Criteriul National

Rochiile din catifea, un stil luxuriant pentru petreceri pe măsură

Rochiile din catifea, un stil luxuriant pentru petreceri pe măsură
octombrie 31
13:29 2018

Sfârșitul de an marchează un lung șir de petreceri, motiv pentru care orice reprezentantă feminină își va regândi garderoba, adăugând modele de rochii care să o pună în valoare. Apariția trebuie să fie una conformă cu sezonul, cu tematica petrecerii, dar mai ales cu ceea ce înseamnă avantajul siluetei purtătoarei în cauză și a bunului gust. Destul de dificil, însă nu imposibil ca aceasta să cucerească publicul cu o rochie din catifea.

Un material nobil, ce a trecut cu brio testul timpului, catifeaua a fost mereu preferată datorită eleganței pe care o emană. În plus, datorită texturii sale lucioase dispune de un avantaj. O astfel de apariție poate fi cu atât mai mult răvășitoare, cu cât designul contribuie și el. Ales corespunzător, ținând cont de siluetă, de proporții de asemenea, acesta încununează cu succes misiunea propusă, aceea de a etala un look original.

Trebuie spus că există colecții de rochii de catifea de diverse culori și modele. Varietatea și calitatea se îmbină perfect și definesc în mod deosebit colecția disponibilă la Dy Fashion, magazin virtual recunoscut pe această nișă. Iată câteva modele propuse, cele care țin cont și de trendurile de actualitate:

Rochia petrecută

Disponibilă în două tonuri de culoare, marsala sau albastru, o astfel de rochie este seducătoare. Are un decolteu de tip V, cordon în talie și asimetrie la lungime. Permite ca mișcările să fie puse într-o lumină extraordinară, mai ales datorită croiului în partea de jos.

Înnobilată de paiete, rochia petrecută din catifea este o alegere de top, pentru un look cu pretenții și deloc obișnuit.

Rochia lungă

Un alt tipar oarecum clasic este cel al rochiei lungi. Aceasta devine automat o opțiune pentru acele momente în care eleganţa trebuie să fie un dresscode. O astfel de variantă înseamnă și stilul Anya, o rochie roșie sau albastră, cu mâneci lungi și un decolteu foarte generos. Însă particularitatea sa este legată de crăpătură de-a lungul unui picior. Accentul cade așadar pe lungime și nu numai, ci și pe formele feminine.

O altfel de variantă, însă tot din categoria rochiilor lungi se referă la cea numită Moze în colecția de la Dy Fashion. De data aceasta catifeaua neagră se combină cu lurex arămiu, iar cu al său crepeu maxi pe şold atrage toate privirile.

Rochia scurtă

Catifeaua poate fi un element cu dublă valență, oferind acea notă de eleganţă, însă totodată conturând corpul feminin. Te va pune în valoare, astfel că unele dintre cele mai populare opțiuni sunt cele de rochii mulate. O alternativă este cea a rochiilor mai scurte sau cele cu un croi drept, dacă talia nu este una de invidiat sau de etalat.

În orice caz, există varietate, iar catifeaua poate fi integral definiția unei rochii sau completată și de alte tipuri precum tulle sau broderii.

Nu uită că acest tip de material este de regulă recomandat a fi purtat în sezon mai rece. Acum este deja timpul perfect pentru o astfel de alegere, motiv pentru care vei dori să încerci un astfel de look. Nu rata reîntregirea colecțiilor de la  www.dyfashion.ro, in fiecare săptămână.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu