde cumpatul si sa plangi in hohote la capul celui decedat. Oricat de dureros ar fi, in timp, vei invata sa accepti trecerea in nefiinta a persoanelor dragi.

Cu toate astea, emotiile pot fi mai greu de stapanit atunci cand decesul se produce peste hotare, intr-una din tarile straine catre care nu avem acces si/sau care transforma decesul intr-o problema grava, chiar nemaiintalnita pentru propria persoana, din pricina necesitatii repatrierii trupului celui decedat.

 

In speta si in mod direct, procesul poate fi extrem de anevoios, insa intr-un mod cu mult mai simplu poti atribui aceasta sarcina unei firme de pompe funebre care ofera servicii profesionale de repatriere. De exemplu, astfel de servicii de repatrierea vei gasi la Dorobantu Rainbow funerare, o companie de servicii funerare complete care-ti pune la dispozitie repatrierea decedatilor indiferent de varsta, sex sau de tipul decesului, din oricare din cele 11 tari europene in care acestia detin autorizatie de functionare. Este printre altele una dintre putinele companii de servicii funerare din Romania care va poate oferi serviciul acreditat de repatriere in conditii ample de profesionalism si respectiv servicii de ultima ora in vederea acoperirii necesarului funerar pana la inmormantare.

 

Despre repatrierea la nivel profesional trebuie mentionat ca este un proces extrem de anevoios in primul rand din cauza birocratiei, a drumurilor si a constatarilor necesare. Cu toate acestea, iin lipsa unui tonus psihic si/sau general, cat si a unor cunostinte ample, va puteti pune toata increderea in mainile Rainbow Funerare deoarece principala specializare este dobandirea intr-un timp cat mai scurt a intregii documentatii necesare. Acest lucru se datoreaza faptului ca vorbim despre o firma acreditata de catre statul roman, care a fost supusa unor procese ample de verificare in vederea certificarii si a aprobarii serviciilor, respectiv al aprobarii obtinute pentru repatrierea decedatilor din mai multe tari.

Consultanta gratuita de care puteti beneficia este din nou un aspect extrem de important din punct de vedere profesional. O firma cu adevarat profesionista va tine cont de bugetul stabilit, de nevoile si/sau preferintele personale, in cazul in care decedatul nu a efectuat anterior decesului un document care sa ateste solicitarea expresa a unor servicii funerare specifice (de exemplu incinerarea). Firma va poate sfatui in functie de conditiile producerii decesului cele mai optime metode de repatriere, respectiv de transport, pachete cu servicii complete diverse si transparenta completa pe durata intregului proces.

https://funerare-rainbow-dorobantu.ro/

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul