Criteriul National

Rich Girls Studios oferă cel mai bun sistem de training din țară

Rich Girls Studios oferă cel mai bun sistem de training din țară
august 20
10:16 2019

Studiile recente confirmă faptul că angajatorii preferă să investească în trainingurile dedicate angajaților, în detrimentul angajării pe baza unor criterii stricte precum studii în domenii nișate, ori experiența vastă. Specialiștii în recrutare recomandă oferirea unor traininguri specializate astfel încât angajaților să le fie deschise noi oportunități, dar și pentru a cultiva o politică orientată spre creștere și dezvoltare în cadrul firmei.

,,La Rich Girls Studios nu credem că un CV stufos înseamnă neapărat și experiență. Noi căutăm femei dornice să învețe, care să își dorească să își depășească limitele și țintesc către idealuri mărețe. Dacă ele vin cu un astfel de mindset, studioul nostru le va pune la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru a avansa în carieră. În cele din urmă, nu vorbim de orice femei, ci de Rich Girls!” a declarat o reprezentantă a departamentului de HR Rich Girls Studios.

Rich Girls Studios își pregătește modelele pentru o carieră prosperă

Rich Girls Studios oferă cel mai bun sistem de training din țară în domeniul videochatului. Fiecare nou model online va primi sprijinul unui trainer specializat cu care va colabora pentru a seta strategii de maximizare a profiturilor, astfel încât comisioanele să crească de la o lună la alta. Trainingul specializat garantează încasări enorme, modelele care respectă strategiile reușind să obțină chiar și sume peste 15.000 $. De asemenea, astfel de strategii le ajută să câștige trafic într-o perioadă foarte scurtă, putând adăuga mai multe zerouri încasărilor în doar două săptămâni.

Trainerii sunt persoane special pregătite pentru a ajuta modelele să își descopere atuurile, dar au și rolul de mentori pentru a le învăța că în acest domeniu orice vis poate deveni realitate.

Implementarea celui mai bun sistem de training în videochat garantează perfecționarea abilităților lingvistice, educație financiară și nu în ultimul rând, le ajută pe modele să jongleze între cele mai bune platforme de videochat. Trainerii au capacitatea de a se mula pe personalitatea modelelor și le învață tot ceea ce este necesar pentru a avansa în carieră.

Echipa de experți Rich Girls Studios are o experiență vastă în industria de videochat, astfel încât pentru orice nedumerire sau problemă cu care un model online s-ar putea confrunta există o soluție rapidă și benefică. Nu în ultimul rând, echipa Rich Girls Studios înseamnă familie deoarece modelelor li se oferă înțelegere, program flexibil și sprijin moral și financiar în tot ceea ce își propun.

Despre Rich Girls Studios

Rich Girls Studios este studioul de videochat care se poate lăuda cu 17 ani de experiență în domeniu și profesionalism dovedit prin premiile și distincțiile primite anual la cele mai importante evenimente de premiere din industria dedicată adulților. Cele 3 locații din București sunt poziționate central și oferă fiecărui model decoruri idilice, aparatură tehnologică de ultimă generație și rețea securizată care garantează confidențialitatea. Toate acestea, alături de câștigurile financiare fabuloase și lista bogată de beneficii oferă fiecărui model Rich stabilitate financiară și posibilități reale în cel mai râvnit domeniu al secolului XXI.

Contact:
Website: https://richgirls-studio.ro
Telefon: 0746 101 020/ 0722 101 020/ 0786 101 020
E-mail: contact@richgirls-studio.ro/ hr@richgirls-studio.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul