Criteriul National

Sănătate pentru toți

Sănătate pentru toți
martie 31
23:57 2017

Motto: „Daca ai ceva si nu oferi mai departe, te blochezi. Daca in schimb dai si altora, vei primi si mai mult. Este un secret fundamental .”( Keshe)

main_picture

 
   Plimbarea, piatra de temelie a sanatatii omului !
 
    Da, da, aparent nimic nou, numai ca cele ce veti afla( culese din surse convingatoare) fiind asa de simple , nu au putut fi vazute, si, oricum , cine are nevoie de oameni sanatosi ?
 
PLIMBAREA  prin mersul pe jos, pasind prin calcarea apasat intai pe calcai  si apoi usor spre  varfuri, este CHEIA sanatatii !(am exersat si in locuinta, chiar pe muzica !)
 
   De un astfel de mers ?
 
   Acest impuls ,venit de la activarea „senzorilor” calcaiului, face sa vibreze structura oaselor , sa se curate de impuritatile care  obtureaza penetrarea  limfei(lichid transparent, incolor, care circula prin spatiile intramoleculare), transportorul CALCIULUI  catre maduva osului. 
  Fara „oase acordate”, permisibile pentru limfa, , calciul nu poate ajunge in maduva si este  dirijat pe sub piele catre incheituri ,la articulatii, unde se depune si cauzeaza, in timp ,rigiditatea acestora.
  Din maduva osoasa isi iau CALCIUL toate structurile organismului, fara de care nu se poate.
  „Acordand strunele oaselor piciorului ” ( le asemuim cu corzile chitarei) obtinem : 
 
- prevenirea artritei;
 
-   calciu pentru intregul organism ( altfel este luat chiar din structura oaselor si ajungem la decalcifiere grava);
 
- cresterea IMUNITATII organismului.
 
  Va doresc deschidere si  VOINTA si la ceea ce este simplu ! N-are cum sa dauneze !
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte inspiratului autor Vasile Soroceanu şi totodată,pe această cale îl asigură de colaborarea ce se doreşte a fi permanentizată !

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo