Criteriul National

Sa cumparam jucarii online sau din magazinele fizice?

Sa cumparam jucarii online sau din magazinele fizice?
mai 11
07:37 2017

jucarii onlineIn ultima perioada, comertul online a capatat proportii impresionante, astfel incat din ce in ce mai multa lume se indreapta catre aceasta varianta pentru a-si achizitiona lucruri. Vorbim despre o plaja vasta de bunuri si servicii: de la haine la pantofi, de la jucarii online, pana la rechizite scolare, de la bilete de avion, pana la planuirea in detaliu a calatoriilor, de la achizitionarea rovinietelor, pana la plata facturilor lunare.

De aceea, concurenta este foarte mare, din ce in ce mai multe firme consolidandu-si afaceri online. Cu toate acestea, ne punem un semn de intrebare cu privire la calitatea serviciilor acestora. Nu de putine ori ne-a fost dat sa auzim diferite cazuri ale oamenilor care fie au platit si au primit alt produs, fie au platit si nu au primit nimic sau au primit produsul comandat, dar acesta s-a stricat in cateva zile. Prin urmare, sa ne incredem in comertul online sau sa ramanem in zona clasica?

Aceeasi dilema apare si atunic cand dorim sa comandam jucarii online. Sunt foarte multe magazine aparute peste noapte care comercializeaza jucarii pentru copii, despre care nu se cunosc foarte multe informatii, dar care sustin ferm ca ofertele lor sunt de nepierdut. Si in cazul acestora exista persoane care au facut diverse reclamatii la ANPC. Cu toate acestea, nu ar trebui sa renuntam la aceasta modalitate de a face cumparaturi. Este un aliat foarte bun al timpului limitat pe care il avem zi de zi, dar si o modalitate foarte eficienta de a consulta ofertele magazinelor fara sa trebuiasca sa umblam din magazin in magazin pana gasim ceea ce ne dorim. Ca sa fim siguri ca accesam un magazin de jucarii online de incredere, este de recomandat sa avem in vedere anumite aspecte.

In primul rand, acceseaza magazine de jucarii online cu o oarecare vechime pe piata, care sa-ti inspire incredere. Intra pe site-urile lor, citeste-le blogul (in cazul in care au) sau sectiunea de informatii, verifica termenii si conditiile. Toate aceste aspecte sunt indici ai profesionalismului de care un magazin da dovada. Gandeste-te ca va trebui sa cheltui bani pe acele produse, asa ca nu cumpara dintr-un loc care nu-ti inspira incredere sa efectuezi o tranzactie bancara.

Asigura-te ca la contact sunt trecute datele companiei. Este foarte important sa le gasesti pe site, deoarece asa te asiguri ca vei cumpara de la o companie care este inregistrata, iar in cazul in care ai probleme stii catre cine sa faci reclamatie.

De asemenea, navigheaza putin prin site si observa oferta de jucarii online pe care o au. In cazul in care nu exista prea multe produse, iar categoriile in care sunt impartite sunt si acestea foarte putine, cel mai bine este sa te orientezi catre un alt magazin.

Unul dintre cele mai apreciate magazine online de jucarii este Toys123. A luat nastere in anul 1992, ca o afacere de familie, insa dragostea pentru copii, dar si increderea clientilor, au consolidat un magazin in toata regula. Sunt recunoscuti pentru preturile accesibile, gama de produse foarte variata, precum si pentru seriozitatea de care dau dovata fata de fiecare client in parte.

Nu abandona shopping-ul pe internet, cauta si descopera singur/a lumea jucariilor online! Astfel, poti avea acces mult mai rapid catre cea mai sigura sursa de fericire pentru copilul tau!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul