Criteriul National

Sa folosim caramida in amenajari interioare

Sa folosim caramida in amenajari interioare
septembrie 11
09:51 2017

La nivel general, caramida este folosita in beciuri si, implicit, in cadrul incaperilor unde preponderent temperaturile sunt scazute. Indiferent daca te-ai gandit vreodata sa o integrezi in propria ta casa sau nu, caramida poate fie sa vina in conformitate cu recele, fie cu temperatura mai blanda si, implicit, calda. Unul dintre aceste moduri este expus de caramida aparenta, o strategie care incepe sa faca furori in amenajarile interioare. La nivel national, acest trend incepe sa prinda contur. Acestea fiind spuse, in cazul in care iti doresti sa cunosti mai multe cu privire la subiectul dezbatut, ramai cu noi si descopera cum sa folosesti caramida aparenta in amenajarile interioare!

Integrarea caramidei aparente

Exista numeroase motive si, totodata, avantaje ale utilizarii caramidei aparente in amenajarile interioare. Unul dintre acestea este reprezentat de versatilitate, respectiv de capacitatea foarte mare de adaptare si asortare a materialului in orice fel de colturi si dimensiuni. Pe de alta parte, stilul accesat nu afecteaza in nici un fel utilizarea caramidei aparente, motiv pentru care rezultatul va fi unul binevenit si scontat.

Integrarea in locuinta

Daca in amenajarile interioare exista foarte multe materiale care se imbina doar cu un anumit stil si doar in anumite camere de profil, caramida aparenta poate fi utilizata in orice incapere din casa ta. De altfel, aceasta este o solutie relativ ieftina care vine in acord cu dorinta de a face economii si, pe de alta parte, de a se asorta cu orice alt material luat in calcul. Fara dar si poate, rezultatul final va fi cu adevarat placut, facandu-te sa te bucuri de asocierile complete.

Asocierea in culori

Un alt avantaj foarte mare al caramidei aparente este simpla utilizare alaturi de o gama vasta de culori. Indiferent daca te ghidezi spre o paleta deschisa sau inspre una mai putin luminoasa, acest material are un aspect linistit ce nu iti va ingreuna alegerea. In realitate, camera ta va denota o nota de rafinament si eleganta, fara foarte mult efort in spate.

In final, daca simti ca inca mai ai nevoie de inspiratie, un arhitect sau un designer de amenajari interioare ti-ar putea oferi tot ajutorul pe care il poti utiliza. Daca pe termen lung vrei sa faci o investitie care insa sa nu te coste o suma exorbitanta, deja stii care e raspunsul la intrebare – caramida aparenta, solutia ideala pentru un aspect luxuriant si un confort crescut.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo