Criteriul National

Riscurile serviciilor de rent a car

Riscurile serviciilor de rent a car
martie 09
13:16 2017

Cu toate ca majoritatea turistilor se ocupa pana la cel mai mic detaliu de cazare si de zbor, in ceea ce priveste atitudinea lor fata de serviciile de rent a car aceasta este, de cele mai multe ori, nepasatoare devenind vulnerabili in fata tuturor firmelor de acest gen.

Ceea ce ar trebui sa faca toti cei care apeleaza la serviciile de rent a car este sa se informeze cu exactitate si sa cunoasca foarte bine politica si conditiile firmei pe care o vor alege.

In primul rand, presupunand ca nu ati optat pentru umplerea rezervorului in momentul in care ati semnat contractul, firmele de rent a car solicita returnarea masinii cu aceeasi cantitate a combustibilului pe care ati primit-o in momentul in care ati inchiriat masina(de obicei, inseamna full). Cu toate acestea, exista o discrepanta evidenta in ceea ce priveste limita de kilometri impusa si capacitatea rezervorului. In acest sens, FocusRent este o firma de rent a car din Bucuresti care nu impune o limita de kilometri si, intr-adevar, ofera un full de combustibil, astfel incat sa nu existe probleme, iar clientul sa fie satisfacut in totalitate de serviciul la care a apelat.

Multe firme de rent a car impun clientilor sa isi plateasca singuri taxa de drum, ceea ce se traduce prin timp pierdut. In plus, este necesar sa va informati cu privire la asigurarile RCA si full Casco si la modul in care firma pe care o alegeti trateaza aceasta problema. FocusRent ofera servicii de rent a car complete, clientul nefiind pus in fata unei situatii care cere timp mult.

Una dintre problemele majore cu care se confrunta clientii serviciilor de rent a car este aceea a politicii de returnare a masinii; multe firme obisnuiesc sa penalizeze returnarea automobilului inainte de termenul minim prevazut prin oprirea garantiei platite la semnarea contractului de inchiriere. De aceea, termenii si conditiile specifice FocusRent, firma de rent a car din Bucuresti si Otopeni, sunt in totalitate favorabile clientului, acesta avand posibilitatea de returnare a masinii inainte de cele 24 ore fara sa piarda garantia platita initial (intr-adevar, in conditiile in care masina nu prezinta defecte de utilizare). Mai mult, acestuia i se permite de catre firma de rent a car sa intarzie returnarea masinii cu pana la 3 ore, ora de intarziere taxandu-se cu o zi intreaga la tariful standard.

Este foarte important sa consultati conditiile de rent a car ale firmelor pe care doriti sa le alegeti, pentru ca riscati ca in cele din urma sa va aflati in situatia de a plati mai multi bani decat ati planuit initial, lucru care va va aduce un total disconfort si, puteti intampina situatii care sa va compromita calatoria. De aceea, FocusRent ofera servicii de rent in car in conditii favorabile clientului, fapt sustinut de experienta de peste 10 ani a companiei, timp in care a reusit sa devina un nume cunoscut in acest domeniu.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo