Criteriul National

Sampon profesional pentru un par senzational

Sampon profesional pentru un par senzational
ianuarie 19
20:30 2019

Majoritatea oamenilor stiu doar un singur lucru: orice produs profesional este mai bun si mai eficient decat unul neprofesional. Un sampon profesional Beauty One  este diferit de cel obisnuit, in primul rand pentru ca este selectat de un profesionist si alegerea este precedata de cel putin douazeci de minute de examinare a parului si a scalpului clientului.  Nu trebuie sa fii un hairstilyst ca sa stii ca nu exista niciun singur sampon pentru toate tipurile de par. Asa cum nu exista nicio crema potrivita pentru toate tipurile de piele.  Liniile profesionale nu amesteca niciodata samponul cu balsamul ca un produs 2 in 1, deoarece doua medii diferite nu pot exista intr-o singura sticla, altfel, acestea se neutralizeaza reciproc.

Sampoanele profesionale au o defalcare mult mai detaliata dupa tipul de par. Producatorii iau in considerare diferitele caracteristici ale scalpului si parului in sine. In total, numarul de sampoane concepute pentru a rezolva anumite probleme depaseste cateva zeci.  Si producatorii de sampoane de pe piata de masa, la randul lor, produc sampoane care includ ingrediente active, care vizeaza numai imbunatatirea suprafetei pielii sau a parului. Producatorii de sampoane obisnuite, fac produse versatile, astfel incat acestea sa fie potrivite pentru o audienta larga.

Sampon profesional pentru ingrijirea in profunzime a parului

Produsele profesionale sunt potrivite pentru imbunatatirea nu numai a suprafetei scalpului si parului, ci si a structurii acestora. Sampoanele profesionale sunt diferite de cele obisnuite, in primul rand, prin faptul ca in compozitia lor exista un numar mai mare de ingrediente active. De regula, ele sunt imbogatite cu aditivi de conditionare,  care faciliteaza pieptanarea usoara a parului, elimina electrizarea, si, de asemenea, elimina problemele. Adesea, sampoanele profesionale contin substante naturale care imbunatatesc structura parului, cum ar fi, extracte si uleiuri, ceramide, proteine, vitamine si oligoelemente. Acest tratament suplimentar, permite sa ai un par cu un aspect bine ingrijit, chiar daca ai parul deteriorat. In plus, sampoanele profesionale pot rezolva multe probleme serioase cu parul – de exemplu, opresc caderea si imbunatatesc cresterea, elimina seboreea etc.

Diferite tipuri de sampoane profesionale

Exista sampoane profesionale pentru parul colorat, pentru par permanent, pentru a conferi volum parului subtire, pentru parul uscat si gras, pentru un tip mixt de par, uleios la radacini si uscat la varfuri, precum si impotriva matretii. De exemplu, exista sampoane care rezolva sarcini complet diferite, fata de cele de ingrijire: · pentru par normal si nevopsit, pentru par curat,  pentru par care necesita hidratare, pentru par vopsit,  pentru intinderea firelor de par, pentru hidratarea parului, pentru cresterea parului, pentru parul matur,  anti-matreata si pentru curatarea profunda, precum si o linie pentru barbati.

La prima aplicare, samponul profesional spala firele de par si scalpul de influenta externa a mediului, cum ar fi praf, fum, gaze de esapament, clor, produse de ingrijire si de coafare, parfum, sebum etc. Chiar si cel mai activ si mai scump sampon nu va spuma parul  murdar, atunci cand este aplicat prima data. El doar spala murdaria din par. La a doua spalare, o cantitate minima de sampon va fi suficienta pentru ca toate firele de par, inclusiv  scalpul, sa fie acoperite cu o spuma densa placuta.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei