Criteriul National

S-a inventat tratamentul impotriva transpiratiei

S-a inventat tratamentul impotriva transpiratiei
februarie 27
11:15 2018

Sunt fericita de cate ori calatoresc vara cu metroul, iar oamenii miros placut, in ciuda caldurii de afara. Sunt nemultumita de cate ori cineva eticheteaza nedrept si pripit fara sa stie detalii. De pilda, dupa ce am remarcat ce ingrijita era lumea din metrou, in microbuz, doi prezentatori se „spargeau in figuri” pe un post de radio: „Noi avem grave probleme cu igiena! Ma urc azi in metrou si am impresia ca nu s-a inventat apa si sapunul, oameni buni. Treceti pe la baie, dimineata! Insistati asupra zonei axilare!”
Cu astfel de prezentatori, va marturisesc ca nu am mai ascultat niciodata acel pot de radio. Mi s-a parut ca impertinenta lor face mult rau si ca adopta stilul didactic invechit dinainte de 1989.
Discut acest lucru cu ai mei si suntem de acord ca exista oameni care se urca in metrou, dar nu sunt proaspat iesiti de la dus, fiindca sunt nevoiti sa calatoreasca prin soare ore in sir si chiar daca si-au facut dus la plecare, soarela a anulat mirosul placut de sapun sau gel de dus.
Cineva imi povesteste cum in autobuz, a vazut cum o fata a fost data jos si a venit 4 kilometri pe jos, fiindca in momentul in care a ridicat bratul sa se tina de bara de sus, a iesit un miros ingrozitor de-acolo. Fata a primit etichetari de la toata lumea, dar a simtit nevoia sa dea o explicatie:
-Ma spal in fiecare dimineata, cand stau acasa si de trei ori pe zi, dar asa functioneaza organismul meu. Transpir mult, iar mirosul de la subrat este oribil. Nu v-as dori sa fiti in locul meu!
Am simtit infinita mila fata de fata aceea, desi nu o cunosteam. M-as bucura ca oriunde se afla sa stie ca s-a inventat tratament transpiratie ca nu este scump si este garantat.

product_2634
Apaxil este produsul ideal fiindca nu rezolva doar o problema de moment, ci regleaza transpiratia. Clorura de aluminiu blocheaza pentru mut timp mecanismul de producere a transpiratiei, prin urmare nu este necesar sa se foloseasca zilnic si des. Antipespirantele obisnuite pateaza hainele, se termina repede si impun utilizarea zilnica. Vara sunt nevoita sa le folosesc in fiecare dimineata si uneori simt ca ma tradeaza. Anual consumam 12 antiperspirante care nu pateaza hainele, cheltuind 170 de lei, in timp ce Apaxil costa 79, 19 lei, iar tratamentul este atat de eficient, incat are efect indelungat, de pana la 4 saptamani. Solutia se aplica seara inainte de culcare, pe o piele perfect curata, intr-un strat subtire, iar doua zi se spala zona cu apa si sapun si se aplica deodorantul obisnuit.
Treptat transpiratia se da batuta si renunta, iar Apaxilul este pastrat ca solutie de rezerva.
Oamenii au si probleme de sanatate pe care nu trebuie sa le ignoram. In zilele in care schimba patru-cinci mijloace de transport, merg mult pe jos sub soarele arzator se impune sa foloseasca preventic tratamentul cu Apaxil.
Este nedrept sa punem o eticheta nedreapta pe o mutime de oameni si sa nu intelegem ca nu toti oamenii ies de pe usa si intra la metrou.
Sa ne straduim sa fim curati fizic si sufleteste in orice imprejurare!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu