Criteriul National

Sanatate: Ce sunt varicele si cum putem scapa de ele?

Sanatate: Ce sunt varicele si cum putem scapa de ele?
aprilie 02
07:27 2016

varice-criteriulUna dintre cele mai intalnite si suparatoare probleme cu care se confrunta doamnele dar si domnisoarele, este cea a varicelor. Dilatarea dureroasa a venelor de la nivelul picioarelor nu reprezinta doar o problema estetica ce trebuie rapid eradicata ci si una de sanatate care, agravandu-se, poate sa provoace complicatii importante a caror rezolvare este doar chirurgicala. Pentru a evita aparitia varicelor, putem chiar sa folosim produse ca vein stopper, care este 100% natural.

De ce apar varicele?

In urma unui studiu recent efectuat, s-a ajuns la concluzia ca aproximativ 30% din populatia lumii sufera de varice, dintre care majoritatea sunt femei. Acest procent este unul alarmant, care ar trebui sa ne faca sa intelegem ca fiecare dintre noi poate, in viitor, sa dezvolte varice.

Cei mai importanti factori favorizanti ai varicelor sunt statul prelungit in picioare, efortul muscular intens, sarcina, obezitatea, fumatul, sedentarismul, constipatia, bolile cardiovasculare. Un rol foarte bine definit il are si predispozitia genetica, ce isi spune cuvantul in mai bine de 80% din cazuri.

Semne si simptome ale varicelor

Boala varicoasa nu apare brusc, ea se instaleaza in timp, semnele sale fiind observate chiar cu ani buni inaintea instalarii fazei care alarmeaza pe cei mai multi dintre pacienti. Printre cele mai importante simptome ale varicelor se numara: durerea, senzatia de greutate la nivelul picioarelor cat si cea  de arsura si cel mai important, dilatarea inestetica a venelor cu aparitia unor importante echimoze ce pot fi palpate.

Ignorate, varicele pot sa erupa, provocand adevarate rani sangerande ce se pot infecta, cauzand complicatii importante care pot sa puna viata in pericol si a caror tratament este doar chirurgical.

Ce poti sa faci?

In primul rand poti sa previi! Acesta este cel mai bun mod prin care ar trebui orice afectiune. In cazul varicelor, un stil de viata sanatos poate sa transforme aceasta problema doar intr-un cosmar ce nu are legatura cu realitatea ta.

Dar daca varicele deja s-au instalat, trebuie sa stii ca poti sa gasesti cel mai bun tratament in medicamentele naturiste special concepute pentru aceasta afectiune. Aceste produse au o actiune precisa, eficienta si rapida si de aceea merita toata atentia voastra.

Utilizarea corecta a produselor naturiste speciale duce la disparitia varicelor, fara sa lase cicatrici si in acelasi timp reaparitia lor va fi impedicata. Impresionant, nu? Simplu, eficient, convenabil din punct de vedere material.

Daca pana acum ceva timp, cea mai buna metoda de eradicare a varicelor era cea chirurgicala, acum cu ajutorul farmaciei naturii, poti sa scapi de picioarele umflate, inestetice si dureroase in cel mai usor mod. Asa ca, incearca si tu, lasandu-ti picioarele sa fie admirate!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo