Criteriul National

Rezerva o locatie cu w-w-w.ro!

Rezerva o locatie cu w-w-w.ro!
decembrie 06
12:47 2016

Acum cateva zile a fost lansat cel mai nou portal de  online. Acest portal de rezervari va avea acoperire nationala, cu ajutorul sau pot fi rezervate locatii pentru evenimente ( nunti, botezuri, conferinte, degustari, simpozioane, etc ), dar si cazare. Scopul acestui portal este de a oferi cat mai multe optiuni, celor ce se afla in cautarea locatiei ideale. Utilizatorii au la dispozitie o multime de criterii de cautare, in functie de locatie, tip, categorie, facilitati, numar de persoane, parcare, wifi, servicii si o multime de alte optiuni. Foarte multi organizatori de evenimente au o problema comuna, trebuie sa gaseasca solutii de cazare pentru invitatii ce vin de departe, acesasta problema poate fi rezolvata pe acelasi site, organizatorul nu mai este nevoit sa acceseze alt site, w-w-w.ro ofera si optiuni de cazare, in hotel-uri, pensiuni, cabane, vile si apartamente. Un alt avantaj major pentru proprietarii de locatii este faptul ca pe site sunt afisate toate datele de contact proprii. Alt avantaj pentru proprietarii de locatii este tariful de listare, in prezent exsita doua tipuri de abonament, cel de 6 luni si cel de 12 luni. Aceste abonamente sunt mult mai rentabile fata de alte site-uri de rezervari care percep comisioane pentru fiecare rezervare in parte, comisioane cuprinse intre 10 si 25 %  din valoarea unei rezervari, pe w-w-w.ro se plateste doar abonamentul. Vesti bune sunt si pentru utilizatorii acestui site, pcei ce cauta sa rezerve o locatie, folosirea portalului este absolut gratuita. Anul viitor sunt sanse ca portalul sa contina locatii din Moldova, Ucraina si Bulgaria.

Va asteptam pe w-w-w.ro pentru rezervarea locatiei ideale pentru un eveniment de vis!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Mihai Daniel Marius

Mihai Daniel Marius

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo