Criteriul National

‘’Să-ți fie rușine, Eugen Tomac!’’/Un fost senator dă de pământ cu europarlamentarul Eugen Tomac

‘’Să-ți fie rușine, Eugen Tomac!’’/Un fost senator dă de pământ cu europarlamentarul Eugen Tomac
martie 12
23:24 2022

Iata ce scrie pe Facebook:

‘’Să-ți fie rușine, Eugen Tomac!’’

Am citit ieri o știre pe care am văzut-o rostogolită de toți trollii adepți ai politicii tale de distrugere a PMP.

‘’Cristian Diaconescu plangere penală la parchet’’

Motivul este unul de grădiniță:

Cristian Diaconescu a refuzat să recunoască puciul orchestrat de tine pe 19 Februarie și se recomandă în continuare președintele PMP.

Cum e posibil Eugen Tomac să îl acuzi pe Cristian Diaconescu de fals în declarații, atâta timp cât actele și legea sunt de partea sa?

Da, Cristian Diaconescu este președintele legitim al PMP.

Puțină decență nu ți-ar strica!!!

În aceste zile sunt puțini oameni de stat în România care pot vorbi coerent, deschis și în termeni diplomatici despre situația din Ucraina.

Unul dintre aceste personalități este Cristian Diaconescu, președintele legitim al PMP.

Nu este întâmplătoare cota de încredere de 17 % în rândul românilor la cel mai recent sondaj de săptămâna aceasta.

Ca membru PMP, eu aș fi mândru că am un așa conducător!

La tine, Eugen Tomac este exact opusul!

În accepțiunea ta scrisă, Cristian Diaconescu este un impostor, mincinos, nerușinat și fals. Este jenant și consider că te-ai descalificat definitiv în fața multor oameni care încă mai credeau în minciunile tale de ,fată mare’ a politicii!!

Mai faci ceva care ți-a ținut ani la rândul, îl pomenești chipurile, să dai greutate și pe Traian Basescu în elucubrațiile tale.

Sper că vede ce faci și este mândru de tine?

Știu, nu îți asumi plângerea penală (…) și ai lăsat de înțeles că așa au hotărât colegii din ,,conducerea noului PMP (…)’’

Vreau să-i aud pe: Petru Movilă, Ionut Simionca, Claudiu Palaz, Lucian Morar, Cătălin Cristache, Dorin Bădulescu sau Adrian Mocanu spunând că au hotărât să-i facă plângere penală lui Cristian Diaconescu, președintele PMP,  pentru sutele de emisiuni TV unde este invitat să aducă românilor liniștea, speranța de un viitor mai bun și încrederea în România.

Nu am văzut declarații asumate de către aceștia!!

Sper ca într-o zi să se sature și ei de toate ,rahaturile’ tale!

În plus, știm că mimoza ta este atentă la orice detaliu care poate denigra un om și hop dă la presă, chipurile ,pe surse’!!

Asta nu e politică mare, Eugen Tomac?

Ce faci tu este să îngropi și mai mult PMP.

Atacul murdar de ieri la adresa președintelui Diaconescu, vine la pachet cu depunerea în instanță a actelor ,întâlnirii tale puciste – numite congres’’ pentru validare.

Urmează contestațiile și o decizie a instanței,  cine știe când, cu privire la legalitatea deciziilor luate pe genunchi de tine!!

Până atunci, Cristian Diaconescu este președintele legitim al PMP.

Mai faci ceva incredibil:

La sfârșitul săptămânii organizezi o ,chermeză’ în Maramureș cu adepții tai!!

Eugen Tomac, în aceste zile trebuia să susții România din Parlamentul European unde am muncit un partid întreg să ajungi acolo.

Nu prea mergi la muncă!!!

Nu am văzut să ceri rectificarea de buget pentru România în sprijinirea sinistraților urcraineni (…).

Crezi că românii pot suporta financiar sutele de mii de oamenii veniți aici de frica morții?

Nu faci ce trebuie, în schimb esti maestru în ,jocuri murdare’ față de colegii tai.

De câteva zile ai început să-l denigrezi și să-l ameninți pe Cristian Diaconescu. Te-ai gândit tu mai bine!!

Te adresezi direct membrilor de partid care își permit să te întrebe pe față ce ,fumezi’ și de ce ai acest comportament deviant.

Comentariile oamenilor sunt cele mai importante.

Ioana Dobrescu – membru PMP

‘’ Bună seara! Mă voi strădui să fiu calmă dar nu pot să nu remarc schimbarea în rău a ceea ce se petrece în pmp. V-am adresat o întrebare la care n-am primit răspuns. Întrebarea era: dacă ați demisionat din funcție, de ce-ați mai revenit ? A fost un congres în 2021, a fost ales statutar Cristian Diaconescu iar acum, se organizează alt congres, altă moțiune-semnată de unii şi anul trecut, şi anul ăsta, deci illegal. Ne-am divizat în buni şi răi, oamenii cu care stau de vorbă sînt derutați,  nu ştiu ce să mai creadă . Partidul e la 1%, adică nicăieri, vreți fuziune cu cei care ne-au trădat, ne călcați pe demnitatea de membru pmp ! Azi o tipă anunță că filialele care n-au participat la întîlnirea din februarie, vor fi dizolvate !!! Dar noi, cei care am  muncit pentru ca dvs. şi ceilalți să ajungă în funcții bine plătite, ce-ar trebui să facem ? Să închidem ochii şi să zicem : ei , ce să faci, asta e” ?! Nu sînt adepta atitudinii ăsteia ! Să mai vorbesc de onoare, de caracter. , de loialitate sau de principii ?! Inutil ! Veți binevoi să-mi răspundeți sau nu, e chestie de alegere. Aşa cum e totul în viață ! O seară liniştită! ‘’

Răspuns Eugen Tomac

‘’Stimata doamna Dobrescu,

Am sa încerc sa va răspund succint și la obiect.

1. Eu am demisionat când partidul nu a intrat in parlament, dar stiu foarte bine motivele pentru care nu s-a reușit acest obiectiv. Unul dintre ele este ca nu a tras toată lumea pentru reușită.

2. Anul trecut eu am propus, ca lider al PMP, sa fie ales domnul Diaconescu și l-am rugat chiar sa-și asume aceasta responsabilitate.

3. Pentru ca a încercat in mod nereușit sa ducă in eroare, mințind in cel mai nerusinat mod colegii și întreprinzând cu buna știința o serie de acțiuni împotriva PMP, am luat decizia sa organizam un congres pentru ca noi nu avem nevoie de lideri falși și mincinoși.

4. Congresul se convoacă ori de câte ori doresc membrii PMP, un Presedinte de partid pe viața este ales doar in comunism.

Acest om pe care l-am respectat și susținut, a devenit cea mai mare dezamagire pentru mine.

Eu am lucrat 15 ani zi de zi cu domnul Presedinte Basescu, am muncit 7 ani, zi de zi, pentru PMP, am îndurat cele mai dure atacuri și nu le regret, am făcut totul din convingere.

Nu pot însă accepta ca un om fals, care niciodată nu a votat cu Basescu, care in calitate de Presedinte al Fundației Miscarea Populară nu a făcut niciun eveniment, sa promoveze, pe banii partidului nostru, campanii de presa împotriva mea. Așa ceva este inacceptabil.

Partidul nu poate deveni anexa nimănui, este al nostru și-l vom readuce la viața așa cum am reușit de fiecare dată, fără impostori, cu respect față de toți cei care au muncit pentru PMP!

Cine nu se aliniază și nu respecta partidul este liber sa-și aleargă un nou drum, iar domnul Diaconescu a ales singur aceasta cale urâta de despărțire. Si vorba domniei sale…  „înca nu a văzut nimic”.

Și pentru ca spuneam la început ca nu am intrat in parlament pentru ca nu a tras toată lumea pentru PMP, unul dintre acestia este chiar distinsul domn Diaconescu, care nu a scris niciodată pe Facebook „Votati PMP!”, deși era candidat la Senat in Bucuresti pe locul care a candidat, in 2016, Presedintele Basescu…’’

Cu îmbrățișări,

Eugen Tomac

P.S.

Este necesar să faci ,pași’ și să lași PMP curat pentru a conduce România din 2024 alături de viitorul președinte Cristian Diaconescu”. Vom reveni. (Paul D.).

N.R – Curiozitatea noastra este care din cele doua este „mimoza” europarlamentarului, precizata de fostul senator. Noi cunoastem doua care s-au „ciufulit” prin Republica Moldova pentru masculul ‘Alfa” si nu stim care din cele doua este cea precizata. Cu aceasta ocazie facem un apel la fostul senator sa ne satisfaca curiozitatea, sa fie mai explicit, macar pe viitor.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul