Criteriul National

Sampon profesional pentru un par senzational

Sampon profesional pentru un par senzational
ianuarie 19
20:30 2019

Majoritatea oamenilor stiu doar un singur lucru: orice produs profesional este mai bun si mai eficient decat unul neprofesional. Un sampon profesional Beauty One  este diferit de cel obisnuit, in primul rand pentru ca este selectat de un profesionist si alegerea este precedata de cel putin douazeci de minute de examinare a parului si a scalpului clientului.  Nu trebuie sa fii un hairstilyst ca sa stii ca nu exista niciun singur sampon pentru toate tipurile de par. Asa cum nu exista nicio crema potrivita pentru toate tipurile de piele.  Liniile profesionale nu amesteca niciodata samponul cu balsamul ca un produs 2 in 1, deoarece doua medii diferite nu pot exista intr-o singura sticla, altfel, acestea se neutralizeaza reciproc.

Sampoanele profesionale au o defalcare mult mai detaliata dupa tipul de par. Producatorii iau in considerare diferitele caracteristici ale scalpului si parului in sine. In total, numarul de sampoane concepute pentru a rezolva anumite probleme depaseste cateva zeci.  Si producatorii de sampoane de pe piata de masa, la randul lor, produc sampoane care includ ingrediente active, care vizeaza numai imbunatatirea suprafetei pielii sau a parului. Producatorii de sampoane obisnuite, fac produse versatile, astfel incat acestea sa fie potrivite pentru o audienta larga.

Sampon profesional pentru ingrijirea in profunzime a parului

Produsele profesionale sunt potrivite pentru imbunatatirea nu numai a suprafetei scalpului si parului, ci si a structurii acestora. Sampoanele profesionale sunt diferite de cele obisnuite, in primul rand, prin faptul ca in compozitia lor exista un numar mai mare de ingrediente active. De regula, ele sunt imbogatite cu aditivi de conditionare,  care faciliteaza pieptanarea usoara a parului, elimina electrizarea, si, de asemenea, elimina problemele. Adesea, sampoanele profesionale contin substante naturale care imbunatatesc structura parului, cum ar fi, extracte si uleiuri, ceramide, proteine, vitamine si oligoelemente. Acest tratament suplimentar, permite sa ai un par cu un aspect bine ingrijit, chiar daca ai parul deteriorat. In plus, sampoanele profesionale pot rezolva multe probleme serioase cu parul – de exemplu, opresc caderea si imbunatatesc cresterea, elimina seboreea etc.

Diferite tipuri de sampoane profesionale

Exista sampoane profesionale pentru parul colorat, pentru par permanent, pentru a conferi volum parului subtire, pentru parul uscat si gras, pentru un tip mixt de par, uleios la radacini si uscat la varfuri, precum si impotriva matretii. De exemplu, exista sampoane care rezolva sarcini complet diferite, fata de cele de ingrijire: · pentru par normal si nevopsit, pentru par curat,  pentru par care necesita hidratare, pentru par vopsit,  pentru intinderea firelor de par, pentru hidratarea parului, pentru cresterea parului, pentru parul matur,  anti-matreata si pentru curatarea profunda, precum si o linie pentru barbati.

La prima aplicare, samponul profesional spala firele de par si scalpul de influenta externa a mediului, cum ar fi praf, fum, gaze de esapament, clor, produse de ingrijire si de coafare, parfum, sebum etc. Chiar si cel mai activ si mai scump sampon nu va spuma parul  murdar, atunci cand este aplicat prima data. El doar spala murdaria din par. La a doua spalare, o cantitate minima de sampon va fi suficienta pentru ca toate firele de par, inclusiv  scalpul, sa fie acoperite cu o spuma densa placuta.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul