Criteriul National

Robotul de bucatarie – o mana de ajutor pentru fiecare gospodina

Robotul de bucatarie – o mana de ajutor pentru fiecare gospodina
august 09
17:08 2017

Pentru a scutii timpul dedicat prepararii diverselor mancaruri sau bauturi, gospdinele cauta in permanenta solutii ingenioase, astfel incat in momentul in care nu beneficiem de un ajutor in bucatariel, sa cream unul sigur si de lunga durata. Aparatele preucm roboti de bucatarie au devenit din ce in ce mai cautati pentru bucatariile domanelor care isi doresc sa-i surprinda in mod constant pe cei dragi.

Un robot de bucatarie vine la pachet cu o serie de faclitati si functionalitati, avand mai mult motoare pe baz caruia executa anumite sarcini. Fiecare functionalitatea este bine aleasa in fucntie de necesitatile fiecarei, cum ar fi razuire, tocare, pasare, amestecare, framantare, stoarecere, toate sarcnle care in mod normal sunt facute de catre fiecare femeie. Perioada sarbaorilor este una dintre cele mai aglomerate, mai ales ca ne dorim ca cei dragi sa iaba cele mai bune feluri de mnacre si prajituri pe masa.

Mixerul este unul dintre avantajele cu care vine la pachet un robot de bucatarie, acesta inlocuind neceistatea de a avea si alte echipamente electrocasnice in bucatarie, economisind atfel saptiul dedicat pentru fiecare. Rapiditatea prepararii fiecarui fel de mnacre etse principalul motiv pentru care alegem sa cumparam un robot de bucatarie.

Alegerile se fac detsul de greu, mai ales daca nu am mai avut un astfel de aparat pana acum, insa un ajutor de nadejde pentru a lua decizia potrivita in functie de nevoie, il puteti gasi aici. Robotul de bucatarie trebuie sa fie realizat dintr-un material calitativ, avand cat mai multe functii, care sa functioneze simultan, astfel ca amestecarea numitor aluaturii sau ingrediente sa nu mai faca atat de multa mizerie pe blatul din bucatarie.

De asemenea, montarea si curatarea acestuia trebuie sanfie cta mai usor de realizat, mai ales ca sunt momente in care ne aflam singure acasa si avem nevoie sa-l folosim. Un astfel de aparat trebuie sa fie de ajutor pentru fiecare femeie in bucatarie. In functie de cat de des il folosim, consumul energetic trebuie sa fie un alt criteriu dupa care ne ghidam in achizitionarea acestuia, deseori costurile de intretinere fiind mai mari in comparatie cu bugetul alocat pentru un robot de bucatarie.

Preturile variaza in mare parte datorita functionalitatilor, accesoriilor cu care vine la pachte numarul motoarelor din dotare, precum si brand-ul. Exista marci mai utin cunoscute care pot avea insa un rezultat mai bun in comparatie cu unul deja popular in piata robotilor de bucatarie, asa ca nutrbuie sa ne ghidam intotdeauna dupa popularitatea acestuia.

foto: createandbarrel.com

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo