Criteriul National

Rezerva o locatie cu w-w-w.ro!

Rezerva o locatie cu w-w-w.ro!
decembrie 06
12:47 2016

Acum cateva zile a fost lansat cel mai nou portal de  online. Acest portal de rezervari va avea acoperire nationala, cu ajutorul sau pot fi rezervate locatii pentru evenimente ( nunti, botezuri, conferinte, degustari, simpozioane, etc ), dar si cazare. Scopul acestui portal este de a oferi cat mai multe optiuni, celor ce se afla in cautarea locatiei ideale. Utilizatorii au la dispozitie o multime de criterii de cautare, in functie de locatie, tip, categorie, facilitati, numar de persoane, parcare, wifi, servicii si o multime de alte optiuni. Foarte multi organizatori de evenimente au o problema comuna, trebuie sa gaseasca solutii de cazare pentru invitatii ce vin de departe, acesasta problema poate fi rezolvata pe acelasi site, organizatorul nu mai este nevoit sa acceseze alt site, w-w-w.ro ofera si optiuni de cazare, in hotel-uri, pensiuni, cabane, vile si apartamente. Un alt avantaj major pentru proprietarii de locatii este faptul ca pe site sunt afisate toate datele de contact proprii. Alt avantaj pentru proprietarii de locatii este tariful de listare, in prezent exsita doua tipuri de abonament, cel de 6 luni si cel de 12 luni. Aceste abonamente sunt mult mai rentabile fata de alte site-uri de rezervari care percep comisioane pentru fiecare rezervare in parte, comisioane cuprinse intre 10 si 25 %  din valoarea unei rezervari, pe w-w-w.ro se plateste doar abonamentul. Vesti bune sunt si pentru utilizatorii acestui site, pcei ce cauta sa rezerve o locatie, folosirea portalului este absolut gratuita. Anul viitor sunt sanse ca portalul sa contina locatii din Moldova, Ucraina si Bulgaria.

Va asteptam pe w-w-w.ro pentru rezervarea locatiei ideale pentru un eveniment de vis!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Mihai Daniel Marius

Mihai Daniel Marius

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo