Criteriul National

Rolul unui odorizant de camera si cum sa-l alegi

Rolul unui odorizant de camera si cum sa-l alegi
decembrie 05
15:14 2021

In zilele noastre, odorizantele sunt extrem de populare, in toate formele lor. Regasim cu usurinta odorizante de camera, odorizante pentru baie, masina etc. la care putem apela pentru a ne reimprospata locurile in care ne desfasuram activitatile zilnice. Dar acesta nu e singurul lucru pe care il face un odorizant, motiv pentru care cei mai multi dintre noi il alegem la intamplare, tinand cont de pret, aspectul sticlei sau de anumite note cu care suntem familiarizati.

Vorbim astazi in detaliu despre rolul unui odorizant si cum sa-l alegi in mod corespunzator.

Care este rolul unui odorizant?

Cel mai important lucru pe care-l face un odorizant de calitate nu e acela de a emana un parfum intens, ci de a capta moleculele urat mirositoare pe care sa le neutralizeze complet, actionand drept o bariera. Din pacate, multe odorizante nu fac acest lucru si doar emana o serie de mirosuri care se completeaza cu cele neplacute cand, mirosul din incapere va deveni si mai intepator.

Amintim de asemenea si acele odorizante care actioneaza doar pe o arie redusa, motiv pentru care va trebui sa investesti in mai multe odorizante pe care sa le amplasezi de-a lungul unei incaperi.

Mai exista si posibilitatea de a achizitiona odorizante cu un miros aparent chimic care, in cazul unor persoane cu simturile fine si sensibile, pot reda un disconfort la nivel olfactiv, inducand o senzatie aparenta de rau.

Aceste aspecte nu vizeaza insa gama de odorizante Eyfel, concepute dupa cele mai inalte standarde de calitate si intr-o gama variata de arome, durabile si placute, intense dupa caz, ce vor improspata pe deplin locuinta, evitand si acele minusuri mentionate anterior.

Cum sa alegi un odorizant ideal

Exista si o serie de mici secrete la care si tu poti apela pentru a alege un odorizant de camera ideal. Iata cateva dintre aceste aspecte.

Tine cont de preferintele persoanelor care se afla in locuinta

Este perfect normal ca fiecare persoana sa aiba propriile preferinte chiar si atunci cand vine vorba de un simplu odorizant. Insa, atunci cand nu locuiesti singur sau cand odorizantul urmeaza a fi amplasat in incaperi la care exista acces comun, ideal este sa tii cont si de preferintele celorlalti si sa ajungeti la un numitor comun. In colectia Eyfel vei gasi atat odorizante cu arome florale, dar si lemnoase sau fructate.

Alege un odorizant in functie de sezon

Una dintre cele mai intalnite greseli este reprezentata in mod exclusiv de alegerea unui odorizant in functie de propriile gusturi si nu in functie de sezon. De exemplu, un odorizant cu note lemnoase va fi mult prea puternic si greu de asimilat cand temperaturile depasesc 30 de grade Celsius. Asadar, pentru a te bucura de un echilibru perfect, tine cont si de sezon, si de temperatura ambientala.

Opteaza pentru odorizant de tip difuzor

Cu siguranta esti familiarizat cu ideea tipurilor existente de odorizante. Noi ti le recomandam pe cele prevazute cu betisoare de difuzie sau cu sistem de acest tip care, vor oferi o eliberare treptata a parfumului in incapere, respectiv o imprastiere a aromelor care va cuprinde o arie mai mare.

Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa alegi odorizantul care consideri ca ti se potriveste cel mai bine, intra pe www.lejla.ro si ai de unde sa alegi!!!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul