Criteriul National

Royal-tour.ro – solutie rapida de transport Romania-Germania

Royal-tour.ro  – solutie rapida de transport Romania-Germania
iunie 18
16:52 2018

Germania a devenit o destinatie extrem de populara in ultimii ani datorita numarului mare de romani care lucreaza in aceasta tara, a oportunitatilor pe care le ofera pentru tinerii, dar si datorita bogatiei culturale cu care este inzestrata.

Berlin, Hamburg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart, Nurnberg sunt cateva dintre marile orase ce capteaza atentia turistilor din intrega lume dar si a celor care doresc sa progreseze, sa evolueze, sa isi gaseasca un loc de munca unde sa se simta apreciat. Germania ofera posibilitati numeroase si celor care doresc sa studieze sau sa se perfectioneze; cu atatea oportunitati nu este de mirare ca tot mai multi romani aleg sa se stabileasca pentru o perioada limitata de timp sau definitiv aici.

Imediat ce ai stabilit destinatia finala,  cel mai important lucru care iti ramane de facut este sa accesezi www.royal-tour.ro pentru a descoperi cele mai bune solutii de transport, care sa te ajute sa duci la bun sfarsit calatoria mult visata.

Royal-tour.ro este o companie tanara care trateaza fiecare cursa cu  responsabilitate. Seriozitatea si profesionalismul sunt cateva dintre caracteristicile care recomanda acesta echipa dornica sa iti sprijine telurile.

Parcul auto nou si autovehiculele confortabile te vor ajuta sa te bucuri de o experienta placuta fie ca doresti sa vizitezi anumite obiective turistice, fie ca doresti sa ii revezi pe cei mai dragi  membrii din familie. Microbuzele cu dotari de ultima generatie achizitionate te vor lasa sa te bucuri de o calatorie confortabila, fie ca calatoresti singur, fie ca parcurgi aceasta aventura alaturi de cei mici.

Odata achizitionate biletele, bagajele nu mai sunt o problema cum se intampla in cazul altor metode de transport. Solutiile propuse de Royal-tour.ro transport Germania sunt  generoase, deci in cazul acesta nu trebuie sa te limitezi la un rucsac de calatorie, iti poti lua cu tine toate lucrurile care te fac sa te simt confortabil, si daca vizitezi persoanele apropiate, poti indesa in bagaje si daruri care sa le aminteasca de casa, sau preparate culinare care sa le alunge dorul de tara.

Pentru ca sunt profesionisti, calatoria catre Germania nu poate fi decat confortabila, lipsita de evenimente neprevazute. Experienta soferilor este un aspect cheie care te va asigura ca ajungi la destinatie in siguranta. Cursele regulate pe acesta ruta au permis soferilor sa acumuleze o experienta vasta, care asigure confortul si siguranta fiecarei calatorii.

Orarul bine stabilit, pauzele prevazute sunt menite sa sporeasca starea de bine si sa faca ca timpul relativ lung petrecut in microbuz sa fie mai usor de suportat. Serviciile de inalta calitate si  metodele prietenoase folosite de cei implicati in aceasta solutie de transport Romania Germania sa transforme experienta in una placuta de neuitat.  Pentru ca fiecare cursa este analizata, detaliile bine gandite, confortul tau si al familiei este asigurat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei