Criteriul National

„Sănătoși, ajutăm România!”

„Sănătoși, ajutăm România!”
decembrie 15
12:44 2020

Perioada sărbătorilor de iarnă ne determină pe mulți dintre noi să privim către cei aflați în suferință. Însă drama acestor oameni a început cu mult înaintea pandemiei.

OxyGazon face un îndem către mediul antreprenorial din România și propune susținerea copiilor cu dizabilități neuromotorii. Aceștia au nevoie să își trăiască perioada copilăriei într-un mod cât mai apropiat de felul în care o fac tinerii sănătoși.

Complexul de recuperare pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii „Sf. Nectarie” dezvoltat de Mihai Neșu Foundation este un proiect promițător care a luat avânt datorită oamenilor care „Cred”. Construcția acestuia se ridică la valoarea de 3,6 mil Euro, totul cu scopul de a oferi o șansă sutelor de copii cu dizabilități din țară care pot beneficia de terapie specializată în regim caritabil, având astfel o copilărie mai liberă, mai activă și mai curajoasă.

OxyGazon, în calitate de sponsor, se implică activ prin amenajarea grădinilor senzoriale cu rulouri de gazon natural, cultivate în România. Astfel, sute de copii cu probleme de sănătate și părinții acestora se pot bucura de natură și sănătate respirând un aer mai oxigenat.

Toate încercările acestui an pandemic m-au încurajat să continui misiunea pentru sănătate prin înverzire, dar și să mă implic activ în proiectul de construcție a Complexului de recuperare pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii „Sf. Nectarie” – un loc ce îmbină toate tipurile de terapie (TheraSuit, logopedia, hipoterapia, psihopedagogia, kinetoterapia, recuperarea subacvală etc.) cu spațiile de relaxare și meditație (sera, grădinile senzoriale, mini-ferma de animale, zona de echitație, piscina etc.), sălile de așteptare și unitățile de cazare. Vom planta rulouri naturale OxyGazon pe o suprafață de 5000 mp și astfel, vom crea un spațiu natural menit să aducă natura mai aproape de copiii cu dizabilități” spune Ciprian Bodo, inițiatorul campaniei „Sănătoși, ajutăm România!”

Comunitatea oamenilor de business din România și puterea pe care o aduce unirea forțelor poate genera o schimbare pentru copiii cu dizabilități neuromotorii din întreaga țară. Donațiile pot fi sub formă de contribuție financiară, dar și prin oferirea de servicii sau materiale de construcții.

Fii alături de Mihai Neșu Foundation și hai să contribuim la însănătoșirea și bucuria acestor copii! Dacă și tu ai o firmă,

  • Redirecționează 20% din impozitul pe profit

  • Contribuie prin servicii sau materiale de construcții

Arhitecții, proiectanții și constructorii care lucrează în colaborare cu fundația definitivează lista cu materialele necesare pentru realizarea complexului, iar implicarea ta poate fi răspunsul la rugăciunile părinților care își doresc să își vadă copiii învingând boala.

Intră pe www.mihainesufoundation.com/ro/ sau ia legătura direct cu reprezentanții fundației la telefon +40 721 366 252 ori printr-un e-mail la info@mnf.ro și semnează contractul de sponsorizare!

masina mihai nesu fundation

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul