Criteriul National

România a pierdut în fața Cehiei în sferturile FedCup!

România a pierdut în fața Cehiei în sferturile FedCup!
februarie 07
18:26 2016

România a ratat calificarea în semifinalele Fed Cup după ce a pierdut meciul decisiv de dublu împotriva Cehiei și scorul final a devenit 2-3 la general. „Tricolorele” vor trebui să joace un baraj pentru rămînerea în grupa mondială.

cehia_romania_89845500

Andreea Mitu și Raluca Olaru au făcut echipă la dublu și au fost învinse în meciul decisiv de Karolina Pliskova și Barbora Strycova, scor 2-6, 3-6.

După prima zi de concurs, România și Cehia se aflau la egalitate, scor 1-1 prin victoriile Monicăi Niculescu, respectiv Karolina Pliskova. Duminică, Halep a învins-o pe Kvitova, locul 9 WTA, scor 6-4, 3-6, 6-3 și a adus echipa noastră în avantaj.

Din păcate, Monica Niculescu a pierdut jocul cu Pliskova, locul 13 WTA, scor 4-6, 6-4, 3-6. Românca ar fi trebuit să joace la dublu, însă s-a simțit epuizată din punct de vedere fizic și a decis să le lase să evolueze pe Olaru și Mitu.

Cehia va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Germania și Elveția, în timp ce România va trebui să joace un baraj pentru rămînerea în grupa mondială.

Sursa foto: http://economica.net

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro