Criteriul National

Rochiile din catifea, un stil luxuriant pentru petreceri pe măsură

Rochiile din catifea, un stil luxuriant pentru petreceri pe măsură
octombrie 31
13:29 2018

Sfârșitul de an marchează un lung șir de petreceri, motiv pentru care orice reprezentantă feminină își va regândi garderoba, adăugând modele de rochii care să o pună în valoare. Apariția trebuie să fie una conformă cu sezonul, cu tematica petrecerii, dar mai ales cu ceea ce înseamnă avantajul siluetei purtătoarei în cauză și a bunului gust. Destul de dificil, însă nu imposibil ca aceasta să cucerească publicul cu o rochie din catifea.

Un material nobil, ce a trecut cu brio testul timpului, catifeaua a fost mereu preferată datorită eleganței pe care o emană. În plus, datorită texturii sale lucioase dispune de un avantaj. O astfel de apariție poate fi cu atât mai mult răvășitoare, cu cât designul contribuie și el. Ales corespunzător, ținând cont de siluetă, de proporții de asemenea, acesta încununează cu succes misiunea propusă, aceea de a etala un look original.

Trebuie spus că există colecții de rochii de catifea de diverse culori și modele. Varietatea și calitatea se îmbină perfect și definesc în mod deosebit colecția disponibilă la Dy Fashion, magazin virtual recunoscut pe această nișă. Iată câteva modele propuse, cele care țin cont și de trendurile de actualitate:

Rochia petrecută

Disponibilă în două tonuri de culoare, marsala sau albastru, o astfel de rochie este seducătoare. Are un decolteu de tip V, cordon în talie și asimetrie la lungime. Permite ca mișcările să fie puse într-o lumină extraordinară, mai ales datorită croiului în partea de jos.

Înnobilată de paiete, rochia petrecută din catifea este o alegere de top, pentru un look cu pretenții și deloc obișnuit.

Rochia lungă

Un alt tipar oarecum clasic este cel al rochiei lungi. Aceasta devine automat o opțiune pentru acele momente în care eleganţa trebuie să fie un dresscode. O astfel de variantă înseamnă și stilul Anya, o rochie roșie sau albastră, cu mâneci lungi și un decolteu foarte generos. Însă particularitatea sa este legată de crăpătură de-a lungul unui picior. Accentul cade așadar pe lungime și nu numai, ci și pe formele feminine.

O altfel de variantă, însă tot din categoria rochiilor lungi se referă la cea numită Moze în colecția de la Dy Fashion. De data aceasta catifeaua neagră se combină cu lurex arămiu, iar cu al său crepeu maxi pe şold atrage toate privirile.

Rochia scurtă

Catifeaua poate fi un element cu dublă valență, oferind acea notă de eleganţă, însă totodată conturând corpul feminin. Te va pune în valoare, astfel că unele dintre cele mai populare opțiuni sunt cele de rochii mulate. O alternativă este cea a rochiilor mai scurte sau cele cu un croi drept, dacă talia nu este una de invidiat sau de etalat.

În orice caz, există varietate, iar catifeaua poate fi integral definiția unei rochii sau completată și de alte tipuri precum tulle sau broderii.

Nu uită că acest tip de material este de regulă recomandat a fi purtat în sezon mai rece. Acum este deja timpul perfect pentru o astfel de alegere, motiv pentru care vei dori să încerci un astfel de look. Nu rata reîntregirea colecțiilor de la  www.dyfashion.ro, in fiecare săptămână.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei