Criteriul National

Sănătate pentru toți

Sănătate pentru toți
martie 31
23:57 2017

Motto: „Daca ai ceva si nu oferi mai departe, te blochezi. Daca in schimb dai si altora, vei primi si mai mult. Este un secret fundamental .”( Keshe)

main_picture

 
   Plimbarea, piatra de temelie a sanatatii omului !
 
    Da, da, aparent nimic nou, numai ca cele ce veti afla( culese din surse convingatoare) fiind asa de simple , nu au putut fi vazute, si, oricum , cine are nevoie de oameni sanatosi ?
 
PLIMBAREA  prin mersul pe jos, pasind prin calcarea apasat intai pe calcai  si apoi usor spre  varfuri, este CHEIA sanatatii !(am exersat si in locuinta, chiar pe muzica !)
 
   De un astfel de mers ?
 
   Acest impuls ,venit de la activarea „senzorilor” calcaiului, face sa vibreze structura oaselor , sa se curate de impuritatile care  obtureaza penetrarea  limfei(lichid transparent, incolor, care circula prin spatiile intramoleculare), transportorul CALCIULUI  catre maduva osului. 
  Fara „oase acordate”, permisibile pentru limfa, , calciul nu poate ajunge in maduva si este  dirijat pe sub piele catre incheituri ,la articulatii, unde se depune si cauzeaza, in timp ,rigiditatea acestora.
  Din maduva osoasa isi iau CALCIUL toate structurile organismului, fara de care nu se poate.
  „Acordand strunele oaselor piciorului ” ( le asemuim cu corzile chitarei) obtinem : 
 
- prevenirea artritei;
 
-   calciu pentru intregul organism ( altfel este luat chiar din structura oaselor si ajungem la decalcifiere grava);
 
- cresterea IMUNITATII organismului.
 
  Va doresc deschidere si  VOINTA si la ceea ce este simplu ! N-are cum sa dauneze !
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte inspiratului autor Vasile Soroceanu şi totodată,pe această cale îl asigură de colaborarea ce se doreşte a fi permanentizată !

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo