Criteriul National

Sănătate pentru toți

Sănătate pentru toți
martie 31
23:57 2017

Motto: „Daca ai ceva si nu oferi mai departe, te blochezi. Daca in schimb dai si altora, vei primi si mai mult. Este un secret fundamental .”( Keshe)

main_picture

 
   Plimbarea, piatra de temelie a sanatatii omului !
 
    Da, da, aparent nimic nou, numai ca cele ce veti afla( culese din surse convingatoare) fiind asa de simple , nu au putut fi vazute, si, oricum , cine are nevoie de oameni sanatosi ?
 
PLIMBAREA  prin mersul pe jos, pasind prin calcarea apasat intai pe calcai  si apoi usor spre  varfuri, este CHEIA sanatatii !(am exersat si in locuinta, chiar pe muzica !)
 
   De un astfel de mers ?
 
   Acest impuls ,venit de la activarea „senzorilor” calcaiului, face sa vibreze structura oaselor , sa se curate de impuritatile care  obtureaza penetrarea  limfei(lichid transparent, incolor, care circula prin spatiile intramoleculare), transportorul CALCIULUI  catre maduva osului. 
  Fara „oase acordate”, permisibile pentru limfa, , calciul nu poate ajunge in maduva si este  dirijat pe sub piele catre incheituri ,la articulatii, unde se depune si cauzeaza, in timp ,rigiditatea acestora.
  Din maduva osoasa isi iau CALCIUL toate structurile organismului, fara de care nu se poate.
  „Acordand strunele oaselor piciorului ” ( le asemuim cu corzile chitarei) obtinem : 
 
- prevenirea artritei;
 
-   calciu pentru intregul organism ( altfel este luat chiar din structura oaselor si ajungem la decalcifiere grava);
 
- cresterea IMUNITATII organismului.
 
  Va doresc deschidere si  VOINTA si la ceea ce este simplu ! N-are cum sa dauneze !
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte inspiratului autor Vasile Soroceanu şi totodată,pe această cale îl asigură de colaborarea ce se doreşte a fi permanentizată !

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro