Criteriul National

Saci vidat haine, economisesti 75% spatiu in dulap

Saci vidat haine, economisesti 75% spatiu in dulap
decembrie 01
15:11 2018

Dulapul nu ofera suficient spatiu pentru toate jachetele si hainele de iarna, iar lenjeria de pat trebuie pastrata undeva? Sau valiza este supraincarcata pentru urmatoarea vacanta? In acest caz, ar trebui sa incredintati depozitarea articolelor de imbracaminte in saci vidat haine. Imbracamintea ocupa mult mai putin spatiu in sacul de vidat. Prin aspirarea aerului din sac, veti obtine o reducere impresionanta a dimensiunilor de pana la 75%.

Chiar si hainele groase ocupa atat de putin spatiu in dulap atunci cand folositi saci de vidat. Daca doriti sa pastrati imbracamintea in subsol, folosirea sacilor de vidat este de fapt obligatorie: umiditatea ridicata din subsol este atrasa rapid in tesatura si va favoriza aparitia mucegaiului. Daca utilizati un sac de vidat, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la articolele stocate.

Ce trebuie sa stiti despre depozitarea hainelor in saci vidat haine

A sosit momentul: achizitionarea unui sac de vidat. Dar ce sac este ideal si care nu se potriveste asteptarilor si cerintelor noastre? Un saci de vidat haine – sacidevidat.ro trebuie sa fie de o calitate buna. Dar, aceasta decizie este complicata deoarece exista o mare varietate de saci de vidat de diferite marci, in diferite modele si game de preturi. Exista cateva lucruri care trebuie luate in considerare atunci cand trebuie sa alegem cei mai buni saci vidat haine.

Sacii vidati ofera mult mai multe avantaje concrete. Mai ales cu depozitarea de lunga durata a hainelor, mucegaiul, moliile sau umiditatea pot fi o problema grava. Costumele scumpe pot fi distruse complet de molii, uneori observam daunele numai dupa ani de zile. De aceea, este important sa va asigurati si sa depozitati hainele valoroase in saci vidat haine.

Prin eliminarea aerului, volumul pieselor ambalate poate fi redus cu pana la 75%. Sacii vidati nu costa prea mult, sunt disponibili in diverse dimensiuni si pot fi vidati cu un aspirator obisnuit. Sacii vidati va protejeaza efectiv hainele impotriva moliilor si umiditatii.

Imbracamintea nu absoarbe nici un miros in acesti saci de vidat si arata ca noua chiar si dupa o perioada lunga de timp. De asemena, exista saci vidat haine care sunt prevazuti cu un carlig practic in partea superioara. Astfel, imbracamintea atarna la fel de normal ca pe un umeras.

Pe ce criterii alegem saci vidat haine de calitate

Exista multe oferte saci vidat haine pe piata, si multe tipuri si dimensiuni. Pentru a lua o decizie calificata, trebuie sa cunoasteti criteriile importante de achizitie. Doriti sa plasati intr-un sac vidat o patura sau doar produsele de ingrijire? Spatiul de economisire poate fi utilizat in mod semnificativ numai daca ati cumparat dimensiunea potrivita. Urmatoarele dimensiuni si tipuri de saci vidat haine sunt comune: mici, medii, mari si saci de vidat jumbo. Alegeti o dimensiune care va va permite sa depozitati hainele in siguranta.

Cu aspiratorul este relativ usor sa scoateti aerul din sac si sa creati vidul. Daca sacul are o supapa adecvata, nici macar nu aveti nevoie de un dispozitiv de etansare. Cea mai usoara cale de a scoate aerul din sac este cu un aspirator.

Utilizarea sacilor de vidat depinde de stabilitatea lor. Cu cat materialul este mai gros, cu atat este mai mare rezistent la rupere. Rezistenta la rupere este importanta in special la umplerea ridicata. Prin urmare, acordati atentie grosimii materialului atunci cand selectati un sac de vidat.

Daca doriti sa utilizati saci vidat haine pentru transportul cu avionul, acestia trebuie sa poata fi rulanti. Deci este nevoie de un minim de spatiu in bagajele de mana si nu aveti nevoie de un dispozitiv pentru a scoate aerul.

Cum pot sa curat un sac de vidat? Daca sacul este contaminat in interior, curatarea cu sapun si apa este suficienta. Este important sa retineti ca sacul trebuie sa fie complet uscat inainte de a-l utiliza din nou. In caz contrar, exista riscul sa se formeze mucegai.

In concluzie, acesti saci vidat haine – cumparati online din site-ul sacividat.com – sunt o solutie economica si utila de a profita la maximum de spatiul obtinut in gospodarie. Datorita versatilitatii lor, putem depozita de trei ori mai multe lucruri in acelasi loc si putem avea dulapuri mai organizate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu