Criteriul National

” ŞANTAJ ” la Preşedintele României !

” ŞANTAJ ” la Preşedintele României !
iunie 08
20:32 2016
” ŞANTAJ ” la Preşedintele României !
 
iohannis
   În anul 2016  s-au multiplicat acţiunile conducerii PSD si a unor membri notorii, cu sustinerea formala a „aliaţilor tradiţionali”, de ” aruncare ” repetată în mass-media a informaţiei potrivit căreia  se pregăteşte Suspendarea Preşedintelui României din funcţie.
 
   Reţineţi :                                                                            
 1.-Nu vorbesc de demiterea din funcţie !
 
 2.-Nu se arată care sunt faptele grave săvârşite de Preşedinte prin care se încalcă, cu mare tupeu Constituţia , aşa cum se prevede în art.95(1) din Constituţie, ca o condiţie esenţială şi obligatorie pentru a formula Propunerea de suspendare adresată Camerelor Reunite ale Parlamentului.
 
    Observ că  niciun „bărbat de stat ” nu ia atitudine, ca şi cum Suspendarea Preşedintelui ar fi pentru România un fapt divers.
 
   Ce urmăresc INIŢIATORII demersului prin această „DIVERSIUNE „?
 
   Oricine poate constata că partidele noastre, de stânga, dreapta, mijloc, au multe interese convergente pe care vor să le rezolve în perioada de suspendare(cele câteva luni), cum ar fi trecerea legilor de care au nevoie .
    Aşa se explică de ce nu vorbesc de fapte grave şi de finalizarea acţiunii de demiterea din funcţie ,CI numai de SUSPENDARE !
 
    Ma intreb : De ce tace „Câinele de pază” al democraţiei ? Atâţia analişti politici, unii şcoliţi în marele centre ale lumii, chiar nu văd şi nu înţeleg sensul propagandei „generice” pentru Suspendarea Preşedintelui din funcţie ?
                                  
 
   Preşedintele României , care veghează la respectarea Constituţiei, nu poate păstra tăcerea la infinit, prin ignorarea acestui fapt atât de grav.  Se impune să ceară public, ca cei care vehiculează ideea Suspendării , să arate în concret faptele grave săvârşite prin care se încalcă Constituţia şi care este chiar temelia propunerii de suspendare.
 
   Ca simplu cetăţean responsabil , mă simt ameninţat când aud că Preşedintele ar fi în situaţia de a nu-mi mai garanta  drepturile şi libertăţile prevăzute în Constituţie, întrucât chiar moralitatea lui este pusă sub semnul bănuielii, aşa cum anunţă politicienii de vază ai ţării .
Sursa foto www.criterii.ro
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte inspiratului autor Vasile Soroceanu şi totodată,pe această cale îl asigură de colaborarea ce se doreşte a fi permanentizată !

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo