Criteriul National

Samsung extinde gama Smart Monitor la nivel mondial pentru a satisface cererea tot mai mare de display-uri Do-It-All

mai 25
10:35 2021

Primul ecran „Do-It-All” din lume echipat cu noi dimensiuni de 43 și 24 inci, opțiuni de culoare suplimentare și funcții inteligente îmbunătățite

București, România – 24 mai 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi disponibilitatea globală a noii sale game extinse de monitoare inteligente, oferind mai multe dimensiuni de ecran și opțiuni de design, împreună cu noi funcții inteligente și îmbunătățite. Gama include acum un model M7 mai mare, de 43 inci (rezoluție UHD), oferind o productivitate sporită și o experiență de divertisment captivantă. Modelele M5 (rezoluție FHD) sunt acum disponibile la dimensiuni de 24 inci, 27 inci și 32 inci, cu un design elegant și o opțiune nouă de culoare albă.

 

Seria Samsung Smart Monitor a fost lansată în noiembrie 2020, fiind primul ecran din lume gândit pentru a satisface nevoile actuale din sfera afacerilor, a mediilor academice, precum și ale utilizatorilor care lucrează, învață și se relaxează la domiciliu. Smart Monitor oferă aplicații media și aplicații de productivitate integrate, o conectivitate versatilă, difuzoare încorporate și o telecomandă alimentată cu celule solare.

„Pe măsură ce timpul de lucru, educație și joacă la domiciliu crește pentru oamenii din întreaga lume, casele se transformă în medii multifuncționale. Gama noastră extinsă de monitoare inteligente va continua să le ofere utilizatorilor modalități și mai convenabile și mai flexibile de a-și realiza activitățile de zi cu zi prin intermediul tehnologiei, permițându-le cu adevărat <<să facă totul>> (do it all) prin conectivitate mobilă și PC puternică pe cel mai inteligent monitor disponibil astăzi pe piață”, a declarat Hyesung Ha, Senior Vice President of Visual Display Business at Samsung Electronics.

 

Cele mai recente adăugiri la seria Samsung Smart Monitor sunt:

  • Smart Monitor M7 de 43 inci (Model: M70A)– Ca model de vârf, Smart Monitor M7 vine acum într-o dimensiune mai mare de 43 inci, care maximizează productivitatea și îmbunătățește divertismentul, ajutat de un design fără margini care oferă o experiență captivantă indiferent de tipul de activitate desfășurată: muncă, educație sau joacă. Dispunând de un afișaj 4K Ultra-High Definition (UHD), M7 de 43 inci poate comuta fără probleme funcționalitățile, trecând de la un dispozitiv de lucru fiabil la un hub de divertisment 4K instantaneu cu aplicații integrate de redare a conținutului, difuzoare și capabilități HDR10 pentru a optimiza fiecare detaliu de conținut 4K.
  • Smart Monitor M5 de 27 inci și 32 inci, alb (model: M50A)– Popularul model M5 vine acum într-un design alb elegant, atât pentru modelele sale de 27 inci, cât și pentru cele de 32 inci. Noua culoare se îmbină perfect cu design-urile de inspirație minimalistă și adaugă un plus de rafinament oricărei estetici interioare, făcându-l ideal pentru a completa orice fel de aranjament interior al utilizatorilor care pun preț pe design.
  • Smart Monitor M5 24 inci (Model: M50A)– Gama M5 vine acum și într-o nouă dimenisune Full HD de 24 inci, făcându-l cel mai accesibil Smart Monitor la nivel de preț. Dimensiunea compactă a Smart Monitor-ului îl face ideal pentru cei care nu au un spațiu de birou corespunzător pentru un monitor mai mare sau, pur și simplu, pentru utilizatorii în căutarea unui monitor multifuncțional de bună calitate.

Pe lângă noile opțiuni de dimensiune și design, Samsung dezvăluie și o serie de noi caracteristici. TV Plus oferă o varietate largă de conținut 100% gratuit, în mod direct și la cerere, fără a fi nevoie de descărcări sau înregistrări în prealabil. Între timp, Universal Guide oferă recomandări de conținut bazate pe o analiză a preferințelor utilizatorului și a modelelor de vizionare, asigurând sugestii complet personalizate pentru aplicații populare precum Netflix, Prime Video și multe altele.

 

Asistentul vocal a fost actualizat de la modelele anterioare pentru a permite nu doar Bixby, ci și alți asistenți vocali precum Google Assistant și Amazon Alexa. Funcția de acces la distanță va fi, de asemenea, actualizată la „PC on screen” în iunie, permițând o conectivitate simplă și sigură între monitorul inteligent și computerele externe pentru o utilizare mai eficientă.

Ca parte a programului Samsung de sustenabilitate pe termen lung, M7 de 43 inci include o telecomandă all-in-one alimentată cu energie solară și realizată din plastic reciclat, oferind o eficiență ecologică, cu încărcarea din lumina solară, cea artificială sau printr-o conexiune USB-C. În plus, telecomanda pentru alte modele a fost realizată parțial din plastic reciclat pentru a contribui la reducerea amprentei de carbon și la amplificarea acțiunilor din zona de sustenabilitate.

 

Folosind aceleași caracteristici ca prima generația, gama Samsung Smart Monitor oferă numeroase opțiuni de conectivitate atât pentru PC-uri, cât și pentru smartphone-uri. Utilizatorii își pot conecta dispozitivele mobile personale doar cu o simplă atingere rapidă, folosind Tap View, Mirroring sau cu Apple AirPlay 2. În plus, Samsung DeX le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență completă de desktop, conectându-și monitorul la dispozitivul mobil. Display-ul poate accesa, de asemenea, aplicațiile Microsoft 365, permițând utilizatorilor să vizualizeze, să editeze documente și să le salveze foarte ușor, în cloud, fără o conexiune la computer, cu ajutorul Wi-Fi încorporat. Pentru o configurare impecabilă la locul de muncă, Smart Monitor oferă numeroase porturi, precum un port USB Type-C, porturi USB și capabilități Bluetooth 4.2.

Display-ul se poate transforma, de asemenea, într-un hub de divertisment complet, cu posibilitatea de a accesa conținutul OTT și de a urmări filme și emisiuni preferate pe Netflix, HBO și YouTube, fără o conexiune la un computer sau dispozitiv mobil.

Gama extinsă Samsung Smart Monitor este disponibilă într-o varietate de modele, dimensiuni și specificații. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1803/43M70A .

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul