Criteriul National

Samsung Galaxy Note 9, un telefon premium puternic

Samsung Galaxy Note 9, un telefon premium puternic
septembrie 19
17:57 2019

Note 9 Samsung este un telefon de nivel premium, cu o capacitate care îl face unul dintre cele mai puternice și cele mai bune telefoane Android disponibile pe piață.

Note 9 Samsung este un smartphone Android extrem de funcțional, dotat cu numeroase capacități și un telefon premium. Dacă ești în căutarea unui nou telefon de tio flagship și îți poți permite unul cu un preț mai ridicat, atunci, cu siguranță, ar trebui să pui și Note 9 Samsung pe lista telefoanelor de top.

Motive pentru a cumpăra Note 9 Samsung

  • Ecranul Super AMOLED de 6,4 inci este uimitor
  • Audio-ul este de top, cu Dolby Atmos și UHQ îmbunătățit
  • Suită software Samsung completă

Motive pentru a evita Note 9 Samsung

  • Bateria de 4.000 mAh este doar competitivă, nu de excepție
  • Asistentul Bixby AI este cu siguranță o lucrare încă în desfășurare
  • Scump, chiar și pentru modelul de intrare

Note 9 Samsung vine în două variante, un model de intrare și un model cu specificații de top. Cele două modele sunt aproape identice, în afara RAM-ului și a spațiului intern de stocare inclus, modelul de bază venind cu 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare, în timp ce modelul de top oferă 8 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare. Note 9 Samsung este disponibil în trei culori: Midnight Black, Ocean Blue (modelul revizuit) și Lavender Purple.

În ciuda design-ului slim, cu dimensiuni totale măsurând 161,9 x 76,4 x 8,8 mm, Note 9 Samsung nu se simte în niciun fel ușor sau ieftin, de plastic.

De asemenea, dacă te uiți la specificații, se susține senzația de telefon premium, inclusiv printr-o greutate substanțială de 201 grame, care depășește chiar liderii tehnici de calitate, cum ar fi HTC U12 Plus, care în sine se simte foarte premium în mână.

Greutatea suplimentară probabil vine de la bateria de 4.000 mAh a dispozitivului, o capacitate mult mai mare decât predecesorul său, care avea doar 3.300 mAh.

Eforturile susținute ale rivalilor de a crea un aspect și o senzație premium sunt nimic pe lângă Note 9 Samsung, luând în considerare această combinație de telefon subțire cu densitate mare, la care se adaugă și ecranul Infinity de 6,4 inci, care completează pachetul.

În ceea ce privește cadrul, Note 9 Samsung are un cadru exterior din metal periat care se contopește aproape perfect cu ecranul Gorilla. Astfel, telefonul se simte neted și rece pe piele.

În ceea ce privește ecranul unui Note 9 Samsung, fidelitatea și culorile vibrante sunt pur și simplu inegalabile.

Mai mult, Note 9 cimentează de asemenea și reputația seriei de lider tehnic în domeniul smartphone-urilor.

Per total, Note 9 Samsung este unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android din lume, în prezent.

Note 9 pare a fi rezultatul unei munci asidue, fiind un telefon care excelează peste tot, de la o piesă hardware care suportă bine orice jocuri, un player excelent de muzică și TV sau filme, până la un mini-computer mobil.

Ca atare, dacă îți poți permite prețul ridicat al Note 9 Samsung, ți-l recomandăm din toată inima.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul