Criteriul National

Restaurantul select pentru o masă delicioasă, Trattoria Bucureşti

Restaurantul select pentru o masă delicioasă, Trattoria Bucureşti
septembrie 02
15:41 2016

Dacă eşti îndrăgostit de mâncărurile italiene, un romantic incurabil, un iubitor de locuri rafinate sau doar un gurmand ce vrea să mănânce bine, atunci te poţi simţi perfect într-un Restaurant Trattoria. Evident că după ce ai venit o dată aici, vei reveni în mod constat, fie pentru un prânz cu familia, fie pentru vreo programată cină de afaceri.

Trattoria Bucureşti aduce Italia la la doi paşi de casa ta.

Atmosfera destinsă şi primitoare din restaurantele Tratoria Buongiorno Bucuresti te face să te simţi în inima Italiei, să ai senzaţia că eşti plecat într-un concediu şi iei masa într-unul dintre cele mai plăcute locuri exotice. Deliciul bucătăriei meditareneene te va face să revii de fiecare dată într-un cadru primitor şi rafinat. Mâncarea bine preparată, deserturile delicioase te determină să savurezi fiecare înghiţitură. Tiramisu Italian este specific la tratoria şi de neegalat printre minunăţiile dulci ale locului. Fanii paste şi pizza se pot simţi ca într-un rai culinar, mai ales că bucătarii le prepară după cele mai atente şi originale reţete italiene.

Meniul de la Trattoria Bucureşti este ofertant şi delicios.

În lista de preparate te pierzi admirând ca într-o expoziţie de bunătăţuri. Pizza excelentă, lasagna Bolognese, spaghetti alla Carbonara, tagliatelle, salate cu piept de pui, cu ton, salate cu fructe de mare sau salate vegetariene sunt printre primele alegeri ale musafirilor din tratoria. Dacă ar fi să aleg, aş merge mai degrabă spre a recomanda delicioasele fructe de mare, creveţi, calamari, caracatiţă. Peştele este pregătit într-un mod unic, dorada, somonul şi codul fiind nelipsite în meniu. Nu sunt uitaţi nici doritorii de supe, fie vegetale, fie de peşte sau de văcuţă, pentru cei mai conservatori. O garnitură consistentă poate fi cea din orez, risotto fiind gătit în mod spectaculos, putând fi mâncat la felul principal.
Vino să experimentezi rafinamentul culinar şi plăcerea de a servi masa într-un decor select, la Restaurant Trattoria.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo