Criteriul National

S-a decis cine va fi prezentatorul galei premiilor Oscar 2017

S-a decis cine va fi prezentatorul galei premiilor Oscar 2017
decembrie 05
22:14 2016

Cunoscutul umorist american Jimmy Kimmel va fi prezentatorul celei de-a 89-a ediții a premiilor Oscar 2017,.Acest lucru l-au dezvăluit Variety și The Hollywood Reporter- principalele două publicații specializate în informații de la Hollywood, citate de EFE.

the-oscars-the-88th-annual-academy-awards-e1451812375743

Prezentatorul show-ului de televiziune „Late Night With Jimmy Kimmel „, care a fost gazda și altor ceremonii precum edițiile premiilor Emmy din 2012 și de anul acesta va fi pentru prima oară maestrul de ceremonii al marii sărbătorii a filmului.

Reamintesc faptul că show-ul propriu-zis, ceremonia va avea loc la 26 februarie 2017. Michael De Luca și Jennifer Todd vor fi producătorii galei de anul viitor. Din surse demne de încredere, am aflat că dombul De Luca, în calitate de fost președinte de producție la Sony Pictures, DreamWorks și New Line Cinema a obținut nominalizări pentru producția filmelor ‘Captain Phillips’, ‘Moneyball’ și ‘The Social Network’,

Jennifer Todd este președintă de producție la Pearl Street Films, companie înființată de Ben Affleck și Matt Damon, unde a lucrat la ‘Live by Night’, noul film al lui Affleck ca regizor, care va fi lansat pe ecrane pe finalul acestei luni.

premiul_oscar

Sursa foto : http:// google.com

Sinteză realizată de către Prof.Dr.Daniel Mihai.CNA Regina Maria Constanţa,redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo