Criteriul National

Robotul de bucatarie – o mana de ajutor pentru fiecare gospodina

Robotul de bucatarie – o mana de ajutor pentru fiecare gospodina
august 09
17:08 2017

Pentru a scutii timpul dedicat prepararii diverselor mancaruri sau bauturi, gospdinele cauta in permanenta solutii ingenioase, astfel incat in momentul in care nu beneficiem de un ajutor in bucatariel, sa cream unul sigur si de lunga durata. Aparatele preucm roboti de bucatarie au devenit din ce in ce mai cautati pentru bucatariile domanelor care isi doresc sa-i surprinda in mod constant pe cei dragi.

Un robot de bucatarie vine la pachet cu o serie de faclitati si functionalitati, avand mai mult motoare pe baz caruia executa anumite sarcini. Fiecare functionalitatea este bine aleasa in fucntie de necesitatile fiecarei, cum ar fi razuire, tocare, pasare, amestecare, framantare, stoarecere, toate sarcnle care in mod normal sunt facute de catre fiecare femeie. Perioada sarbaorilor este una dintre cele mai aglomerate, mai ales ca ne dorim ca cei dragi sa iaba cele mai bune feluri de mnacre si prajituri pe masa.

Mixerul este unul dintre avantajele cu care vine la pachet un robot de bucatarie, acesta inlocuind neceistatea de a avea si alte echipamente electrocasnice in bucatarie, economisind atfel saptiul dedicat pentru fiecare. Rapiditatea prepararii fiecarui fel de mnacre etse principalul motiv pentru care alegem sa cumparam un robot de bucatarie.

Alegerile se fac detsul de greu, mai ales daca nu am mai avut un astfel de aparat pana acum, insa un ajutor de nadejde pentru a lua decizia potrivita in functie de nevoie, il puteti gasi aici. Robotul de bucatarie trebuie sa fie realizat dintr-un material calitativ, avand cat mai multe functii, care sa functioneze simultan, astfel ca amestecarea numitor aluaturii sau ingrediente sa nu mai faca atat de multa mizerie pe blatul din bucatarie.

De asemenea, montarea si curatarea acestuia trebuie sanfie cta mai usor de realizat, mai ales ca sunt momente in care ne aflam singure acasa si avem nevoie sa-l folosim. Un astfel de aparat trebuie sa fie de ajutor pentru fiecare femeie in bucatarie. In functie de cat de des il folosim, consumul energetic trebuie sa fie un alt criteriu dupa care ne ghidam in achizitionarea acestuia, deseori costurile de intretinere fiind mai mari in comparatie cu bugetul alocat pentru un robot de bucatarie.

Preturile variaza in mare parte datorita functionalitatilor, accesoriilor cu care vine la pachte numarul motoarelor din dotare, precum si brand-ul. Exista marci mai utin cunoscute care pot avea insa un rezultat mai bun in comparatie cu unul deja popular in piata robotilor de bucatarie, asa ca nutrbuie sa ne ghidam intotdeauna dupa popularitatea acestuia.

foto: createandbarrel.com

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo