Criteriul National

Royal-tour.ro – solutie rapida de transport Romania-Germania

Royal-tour.ro  – solutie rapida de transport Romania-Germania
iunie 18
16:52 2018

Germania a devenit o destinatie extrem de populara in ultimii ani datorita numarului mare de romani care lucreaza in aceasta tara, a oportunitatilor pe care le ofera pentru tinerii, dar si datorita bogatiei culturale cu care este inzestrata.

Berlin, Hamburg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart, Nurnberg sunt cateva dintre marile orase ce capteaza atentia turistilor din intrega lume dar si a celor care doresc sa progreseze, sa evolueze, sa isi gaseasca un loc de munca unde sa se simta apreciat. Germania ofera posibilitati numeroase si celor care doresc sa studieze sau sa se perfectioneze; cu atatea oportunitati nu este de mirare ca tot mai multi romani aleg sa se stabileasca pentru o perioada limitata de timp sau definitiv aici.

Imediat ce ai stabilit destinatia finala,  cel mai important lucru care iti ramane de facut este sa accesezi www.royal-tour.ro pentru a descoperi cele mai bune solutii de transport, care sa te ajute sa duci la bun sfarsit calatoria mult visata.

Royal-tour.ro este o companie tanara care trateaza fiecare cursa cu  responsabilitate. Seriozitatea si profesionalismul sunt cateva dintre caracteristicile care recomanda acesta echipa dornica sa iti sprijine telurile.

Parcul auto nou si autovehiculele confortabile te vor ajuta sa te bucuri de o experienta placuta fie ca doresti sa vizitezi anumite obiective turistice, fie ca doresti sa ii revezi pe cei mai dragi  membrii din familie. Microbuzele cu dotari de ultima generatie achizitionate te vor lasa sa te bucuri de o calatorie confortabila, fie ca calatoresti singur, fie ca parcurgi aceasta aventura alaturi de cei mici.

Odata achizitionate biletele, bagajele nu mai sunt o problema cum se intampla in cazul altor metode de transport. Solutiile propuse de Royal-tour.ro transport Germania sunt  generoase, deci in cazul acesta nu trebuie sa te limitezi la un rucsac de calatorie, iti poti lua cu tine toate lucrurile care te fac sa te simt confortabil, si daca vizitezi persoanele apropiate, poti indesa in bagaje si daruri care sa le aminteasca de casa, sau preparate culinare care sa le alunge dorul de tara.

Pentru ca sunt profesionisti, calatoria catre Germania nu poate fi decat confortabila, lipsita de evenimente neprevazute. Experienta soferilor este un aspect cheie care te va asigura ca ajungi la destinatie in siguranta. Cursele regulate pe acesta ruta au permis soferilor sa acumuleze o experienta vasta, care asigure confortul si siguranta fiecarei calatorii.

Orarul bine stabilit, pauzele prevazute sunt menite sa sporeasca starea de bine si sa faca ca timpul relativ lung petrecut in microbuz sa fie mai usor de suportat. Serviciile de inalta calitate si  metodele prietenoase folosite de cei implicati in aceasta solutie de transport Romania Germania sa transforme experienta in una placuta de neuitat.  Pentru ca fiecare cursa este analizata, detaliile bine gandite, confortul tau si al familiei este asigurat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei