Criteriul National

Rochii pentru pufosenii

Rochii pentru pufosenii
martie 02
13:20 2018

Noi, femeile suntem foarte sensibile in legatura cu doua aspecte: varsta si greutatea. Imi aduc aminte de o doamna bine de la noi din sat care, cand era intrebata: ”Cati ani aveti, doamna N? Aveti 70, nu?” raspundea raspicat:
-A, de unde, draga, 69!
Ce ar mai fi de spus? Intr-o zi, un sofer nervos de pe autobuz a indraznit sa o faca baba fiindca nu reusea sa se urce mai repede, iar distinsa doamna a ripostat:
-Baba-i mama dumitale, nu eu!
Prin urmare, nu exista femei batrane, ci doar cu experienta si nici femei grase, ci pufoase.
Nu este indicat sa razi de o persoana grasa chiar din postura de slab, fiindca nu stii ce iti rezerva viitorul. Intr-o zi te poti trezi ca iei proportii si atunci intelegi cat de neplacut este sa comenteze cineva pe seama kilogramelor tale in plus.
Stiu un loc unde gasiti rochii masuri mari pardon, rochii pentru pufosenii, am vrut sa spun. Sunt femeia care am trecut prin rochii de marimi diferite de la S la xxl, prin urmare m-am confruntat cu acesta problema in mod direct. Cand esti slaba sau foarte slaba, gasesti tot ce vrei. Poti alege ce model de rochie vrei, fustele si rochiile mini iti vin perfect, cand esti pufoasa alegerile se restrang si alegi croielile care iti iau din kilograme, cel putin vizual, nu-ti pun altele in plus.

_DSC9045-600x899_0
Iata concret ce are de facut o femeie pufoasa care isi cauta o rochie frumoasa pentru petrecerea femeilor de 8 Martie, pentru o nunta, botez sau alte evenimente!
1. Sa intre in magazinul online Rochii-perfecte.com de acasa. Operatiunea ii va reda buna dispozitie fiindca rochiile sunt minunate, preturile fantastice si isi va da seama exista si rochii masuri mari.
2. Sa caute pe site rochii marimi mare, daca este presata de timp. Chiar acum la acesta categorie se afla trei produse de calitate premium pentru femeile pufoase. Rochii de dantela si voal, produse din materiale creponate, in culori

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu