Criteriul National

Riscurile serviciilor de rent a car

Riscurile serviciilor de rent a car
martie 09
13:16 2017

Cu toate ca majoritatea turistilor se ocupa pana la cel mai mic detaliu de cazare si de zbor, in ceea ce priveste atitudinea lor fata de serviciile de rent a car aceasta este, de cele mai multe ori, nepasatoare devenind vulnerabili in fata tuturor firmelor de acest gen.

Ceea ce ar trebui sa faca toti cei care apeleaza la serviciile de rent a car este sa se informeze cu exactitate si sa cunoasca foarte bine politica si conditiile firmei pe care o vor alege.

In primul rand, presupunand ca nu ati optat pentru umplerea rezervorului in momentul in care ati semnat contractul, firmele de rent a car solicita returnarea masinii cu aceeasi cantitate a combustibilului pe care ati primit-o in momentul in care ati inchiriat masina(de obicei, inseamna full). Cu toate acestea, exista o discrepanta evidenta in ceea ce priveste limita de kilometri impusa si capacitatea rezervorului. In acest sens, FocusRent este o firma de rent a car din Bucuresti care nu impune o limita de kilometri si, intr-adevar, ofera un full de combustibil, astfel incat sa nu existe probleme, iar clientul sa fie satisfacut in totalitate de serviciul la care a apelat.

Multe firme de rent a car impun clientilor sa isi plateasca singuri taxa de drum, ceea ce se traduce prin timp pierdut. In plus, este necesar sa va informati cu privire la asigurarile RCA si full Casco si la modul in care firma pe care o alegeti trateaza aceasta problema. FocusRent ofera servicii de rent a car complete, clientul nefiind pus in fata unei situatii care cere timp mult.

Una dintre problemele majore cu care se confrunta clientii serviciilor de rent a car este aceea a politicii de returnare a masinii; multe firme obisnuiesc sa penalizeze returnarea automobilului inainte de termenul minim prevazut prin oprirea garantiei platite la semnarea contractului de inchiriere. De aceea, termenii si conditiile specifice FocusRent, firma de rent a car din Bucuresti si Otopeni, sunt in totalitate favorabile clientului, acesta avand posibilitatea de returnare a masinii inainte de cele 24 ore fara sa piarda garantia platita initial (intr-adevar, in conditiile in care masina nu prezinta defecte de utilizare). Mai mult, acestuia i se permite de catre firma de rent a car sa intarzie returnarea masinii cu pana la 3 ore, ora de intarziere taxandu-se cu o zi intreaga la tariful standard.

Este foarte important sa consultati conditiile de rent a car ale firmelor pe care doriti sa le alegeti, pentru ca riscati ca in cele din urma sa va aflati in situatia de a plati mai multi bani decat ati planuit initial, lucru care va va aduce un total disconfort si, puteti intampina situatii care sa va compromita calatoria. De aceea, FocusRent ofera servicii de rent in car in conditii favorabile clientului, fapt sustinut de experienta de peste 10 ani a companiei, timp in care a reusit sa devina un nume cunoscut in acest domeniu.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro