Criteriul National

Rusia reacționează și dorește prelungirea embargoului pentru statele occidentale

Rusia reacționează și dorește prelungirea embargoului pentru statele occidentale
mai 27
18:32 2016

Premierul rus Dmitri Medvedev intenționează să prelungească embargoul alimentar impus țărilor occidentale până la sfârșitul anului 2017.

Medvedev

Aceste interdicții de mare amploare vizează toate țările Uniunii Europene cât şi Statele Unite, Canada, Australia . „Acest lucru a fost impus pentru că Rusia a decis acest lucru,” a spus premierul rus Dmitri Medvedev, care se pare că se radicalizează și practic nu lasă nicio cale deschisă pentru dialog.

Declaraţia aceasta vine ca o reacție vis a vis de contextul în care, la nivel Uniunii Europene se poartă discuții pe deplin intemeiate pentru a prelungi sancțiunile contra Moscovei.

„Am dat dispoziții să fie pregătite propuneri în vederea unei prelungiri a măsurilor de retorsiune, dar nu pentru un an, ci până la finalul lui 2017″, a declarat Medvedev, citat de agențiile ruse.

O astfel de măsură, care va trebui să aibe girul președintelui Vladimir Putin vizează să dea mai multă vizibilitate agriculturii rusești ce se află de un deceniu în profund regres.

Aceste măsuri de retorsiune interzic din august 2014 importul majorității produselor alimentare din țările occidentale, în principal din UE, care sancționează Rusia pentru anexarea Crimeii în același an și susținerea separatiștilor din Donbass-estul Ucrainei.

Aceste măsuri ce au fost prelungite pe toată durata anului trecut vor expira în luna august și vor lovi în plin agricultorii europeni susțin analiștii și comentatorii de politică externă citați de AFP.

Avertismentul președintelui rus Medvedev intervine în contextul în care țările UE trebuie să discute în iunie despre o eventuală prelungire a sancțiunilor lor la adresa Moscovei, care au afectat băncile, sectorul apărării și al energiei și care expiră în luna iulie. Până în prezent aceste măsuri au fost prelungite odată la fiecare șase luni.

Sursa foto : http:// google.com

Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo