Criteriul National

S-a inventat tratamentul impotriva transpiratiei

S-a inventat tratamentul impotriva transpiratiei
februarie 27
11:15 2018

Sunt fericita de cate ori calatoresc vara cu metroul, iar oamenii miros placut, in ciuda caldurii de afara. Sunt nemultumita de cate ori cineva eticheteaza nedrept si pripit fara sa stie detalii. De pilda, dupa ce am remarcat ce ingrijita era lumea din metrou, in microbuz, doi prezentatori se „spargeau in figuri” pe un post de radio: „Noi avem grave probleme cu igiena! Ma urc azi in metrou si am impresia ca nu s-a inventat apa si sapunul, oameni buni. Treceti pe la baie, dimineata! Insistati asupra zonei axilare!”
Cu astfel de prezentatori, va marturisesc ca nu am mai ascultat niciodata acel pot de radio. Mi s-a parut ca impertinenta lor face mult rau si ca adopta stilul didactic invechit dinainte de 1989.
Discut acest lucru cu ai mei si suntem de acord ca exista oameni care se urca in metrou, dar nu sunt proaspat iesiti de la dus, fiindca sunt nevoiti sa calatoreasca prin soare ore in sir si chiar daca si-au facut dus la plecare, soarela a anulat mirosul placut de sapun sau gel de dus.
Cineva imi povesteste cum in autobuz, a vazut cum o fata a fost data jos si a venit 4 kilometri pe jos, fiindca in momentul in care a ridicat bratul sa se tina de bara de sus, a iesit un miros ingrozitor de-acolo. Fata a primit etichetari de la toata lumea, dar a simtit nevoia sa dea o explicatie:
-Ma spal in fiecare dimineata, cand stau acasa si de trei ori pe zi, dar asa functioneaza organismul meu. Transpir mult, iar mirosul de la subrat este oribil. Nu v-as dori sa fiti in locul meu!
Am simtit infinita mila fata de fata aceea, desi nu o cunosteam. M-as bucura ca oriunde se afla sa stie ca s-a inventat tratament transpiratie ca nu este scump si este garantat.

product_2634
Apaxil este produsul ideal fiindca nu rezolva doar o problema de moment, ci regleaza transpiratia. Clorura de aluminiu blocheaza pentru mut timp mecanismul de producere a transpiratiei, prin urmare nu este necesar sa se foloseasca zilnic si des. Antipespirantele obisnuite pateaza hainele, se termina repede si impun utilizarea zilnica. Vara sunt nevoita sa le folosesc in fiecare dimineata si uneori simt ca ma tradeaza. Anual consumam 12 antiperspirante care nu pateaza hainele, cheltuind 170 de lei, in timp ce Apaxil costa 79, 19 lei, iar tratamentul este atat de eficient, incat are efect indelungat, de pana la 4 saptamani. Solutia se aplica seara inainte de culcare, pe o piele perfect curata, intr-un strat subtire, iar doua zi se spala zona cu apa si sapun si se aplica deodorantul obisnuit.
Treptat transpiratia se da batuta si renunta, iar Apaxilul este pastrat ca solutie de rezerva.
Oamenii au si probleme de sanatate pe care nu trebuie sa le ignoram. In zilele in care schimba patru-cinci mijloace de transport, merg mult pe jos sub soarele arzator se impune sa foloseasca preventic tratamentul cu Apaxil.
Este nedrept sa punem o eticheta nedreapta pe o mutime de oameni si sa nu intelegem ca nu toti oamenii ies de pe usa si intra la metrou.
Sa ne straduim sa fim curati fizic si sufleteste in orice imprejurare!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro