Criteriul National

Saci vidat haine, economisesti 75% spatiu in dulap

Saci vidat haine, economisesti 75% spatiu in dulap
decembrie 01
15:11 2018

Dulapul nu ofera suficient spatiu pentru toate jachetele si hainele de iarna, iar lenjeria de pat trebuie pastrata undeva? Sau valiza este supraincarcata pentru urmatoarea vacanta? In acest caz, ar trebui sa incredintati depozitarea articolelor de imbracaminte in saci vidat haine. Imbracamintea ocupa mult mai putin spatiu in sacul de vidat. Prin aspirarea aerului din sac, veti obtine o reducere impresionanta a dimensiunilor de pana la 75%.

Chiar si hainele groase ocupa atat de putin spatiu in dulap atunci cand folositi saci de vidat. Daca doriti sa pastrati imbracamintea in subsol, folosirea sacilor de vidat este de fapt obligatorie: umiditatea ridicata din subsol este atrasa rapid in tesatura si va favoriza aparitia mucegaiului. Daca utilizati un sac de vidat, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la articolele stocate.

Ce trebuie sa stiti despre depozitarea hainelor in saci vidat haine

A sosit momentul: achizitionarea unui sac de vidat. Dar ce sac este ideal si care nu se potriveste asteptarilor si cerintelor noastre? Un saci de vidat haine – sacidevidat.ro trebuie sa fie de o calitate buna. Dar, aceasta decizie este complicata deoarece exista o mare varietate de saci de vidat de diferite marci, in diferite modele si game de preturi. Exista cateva lucruri care trebuie luate in considerare atunci cand trebuie sa alegem cei mai buni saci vidat haine.

Sacii vidati ofera mult mai multe avantaje concrete. Mai ales cu depozitarea de lunga durata a hainelor, mucegaiul, moliile sau umiditatea pot fi o problema grava. Costumele scumpe pot fi distruse complet de molii, uneori observam daunele numai dupa ani de zile. De aceea, este important sa va asigurati si sa depozitati hainele valoroase in saci vidat haine.

Prin eliminarea aerului, volumul pieselor ambalate poate fi redus cu pana la 75%. Sacii vidati nu costa prea mult, sunt disponibili in diverse dimensiuni si pot fi vidati cu un aspirator obisnuit. Sacii vidati va protejeaza efectiv hainele impotriva moliilor si umiditatii.

Imbracamintea nu absoarbe nici un miros in acesti saci de vidat si arata ca noua chiar si dupa o perioada lunga de timp. De asemena, exista saci vidat haine care sunt prevazuti cu un carlig practic in partea superioara. Astfel, imbracamintea atarna la fel de normal ca pe un umeras.

Pe ce criterii alegem saci vidat haine de calitate

Exista multe oferte saci vidat haine pe piata, si multe tipuri si dimensiuni. Pentru a lua o decizie calificata, trebuie sa cunoasteti criteriile importante de achizitie. Doriti sa plasati intr-un sac vidat o patura sau doar produsele de ingrijire? Spatiul de economisire poate fi utilizat in mod semnificativ numai daca ati cumparat dimensiunea potrivita. Urmatoarele dimensiuni si tipuri de saci vidat haine sunt comune: mici, medii, mari si saci de vidat jumbo. Alegeti o dimensiune care va va permite sa depozitati hainele in siguranta.

Cu aspiratorul este relativ usor sa scoateti aerul din sac si sa creati vidul. Daca sacul are o supapa adecvata, nici macar nu aveti nevoie de un dispozitiv de etansare. Cea mai usoara cale de a scoate aerul din sac este cu un aspirator.

Utilizarea sacilor de vidat depinde de stabilitatea lor. Cu cat materialul este mai gros, cu atat este mai mare rezistent la rupere. Rezistenta la rupere este importanta in special la umplerea ridicata. Prin urmare, acordati atentie grosimii materialului atunci cand selectati un sac de vidat.

Daca doriti sa utilizati saci vidat haine pentru transportul cu avionul, acestia trebuie sa poata fi rulanti. Deci este nevoie de un minim de spatiu in bagajele de mana si nu aveti nevoie de un dispozitiv pentru a scoate aerul.

Cum pot sa curat un sac de vidat? Daca sacul este contaminat in interior, curatarea cu sapun si apa este suficienta. Este important sa retineti ca sacul trebuie sa fie complet uscat inainte de a-l utiliza din nou. In caz contrar, exista riscul sa se formeze mucegai.

In concluzie, acesti saci vidat haine – cumparati online din site-ul sacividat.com – sunt o solutie economica si utila de a profita la maximum de spatiul obtinut in gospodarie. Datorita versatilitatii lor, putem depozita de trei ori mai multe lucruri in acelasi loc si putem avea dulapuri mai organizate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei