Criteriul National

Sampon profesional pentru un par senzational

Sampon profesional pentru un par senzational
ianuarie 19
20:30 2019

Majoritatea oamenilor stiu doar un singur lucru: orice produs profesional este mai bun si mai eficient decat unul neprofesional. Un sampon profesional Beauty One  este diferit de cel obisnuit, in primul rand pentru ca este selectat de un profesionist si alegerea este precedata de cel putin douazeci de minute de examinare a parului si a scalpului clientului.  Nu trebuie sa fii un hairstilyst ca sa stii ca nu exista niciun singur sampon pentru toate tipurile de par. Asa cum nu exista nicio crema potrivita pentru toate tipurile de piele.  Liniile profesionale nu amesteca niciodata samponul cu balsamul ca un produs 2 in 1, deoarece doua medii diferite nu pot exista intr-o singura sticla, altfel, acestea se neutralizeaza reciproc.

Sampoanele profesionale au o defalcare mult mai detaliata dupa tipul de par. Producatorii iau in considerare diferitele caracteristici ale scalpului si parului in sine. In total, numarul de sampoane concepute pentru a rezolva anumite probleme depaseste cateva zeci.  Si producatorii de sampoane de pe piata de masa, la randul lor, produc sampoane care includ ingrediente active, care vizeaza numai imbunatatirea suprafetei pielii sau a parului. Producatorii de sampoane obisnuite, fac produse versatile, astfel incat acestea sa fie potrivite pentru o audienta larga.

Sampon profesional pentru ingrijirea in profunzime a parului

Produsele profesionale sunt potrivite pentru imbunatatirea nu numai a suprafetei scalpului si parului, ci si a structurii acestora. Sampoanele profesionale sunt diferite de cele obisnuite, in primul rand, prin faptul ca in compozitia lor exista un numar mai mare de ingrediente active. De regula, ele sunt imbogatite cu aditivi de conditionare,  care faciliteaza pieptanarea usoara a parului, elimina electrizarea, si, de asemenea, elimina problemele. Adesea, sampoanele profesionale contin substante naturale care imbunatatesc structura parului, cum ar fi, extracte si uleiuri, ceramide, proteine, vitamine si oligoelemente. Acest tratament suplimentar, permite sa ai un par cu un aspect bine ingrijit, chiar daca ai parul deteriorat. In plus, sampoanele profesionale pot rezolva multe probleme serioase cu parul – de exemplu, opresc caderea si imbunatatesc cresterea, elimina seboreea etc.

Diferite tipuri de sampoane profesionale

Exista sampoane profesionale pentru parul colorat, pentru par permanent, pentru a conferi volum parului subtire, pentru parul uscat si gras, pentru un tip mixt de par, uleios la radacini si uscat la varfuri, precum si impotriva matretii. De exemplu, exista sampoane care rezolva sarcini complet diferite, fata de cele de ingrijire: · pentru par normal si nevopsit, pentru par curat,  pentru par care necesita hidratare, pentru par vopsit,  pentru intinderea firelor de par, pentru hidratarea parului, pentru cresterea parului, pentru parul matur,  anti-matreata si pentru curatarea profunda, precum si o linie pentru barbati.

La prima aplicare, samponul profesional spala firele de par si scalpul de influenta externa a mediului, cum ar fi praf, fum, gaze de esapament, clor, produse de ingrijire si de coafare, parfum, sebum etc. Chiar si cel mai activ si mai scump sampon nu va spuma parul  murdar, atunci cand este aplicat prima data. El doar spala murdaria din par. La a doua spalare, o cantitate minima de sampon va fi suficienta pentru ca toate firele de par, inclusiv  scalpul, sa fie acoperite cu o spuma densa placuta.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu