Criteriul National

Sandale baieti

iunie 19
11:55 2020

Este bine stiut faptul ca majoritatea parintilor se informeaza fie de la cunostinte fie din mediul online, despre modelul si tipul de incaltaminte pe care trebuie sa il cumpere pentru bebelusi. De exemplu, in ceea ce priveste sandalele, pe timp de vara acestea sunt printre cele mai recomandate. De asemenea, modele sunt diverse, insa pentru bebelusi ideal ar fi sa optati pentru cele cu model deschis, sau inchis, in functie de preferinte.

Multi parinti vor sustine ca copiii foarte mici au nevoie de sandale cu model tip inchis atat in spate cat si fata pentru a oferi o protectie si un sprijin cat mai mare picioarelor. Cu toate acestea, faptul ca partea din fata nu ofera un suport suplimentar, ci doar o protectie adaugata. Suportul oferit de partea din spate poate fi realizat cu bretele care merg in jurul gleznei. Cu alte cuvinte, nu exista o alegere corecta sau gresita; e mai mult o preferinta.

Sandale cu model inchis

Exista patru tipuri de sandale:

  1. Sandale cu model inchis si fata inchisa.
  2. Sandale cu model deschis si fata deschisa.
  3. Sandale cu model inchis si fata deschisa.
  4. Sandale cu model deschis si fata inchisa.

Pentru copii mici si copii foarte mici, este important ca sandala sa fie inchisa bine in jurul gleznei, asigurand astfel o potrivire perfecta. Acest lucru ofera suportul si stabilitatea necesara copiilor care sunt inca putin stabili pe picioare, asigurand totodata ca piciorul nu se misca inainte si inapoi in sandala. In mod ideal, ar trebui sa alegeti sandale cu posibilitati de ajustare sub forma de curea care sa poata fi reglata si sa adapteze sandalele pentru a se potrivi picioarelor copilului. In cazul in care sandala se potriveste perfect in jurul gleznei si a bontului, versiunile atat cu model deschis, cat si inchis ofera suportul necesar pentru picioare.

O sandala cu model inchis in partea din fata ofera degetelor cu o protectie putin mai mare decat modelele deschise, ceea ce le face o alegere buna pentru copii mici si copii foarte mici. Principalul lucru de care trebuie sa aveti grija este ca sandalele nu sunt atat de mici incat degetele de la picioare sa fie iesite din sandala. Pentru copiii foarte mici, este important sa nu cumparati sandale prea mari, deoarece acest lucru poate inhiba dezvoltarea abilitatilor lor motrice, motiv pentru care ar trebui sa cumparati papauci cu 1 cm mai mare pentru ca copiii cresc foarte repede.

Sandale cu model deschis

Sandalele cu model deschis si fata sunt ideale pentru copiii mai mari, deoarece permit piciorului sa se miste mai liber si sa se raceasca mai bine in zilele calduroase de vara. Atunci cand cumparati sandale cu model deschis este important sa va asigurati ca picioarele copilului dvs. sunt sustinute corespunzator de curele.

Astfel de produse, sandale pentru copii, in mod special sandale pentru baieti poti fi achizitionate de pe site-ul oficial al magazinului online Bambinii, in diverse forme, modele si culori la preturi imbatabile.

Comenezile pot fi realizate atat telefonic, cat si online.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul