Criteriul National

Salon de infrumusetare Antica Studio Bucuresti

Salon de infrumusetare Antica Studio Bucuresti
septembrie 06
12:58 2019

Pentru femeile de toate varstele, dorinta de a fi frumoase este una dintre cele mai importante nevoi stabilite de natura insasi. Dar sa fii frumos si sa traiesti in ritmul frenetic al unui oras mare, nu este deloc simplu: pentru a arata bine, ai nevoie nu numai de produse cosmetice utilizate acasa, ci si de ingrijire regulata la un salon de infrumusetare – pentru tratamentul fatei, al corpului, parului si unghiilor.

S-ar putea crede ca femeile merg la un salon doar pentru a se aranja putin, adica sa-si faca o noua tunsoare sau coafura, manichiura sau machiaj de seara. Insa, acest lucru este departe de a fi adevarat, deoarece femeile care viziteaza un salon beauty au nevoie de mult mai mult.

Frumusete si sanatate

Astazi, la salonul de infrumusetare Antica Studio, nu numai ca iti poti crea un aspect perfect, ci iti poti imbunatati sanatatea pielii si a parului. Saloanele moderne beauty ofera o gama variata de servicii care vizeaza relaxarea, tratarea, imbunatatirea si obtinerea unui rezultat estetic excelent. Antica Studio ofera servicii de coafura, ingrijirea unghiilor, programe spa, epilare, tratamente faciale si corporale, intinerire prin metode hardware, modelare corporala, solar, masaj, iar aceasta este o lista sumara de servicii profesionale oferite de un beauty salon in Bucuresti.

Investitia in propria infatisare este foarte importanta. Mergand la un salon, oamenii, de fapt, nu cheltuie, ci investesc si castiga. Acest lucru iti va reda prosperitatea si bunastarea si vei fi direct legat de modul in care te vei simti si vei arata.

Procedurile cosmetice la salon nu pot fi repetate acasa

Unele femei cred ca daca isi vopsesc parul, isi fac coafuri, au grija de pielea fetei, corpului etc., nu trebuie sa mai mearga la un salon de infrumusetare. In primul rand, o asemenea idee duce adesea la rezultate triste. Daca nu ai obtinut rezultatele dorite si mergi apoi la specialistii saloanelor beauty, acestia vor trebui sa munceasca din greu pentru a remedia erorile clientului.

In al doilea rand, oricat de capabil si talentat ai fi, instrumente profesionale utilizate exclusiv in saloane, echipamentele moderne folosite si experienta profesionistului de inalta calificare, nu se compara cu ceea ce ai tu acasa. Din pacate, acasa nu poti repeta perfect nicio metoda beauty de salon: machiaj profesional, ingrijire completa a fetei si corpului, colorarea parului, coafura, manichiura, pedichiura etc.

Si in al treilea rand, expertii recomanda cu tarie combinarea ingrijirii la domiciliu cu cea de la salon, deoarece exista o serie de proceduri care sunt efectuate de catre profesionisti in saloane si care nu pot fi efectuate de unul singur acasa, la aceeasi calitate inalta. Printre aceste servicii, remarcam tehnici de injectare si hardware, extensii de par si unghii, indepartarea parului nedorit cu laser, curatarea fetei prin diferite metode tehnologice si hardware, tratarea unghiilor incolacite si deformate, orice masaj, tunsoare, coafura de seara etc. Sfatul celor ce au incercat este de a merge la un salon de infrumusetare in Bucuresti, asa cum este beauty salon Antica Studio, care are o reputatie buna si maestri inalt calificati.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei