Criteriul National

Sanito.ro ne ofera solutiile perfecte pentru noi

Sanito.ro ne ofera solutiile perfecte pentru noi
iunie 30
15:45 2020

p201703301645077878562-550x550

Zi cautam cele mai bune solutii care sa ne ofere atat confortul cat si siguranta dorite, atat in locuinta noastra cat si in alte spatii pe care le frecventam. Tinem foarte mult la sanatatea noastra si a celor dragi mai ales ca in ziua de azi, desi traim intr-o societate moderna, insa exista numeroase riscuri la care ne putem expune zi de zi.

Pentru tot ceea ce tine de curatenie si igiena, putem alege fara ezitare produsele disponibile in magazinul Sanito.ro, printre acestea si capace de toaleta moderne si elegante. Putem fi cu totii de acord ca toaleta este locul in care se pot aduna cel mai depede microbi de aceea si igienizarea perioadica este extrem de necesara. In acest sens, la Sanito putem gasi cele mai bune solutii in ceea ce priveste curatarea eficienta a oricarui spatiu si totodata pastrarea spatiilor curate si igienice pentru cat mai mult timp.

Pentru a scapa de curatarea intensa a vasului de toaleta zilnic, putem opta astfel pentru un capac de toaleta inteligent. Ce inseamna asta? Ei bine, poate ca nu ceea ce credeati unii dintre voi. Insa beneficiile acestuia pot fi observate imediat. Baia in care acestea vor fi instalate va fi mult mai curata si totodata, va capata un aspect modern si functional. Chiar daca dimensiunile unui astfel de capac sunt ceva mai mari, datorita spatiului destinat rolei de folie de unica folosinta, nu va afecta cu nimic functionalitatea sa si nici aspectul.

Siguranta este garantata, pentru ca folia va imbraca in totalitate capacul de toaleta iar dupa utilizare va putea fi distrusa, totul cu o simpla apasare de buton sau prin actionarea senzorului de miscare. Totodata, si schimbarea rolelor de folie se face rapid si usor, fara a fi nevoie sa desfacem si sa refacem diverse sisteme complexe.

Pentru ca totul sa fie complet, alaturi de un capac de toaleta cu folie de unica folosinta putem alege si alte echipamente necesare intr-o toaleta, precum un dozator de sapun lichid, un uscator de maini sau prosoape de hartie cu care sa ne stergem pe maini dupa utilizarea toaletei precum si multe altele. Aceste echipamente sunt utile mai ales in spatii unde toaleta este utilizata des, precum companii, restaurante, diverse institutii si spatii cu trafic intens unde totodata, curatenia este si mai greu de pastrat.

Pentru ca alegerile clientilor sa fie si mai usoare, unele capace de toaleta inteligente vin la pachet si cu role de folie de rezerva sau alte aparate specifice unui astfel de spatiu, care sa se potriveasca si sa asigure o si mai buna functionalitate a toaletei dar si un plus de igiena.

Un aspect de care trebuie sa tine cont este tipul de rola de folie pe care il alegem. De la un model de capac la altul, dimensiunile permise pot varia de accea, la cumpararea unui capac nou este recomandat sa alegem si mai multe role de rezerva. Putem de asemenea sa apelam si la echipa Sanito daca suntem in dubii si nu stim care este cea mai buna alegere.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul