Criteriul National

Sa cumparam jucarii online sau din magazinele fizice?

Sa cumparam jucarii online sau din magazinele fizice?
mai 11
07:37 2017

jucarii onlineIn ultima perioada, comertul online a capatat proportii impresionante, astfel incat din ce in ce mai multa lume se indreapta catre aceasta varianta pentru a-si achizitiona lucruri. Vorbim despre o plaja vasta de bunuri si servicii: de la haine la pantofi, de la jucarii online, pana la rechizite scolare, de la bilete de avion, pana la planuirea in detaliu a calatoriilor, de la achizitionarea rovinietelor, pana la plata facturilor lunare.

De aceea, concurenta este foarte mare, din ce in ce mai multe firme consolidandu-si afaceri online. Cu toate acestea, ne punem un semn de intrebare cu privire la calitatea serviciilor acestora. Nu de putine ori ne-a fost dat sa auzim diferite cazuri ale oamenilor care fie au platit si au primit alt produs, fie au platit si nu au primit nimic sau au primit produsul comandat, dar acesta s-a stricat in cateva zile. Prin urmare, sa ne incredem in comertul online sau sa ramanem in zona clasica?

Aceeasi dilema apare si atunic cand dorim sa comandam jucarii online. Sunt foarte multe magazine aparute peste noapte care comercializeaza jucarii pentru copii, despre care nu se cunosc foarte multe informatii, dar care sustin ferm ca ofertele lor sunt de nepierdut. Si in cazul acestora exista persoane care au facut diverse reclamatii la ANPC. Cu toate acestea, nu ar trebui sa renuntam la aceasta modalitate de a face cumparaturi. Este un aliat foarte bun al timpului limitat pe care il avem zi de zi, dar si o modalitate foarte eficienta de a consulta ofertele magazinelor fara sa trebuiasca sa umblam din magazin in magazin pana gasim ceea ce ne dorim. Ca sa fim siguri ca accesam un magazin de jucarii online de incredere, este de recomandat sa avem in vedere anumite aspecte.

In primul rand, acceseaza magazine de jucarii online cu o oarecare vechime pe piata, care sa-ti inspire incredere. Intra pe site-urile lor, citeste-le blogul (in cazul in care au) sau sectiunea de informatii, verifica termenii si conditiile. Toate aceste aspecte sunt indici ai profesionalismului de care un magazin da dovada. Gandeste-te ca va trebui sa cheltui bani pe acele produse, asa ca nu cumpara dintr-un loc care nu-ti inspira incredere sa efectuezi o tranzactie bancara.

Asigura-te ca la contact sunt trecute datele companiei. Este foarte important sa le gasesti pe site, deoarece asa te asiguri ca vei cumpara de la o companie care este inregistrata, iar in cazul in care ai probleme stii catre cine sa faci reclamatie.

De asemenea, navigheaza putin prin site si observa oferta de jucarii online pe care o au. In cazul in care nu exista prea multe produse, iar categoriile in care sunt impartite sunt si acestea foarte putine, cel mai bine este sa te orientezi catre un alt magazin.

Unul dintre cele mai apreciate magazine online de jucarii este Toys123. A luat nastere in anul 1992, ca o afacere de familie, insa dragostea pentru copii, dar si increderea clientilor, au consolidat un magazin in toata regula. Sunt recunoscuti pentru preturile accesibile, gama de produse foarte variata, precum si pentru seriozitatea de care dau dovata fata de fiecare client in parte.

Nu abandona shopping-ul pe internet, cauta si descopera singur/a lumea jucariilor online! Astfel, poti avea acces mult mai rapid catre cea mai sigura sursa de fericire pentru copilul tau!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo