Criteriul National

Restaurantul Ticnez din Timisoara, refugiu pentru rasfatul culinar de zi cu zi

Restaurantul Ticnez din Timisoara, refugiu pentru rasfatul culinar de zi cu zi
decembrie 29
17:50 2017

Restaurantul Tinecz este localul de prestigiu gazduit in inima Timisoarei, care si-a insusit de-a lungul timpului reputatatia bucatariei romanesti si a devenit un refugiu pentru gusturile rafinate si pretentioase ale celor care ii calca pragul. Infiintatat la initiativa familiei Martinecz, in data de 10 decembrie 1996, restaurantul poarta o deosebita incarcatura a prestigiului si elegantei italiene, atribute care se regasesc cu preponderenta in meniurile ce dau frau liber creativitatii gastronomice, dar pastreaza cu iscusinta un conservatorism al retetelor traditionale.

Restaurantul din Timisoara specializat in bucatarie internationala si romaneasca ii rasfata pe timisoreni de mai bine de 20 de ani cu cele mai alese feluri, mizand pe calitatea meniurilor servite, un serviciu ireprosabil si portii generoase care permit experiente gastronomice la preturi extrem de accesibile. Detaliile fac diferenta, fapt pentru care mancarea servita de restaurantul Tinecz este unica in Timisoara, astfel ca somitatile parlamentare si oamenii de afaceri renumiti isi gasesc refugiul pentru a degusta in tihna preparatele servite de restaurantul Tinecz din Timisoara.

Mancarea servita in atmosfera citadina a restaurantului Tinecz aminteste de radacinile familiei Martinecz, incitand gusturile printr-o explozie de prospetime si combinatii efervescente. Din meniul restaurantului nu puteau lipsi pastele a la Italia si pizza cu blat pufos, preparate vitale ale bucatariei italiene, care satisfac cele mai avangardiste gusturi, cu riscul de a crea dependenta, dar nici preparatele investite cu puternice nuante extravagante, care pluseaza prin ingredientele atent selectionate. Astfel, gustul anost al pastelor este inlocuit de o explozie de arome calitative, astfel ca iubitorii bucatariei italiene se pot desfata cu pastele Aglio Olio, Arrabiata, Bolognese sau Milaneze, iar cei mai pretentiosi se pot bucura de farfuria perfecta ce cuprinde paste cu fructe de mare sau tagliatelle cu somon, broccoli si mazare.

Friptura delicioasa servita in TimisoaraDorul pentru mancarea deosebit de gustoasa din Timisoara ii atrage pe cei care trec pentru prima data pragul restaurantului Tinecz sa revina cu drag si cu toata increderea, pentru a repeta experienta culinara promisa de gastronomia internationala. Eleganta, rafinamentul si serviciile ireprosabile care stau la temelia restaurantului Tinecz alcatuiesc crezul respectat cu iscusinta in ultimii 20 de ani, pentru ca restaurantul Tinecz din Timisoara sa devina o emblema atat pentru oras, cat si pentru bucataria efervescenta primita cu drag si caldura intr-o tara traditionalista si destul de limitata in varietate la acea vreme.

Restaurantul Tinecz din Timisoara care a cucerit papilele gustative a celor mai pretentiosi si rafinati amatori de bucatarie internationala se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, independent de bugetul pe care sunt dispusi sa il aloce unor preparate servite in cadrul unui restaurant de prestigiu. Mancarea servita in cadrul restaurantului se adapteaza atat gusturilor sofisticate, ce pot fi multumite prin preparate fusion precum piept de pui cu sos gorgonzola, impregnat cu un gust puternic, dar si gusturilor conservatoare si traditionaliste, care pot fi ofertate cu salata Caprese, acaparata de gustul bogat al mozzarellei, sau salata Tinecz, investita cu eticheta gustului rafinat si de prestigiu.

Tinecz este restaurantul din Timisoara care a cucerit gusturile a mii de clienti ce revin multumiti de fiecare data, manati de prestigiul si eticheta rafinamentului pe care restaurantul a perpetuat-o cu iscusinta in cei mai bine de 20 de ani de existenta. Experienta gastronomiei desavarsite oferteaza gusturile avangardiste prin preparate inedite ce se bucura de o popularitate notabila in randul demnitarilor si afaceristilor care calca pragul restaurantului Tinecz, adresandu-se in egala masura si persoanelor conservatoare manate de curiozitatea degustarii unor preparate internationale. Restaurantul Tinecz este locatia predilecta in care intalnirile importante si revederile neasteptate se transforma in momentele speciale, dovezi ale unui timp calitativ petrecut in compania oamenilor cu adevarat importanti.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro