Criteriul National

Saci vidat haine, economisesti 75% spatiu in dulap

Saci vidat haine, economisesti 75% spatiu in dulap
decembrie 01
15:11 2018

Dulapul nu ofera suficient spatiu pentru toate jachetele si hainele de iarna, iar lenjeria de pat trebuie pastrata undeva? Sau valiza este supraincarcata pentru urmatoarea vacanta? In acest caz, ar trebui sa incredintati depozitarea articolelor de imbracaminte in saci vidat haine. Imbracamintea ocupa mult mai putin spatiu in sacul de vidat. Prin aspirarea aerului din sac, veti obtine o reducere impresionanta a dimensiunilor de pana la 75%.

Chiar si hainele groase ocupa atat de putin spatiu in dulap atunci cand folositi saci de vidat. Daca doriti sa pastrati imbracamintea in subsol, folosirea sacilor de vidat este de fapt obligatorie: umiditatea ridicata din subsol este atrasa rapid in tesatura si va favoriza aparitia mucegaiului. Daca utilizati un sac de vidat, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la articolele stocate.

Ce trebuie sa stiti despre depozitarea hainelor in saci vidat haine

A sosit momentul: achizitionarea unui sac de vidat. Dar ce sac este ideal si care nu se potriveste asteptarilor si cerintelor noastre? Un saci de vidat haine – sacidevidat.ro trebuie sa fie de o calitate buna. Dar, aceasta decizie este complicata deoarece exista o mare varietate de saci de vidat de diferite marci, in diferite modele si game de preturi. Exista cateva lucruri care trebuie luate in considerare atunci cand trebuie sa alegem cei mai buni saci vidat haine.

Sacii vidati ofera mult mai multe avantaje concrete. Mai ales cu depozitarea de lunga durata a hainelor, mucegaiul, moliile sau umiditatea pot fi o problema grava. Costumele scumpe pot fi distruse complet de molii, uneori observam daunele numai dupa ani de zile. De aceea, este important sa va asigurati si sa depozitati hainele valoroase in saci vidat haine.

Prin eliminarea aerului, volumul pieselor ambalate poate fi redus cu pana la 75%. Sacii vidati nu costa prea mult, sunt disponibili in diverse dimensiuni si pot fi vidati cu un aspirator obisnuit. Sacii vidati va protejeaza efectiv hainele impotriva moliilor si umiditatii.

Imbracamintea nu absoarbe nici un miros in acesti saci de vidat si arata ca noua chiar si dupa o perioada lunga de timp. De asemena, exista saci vidat haine care sunt prevazuti cu un carlig practic in partea superioara. Astfel, imbracamintea atarna la fel de normal ca pe un umeras.

Pe ce criterii alegem saci vidat haine de calitate

Exista multe oferte saci vidat haine pe piata, si multe tipuri si dimensiuni. Pentru a lua o decizie calificata, trebuie sa cunoasteti criteriile importante de achizitie. Doriti sa plasati intr-un sac vidat o patura sau doar produsele de ingrijire? Spatiul de economisire poate fi utilizat in mod semnificativ numai daca ati cumparat dimensiunea potrivita. Urmatoarele dimensiuni si tipuri de saci vidat haine sunt comune: mici, medii, mari si saci de vidat jumbo. Alegeti o dimensiune care va va permite sa depozitati hainele in siguranta.

Cu aspiratorul este relativ usor sa scoateti aerul din sac si sa creati vidul. Daca sacul are o supapa adecvata, nici macar nu aveti nevoie de un dispozitiv de etansare. Cea mai usoara cale de a scoate aerul din sac este cu un aspirator.

Utilizarea sacilor de vidat depinde de stabilitatea lor. Cu cat materialul este mai gros, cu atat este mai mare rezistent la rupere. Rezistenta la rupere este importanta in special la umplerea ridicata. Prin urmare, acordati atentie grosimii materialului atunci cand selectati un sac de vidat.

Daca doriti sa utilizati saci vidat haine pentru transportul cu avionul, acestia trebuie sa poata fi rulanti. Deci este nevoie de un minim de spatiu in bagajele de mana si nu aveti nevoie de un dispozitiv pentru a scoate aerul.

Cum pot sa curat un sac de vidat? Daca sacul este contaminat in interior, curatarea cu sapun si apa este suficienta. Este important sa retineti ca sacul trebuie sa fie complet uscat inainte de a-l utiliza din nou. In caz contrar, exista riscul sa se formeze mucegai.

In concluzie, acesti saci vidat haine – cumparati online din site-ul sacividat.com – sunt o solutie economica si utila de a profita la maximum de spatiul obtinut in gospodarie. Datorita versatilitatii lor, putem depozita de trei ori mai multe lucruri in acelasi loc si putem avea dulapuri mai organizate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu