Criteriul National

Rețete la Thermomix pentru o nutriție echilibrată publicate pe GoostoMix

Rețete la Thermomix pentru o nutriție echilibrată publicate pe GoostoMix
mai 22
13:18 2020

Adesea, oamenii aleg să mănânce pe fugă preparate gata făcute sau să consume săptămânal doar câteva alimente. Este ușor să cazi în capcana unei alimentații cu puține vitamine atunci când activitățile zilnice sunt multe și urgente. Un măr pe zi, rar câte o salată și un cerc al unor legume des folosite în mai multe preparate este norma pentru mulți oameni care lucrează de dimineața până seara, neavând timp la dispoziție să pregătească un meniu variat.

 

Să ai o nutriție echilibrată și un stil de viață activ este mult mai ușor decât ai crede. Cei de la GoostoMix, platforma cu rețete pentru Thermomix, susțin și promovează adoptarea unui regim alimentar cât se poate de divers publicând constant rețete, adesea însoțite de informațiile nutriționale ale ingredientelor sau sfaturi care te ajută să gătești mai ușor și mai variat.

Regimuri alimentare diverse, preparate tradiționale și internaționale sunt publicate pe Goostomix.ro și inspiră o mulțime de oameni să aleagă mereu o nouă mâncare pentru a beneficia, pe rând, de toate vitaminele și mineralele pe care natura le oferă.

02 - Rețete la Thermomix pentru o nutriție echilibrată publicate pe GoostoMix

Rețetele la Thermomix de pe GoostoMix au fructe și legume de sezon

Pe lângă varietatea mare de preparate speciale, potrivite pentru orice perioada a anului, GoostoMix publică săptămânal rețete noi care conțin ingrediente specifice sezonului.

Dacă piața este plină de căpșuni, poți să fii sigur că pe GoostoMix vei găsi smoothie cu căpsuni, dulceață de căpșuni sau prăjituri cu căpșuni pentru Thermomix. Dacă este o perioadă în care peștele este din abundență în magazine, dar nu ai idee ce preparare ai putea să faci cu el, tot pe GoostoMix găsești o mulțime de rețete. Iar dacă pur și simplu nu știi ce să gătești, poți intra ori pe pagina GoostoMix de Facebook ca să te inspiri sau te poți uita pe website și nu ai cum să nu găsești ceva incredibil de gustos.

Rețetele GoostoMix se fac rapid și ușor la Thermomix

Robotul de bucătărie Thermomix este, într-adevăr, de mare ajutor pentru persoanele care nu își permit să stea cu orele în bucătărie. Cei de la GoostoMix înțeleg pe deplin acest lucru și publică rețete în pași care se pot urmări ușor. Astfel, cei care aleg rețetele GoostoMix obțin mereu cea mai bună mâncare, în cel mai scurt timp.

GoostoMix oferă rețete la Thermomix cu sau fără carne

Un regim alimentar variat este format din mâncăruri cu și fără carne, mâncăruri gătite și preparate raw. Combinate, ele oferă corpului o mulțime de nutrienți. Bineînțeles, toate trebuiesc consumate fără excese, la ore potrivite. Dacă alegi să mănânci 3 prăjituri pe zi vei obține o carie, nu un meniu variat.

Așadar, accesează website-ul GoostoMix și uită-te la categoriile de rețete, alege în fiecare zi noi preparate și respectă mesele zilei și cantitățile necesare pentru o masă. Nu îți face griji, nu vei risipi alimentele, rețetele de pe GoostoMix sunt create pentru un anumit număr de porții, iar tu poți ajusta cantitățile ca să prepari cât ai nevoie.

Pune-ți robotul Thermomix la treabă și mănâncă cât mai variat pentru a avea un corp sănătos.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul