Criteriul National

Salon Du Mariage

Salon Du Mariage
iunie 13
09:16 2019

Unul dintre cele mai frumoase şi mai minunate momente din viaţa fiecărei persoane este naşterea unui copil. Tocmai de aceea, petrecerile de botez se număra printre evenimentele încărcate de emoţie şi de spiritualitate pe care le poate găzdui Salon Du Mariage.

Deşi în general astfel de petreceri sunt mai restrânse, cel puţin în ultima perioadă întâmpla ca petrecerea de botez să capete şi chiar să rivalizeze în amploare cu petrecerea organizată pentru un eveniment la fel de important, precum botez, cununie civila şi nunta.

Organizarea unui botez necesită la fel de multă implicare, dăruire şi, desigur, profesionalism că în cadrul oricărui alt eveniment important din viaţa fiecărei persoane în parte. Aşadar, să urmărim împreună câteva dintre sfaturile preţioase pe care complexul Salon Du Mariage le oferă în ceea ce priveşte organizarea unui eveniment care implică printre altele şi o încărcătură emoţională majoră în sufletul şi inima fiecărui părinte. Alegerea locaţiei trebuie să fie în funcţie de numărul aproximativ de invitaţi. Complexul Salon Du Mariage vă recomanda să alegeţi una din cele 2 saloane de care complexul dispune, astfel încât salonul să nu fie nici prea mic, pentru că invitaţii să nu stea înghesuiţi, dar nici prea mare, pentru a nu crea impresia de prea puţine persoane.

Nunta este de asemenea un pas important în viaţa oricărei persoane, tocmai de aceea totul trebuie organizat cu o atenţie sporită, iar locul în care va ave loc nunta trebuie să fie foarte bine ales.

Ştim bine că planificarea şi organizarea unei nunţi este un eveniment foarte important şi care necesită atât timp, cât şi o atenţie sporită detaliilor de orice tip. Astfel, organizarea unui eveniment astfel de important începe cu alegerea locaţiei, respective cu sala de nuntă, care reprezintă de altfel şi locul de la care începe organizarea celorlalte aspecte precum:

  • Meniu
  • Decor
  • Muzica

V-aţi imaginat vreodată că nunta dumneavoastră să aibă loc într-un salon vis? Ei bine, acum este posibil! Salon Du Mariage, pune la dispoziţia dumneavoastră un salon special amenajat pentru organizarea unor evenimente importante precum nunta dumneavoastră. La salonul pentru nunta Du Mariage, decorul ospitalitatea şi serviciile de înaltă calitate vă garantează o nuntă conform visurilor dumneavoastră. De altfel, salonul de nuntă Salon Du Mariage este locaţia ideală a unui eveniment a căror invitaţi sunt într-un număr destul de mare. Aspectul deosebit şi de altfel inedit este asigurat de un design special, simplu şi elegant, însă poate fi adaptat conform cerinţelor dumneavoastră. Ambianţa de căldură şi lumină, detaliile deosebite cărora le-am acordat o atenţie importantă şi decorul unic, sunt doar câteva dintre elementele care se vor îmbina armonios cu dorinţele dumneavoastră, astfel încât vor transpune întreg evenimentul într-o nuntă memorabilă, la care aveţi visat mereu.

De asemenea, complexul Salon Du Mariage dispune de 2 saloane, fiecare specific anumitor evenimente precum:

  • Nunţi
  • Botezuri
  • Aniversări
  • Evenimente corporate (conferinţe, lansare produs, gala)

Bine înţeles că aceste criterii trebuie să corespundă fără doar şi poate cu numărul invitaţilor pe care îi aveţi. Astfel încât saloanele noastre sunt specifice atât evenimentului pe care dumneavoastră vreţi să îl organizaţi, cât şi numărului de persoane. Designul şi aranjamentele vor fi realizate în funcţie de dorinţele dumneavoastră, şi în strânsă legătură cu recomandările specialistului nostru în organizarea de evenimente.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul