Criteriul National

Restaurantul select pentru o masă delicioasă, Trattoria Bucureşti

Restaurantul select pentru o masă delicioasă, Trattoria Bucureşti
septembrie 02
15:41 2016

Dacă eşti îndrăgostit de mâncărurile italiene, un romantic incurabil, un iubitor de locuri rafinate sau doar un gurmand ce vrea să mănânce bine, atunci te poţi simţi perfect într-un Restaurant Trattoria. Evident că după ce ai venit o dată aici, vei reveni în mod constat, fie pentru un prânz cu familia, fie pentru vreo programată cină de afaceri.

Trattoria Bucureşti aduce Italia la la doi paşi de casa ta.

Atmosfera destinsă şi primitoare din restaurantele Tratoria Buongiorno Bucuresti te face să te simţi în inima Italiei, să ai senzaţia că eşti plecat într-un concediu şi iei masa într-unul dintre cele mai plăcute locuri exotice. Deliciul bucătăriei meditareneene te va face să revii de fiecare dată într-un cadru primitor şi rafinat. Mâncarea bine preparată, deserturile delicioase te determină să savurezi fiecare înghiţitură. Tiramisu Italian este specific la tratoria şi de neegalat printre minunăţiile dulci ale locului. Fanii paste şi pizza se pot simţi ca într-un rai culinar, mai ales că bucătarii le prepară după cele mai atente şi originale reţete italiene.

Meniul de la Trattoria Bucureşti este ofertant şi delicios.

În lista de preparate te pierzi admirând ca într-o expoziţie de bunătăţuri. Pizza excelentă, lasagna Bolognese, spaghetti alla Carbonara, tagliatelle, salate cu piept de pui, cu ton, salate cu fructe de mare sau salate vegetariene sunt printre primele alegeri ale musafirilor din tratoria. Dacă ar fi să aleg, aş merge mai degrabă spre a recomanda delicioasele fructe de mare, creveţi, calamari, caracatiţă. Peştele este pregătit într-un mod unic, dorada, somonul şi codul fiind nelipsite în meniu. Nu sunt uitaţi nici doritorii de supe, fie vegetale, fie de peşte sau de văcuţă, pentru cei mai conservatori. O garnitură consistentă poate fi cea din orez, risotto fiind gătit în mod spectaculos, putând fi mâncat la felul principal.
Vino să experimentezi rafinamentul culinar şi plăcerea de a servi masa într-un decor select, la Restaurant Trattoria.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro