Criteriul National

Sanatate: Ce sunt varicele si cum putem scapa de ele?

Sanatate: Ce sunt varicele si cum putem scapa de ele?
aprilie 02
07:27 2016

varice-criteriulUna dintre cele mai intalnite si suparatoare probleme cu care se confrunta doamnele dar si domnisoarele, este cea a varicelor. Dilatarea dureroasa a venelor de la nivelul picioarelor nu reprezinta doar o problema estetica ce trebuie rapid eradicata ci si una de sanatate care, agravandu-se, poate sa provoace complicatii importante a caror rezolvare este doar chirurgicala. Pentru a evita aparitia varicelor, putem chiar sa folosim produse ca vein stopper, care este 100% natural.

De ce apar varicele?

In urma unui studiu recent efectuat, s-a ajuns la concluzia ca aproximativ 30% din populatia lumii sufera de varice, dintre care majoritatea sunt femei. Acest procent este unul alarmant, care ar trebui sa ne faca sa intelegem ca fiecare dintre noi poate, in viitor, sa dezvolte varice.

Cei mai importanti factori favorizanti ai varicelor sunt statul prelungit in picioare, efortul muscular intens, sarcina, obezitatea, fumatul, sedentarismul, constipatia, bolile cardiovasculare. Un rol foarte bine definit il are si predispozitia genetica, ce isi spune cuvantul in mai bine de 80% din cazuri.

Semne si simptome ale varicelor

Boala varicoasa nu apare brusc, ea se instaleaza in timp, semnele sale fiind observate chiar cu ani buni inaintea instalarii fazei care alarmeaza pe cei mai multi dintre pacienti. Printre cele mai importante simptome ale varicelor se numara: durerea, senzatia de greutate la nivelul picioarelor cat si cea  de arsura si cel mai important, dilatarea inestetica a venelor cu aparitia unor importante echimoze ce pot fi palpate.

Ignorate, varicele pot sa erupa, provocand adevarate rani sangerande ce se pot infecta, cauzand complicatii importante care pot sa puna viata in pericol si a caror tratament este doar chirurgical.

Ce poti sa faci?

In primul rand poti sa previi! Acesta este cel mai bun mod prin care ar trebui orice afectiune. In cazul varicelor, un stil de viata sanatos poate sa transforme aceasta problema doar intr-un cosmar ce nu are legatura cu realitatea ta.

Dar daca varicele deja s-au instalat, trebuie sa stii ca poti sa gasesti cel mai bun tratament in medicamentele naturiste special concepute pentru aceasta afectiune. Aceste produse au o actiune precisa, eficienta si rapida si de aceea merita toata atentia voastra.

Utilizarea corecta a produselor naturiste speciale duce la disparitia varicelor, fara sa lase cicatrici si in acelasi timp reaparitia lor va fi impedicata. Impresionant, nu? Simplu, eficient, convenabil din punct de vedere material.

Daca pana acum ceva timp, cea mai buna metoda de eradicare a varicelor era cea chirurgicala, acum cu ajutorul farmaciei naturii, poti sa scapi de picioarele umflate, inestetice si dureroase in cel mai usor mod. Asa ca, incearca si tu, lasandu-ti picioarele sa fie admirate!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo