Criteriul National

Saci vidat haine, economisesti 75% spatiu in dulap

Saci vidat haine, economisesti 75% spatiu in dulap
decembrie 01
15:11 2018

Dulapul nu ofera suficient spatiu pentru toate jachetele si hainele de iarna, iar lenjeria de pat trebuie pastrata undeva? Sau valiza este supraincarcata pentru urmatoarea vacanta? In acest caz, ar trebui sa incredintati depozitarea articolelor de imbracaminte in saci vidat haine. Imbracamintea ocupa mult mai putin spatiu in sacul de vidat. Prin aspirarea aerului din sac, veti obtine o reducere impresionanta a dimensiunilor de pana la 75%.

Chiar si hainele groase ocupa atat de putin spatiu in dulap atunci cand folositi saci de vidat. Daca doriti sa pastrati imbracamintea in subsol, folosirea sacilor de vidat este de fapt obligatorie: umiditatea ridicata din subsol este atrasa rapid in tesatura si va favoriza aparitia mucegaiului. Daca utilizati un sac de vidat, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la articolele stocate.

Ce trebuie sa stiti despre depozitarea hainelor in saci vidat haine

A sosit momentul: achizitionarea unui sac de vidat. Dar ce sac este ideal si care nu se potriveste asteptarilor si cerintelor noastre? Un saci de vidat haine – sacidevidat.ro trebuie sa fie de o calitate buna. Dar, aceasta decizie este complicata deoarece exista o mare varietate de saci de vidat de diferite marci, in diferite modele si game de preturi. Exista cateva lucruri care trebuie luate in considerare atunci cand trebuie sa alegem cei mai buni saci vidat haine.

Sacii vidati ofera mult mai multe avantaje concrete. Mai ales cu depozitarea de lunga durata a hainelor, mucegaiul, moliile sau umiditatea pot fi o problema grava. Costumele scumpe pot fi distruse complet de molii, uneori observam daunele numai dupa ani de zile. De aceea, este important sa va asigurati si sa depozitati hainele valoroase in saci vidat haine.

Prin eliminarea aerului, volumul pieselor ambalate poate fi redus cu pana la 75%. Sacii vidati nu costa prea mult, sunt disponibili in diverse dimensiuni si pot fi vidati cu un aspirator obisnuit. Sacii vidati va protejeaza efectiv hainele impotriva moliilor si umiditatii.

Imbracamintea nu absoarbe nici un miros in acesti saci de vidat si arata ca noua chiar si dupa o perioada lunga de timp. De asemena, exista saci vidat haine care sunt prevazuti cu un carlig practic in partea superioara. Astfel, imbracamintea atarna la fel de normal ca pe un umeras.

Pe ce criterii alegem saci vidat haine de calitate

Exista multe oferte saci vidat haine pe piata, si multe tipuri si dimensiuni. Pentru a lua o decizie calificata, trebuie sa cunoasteti criteriile importante de achizitie. Doriti sa plasati intr-un sac vidat o patura sau doar produsele de ingrijire? Spatiul de economisire poate fi utilizat in mod semnificativ numai daca ati cumparat dimensiunea potrivita. Urmatoarele dimensiuni si tipuri de saci vidat haine sunt comune: mici, medii, mari si saci de vidat jumbo. Alegeti o dimensiune care va va permite sa depozitati hainele in siguranta.

Cu aspiratorul este relativ usor sa scoateti aerul din sac si sa creati vidul. Daca sacul are o supapa adecvata, nici macar nu aveti nevoie de un dispozitiv de etansare. Cea mai usoara cale de a scoate aerul din sac este cu un aspirator.

Utilizarea sacilor de vidat depinde de stabilitatea lor. Cu cat materialul este mai gros, cu atat este mai mare rezistent la rupere. Rezistenta la rupere este importanta in special la umplerea ridicata. Prin urmare, acordati atentie grosimii materialului atunci cand selectati un sac de vidat.

Daca doriti sa utilizati saci vidat haine pentru transportul cu avionul, acestia trebuie sa poata fi rulanti. Deci este nevoie de un minim de spatiu in bagajele de mana si nu aveti nevoie de un dispozitiv pentru a scoate aerul.

Cum pot sa curat un sac de vidat? Daca sacul este contaminat in interior, curatarea cu sapun si apa este suficienta. Este important sa retineti ca sacul trebuie sa fie complet uscat inainte de a-l utiliza din nou. In caz contrar, exista riscul sa se formeze mucegai.

In concluzie, acesti saci vidat haine – cumparati online din site-ul sacividat.com – sunt o solutie economica si utila de a profita la maximum de spatiul obtinut in gospodarie. Datorita versatilitatii lor, putem depozita de trei ori mai multe lucruri in acelasi loc si putem avea dulapuri mai organizate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei