Criteriul National

Santaj monstru la adresa redactiei Incisiv de Prahova pentru ca a ales sa il sustina la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Prahova pe actualul preşedinte Bogdan Toader/Nu cedam santajelor, presiunilor, amenintarilor de orice fel si nici la combinatiile cu procurori si/sau „militieni”

Santaj monstru la adresa redactiei Incisiv de Prahova pentru ca a ales sa il sustina la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Prahova pe actualul preşedinte Bogdan Toader/Nu cedam santajelor, presiunilor, amenintarilor de orice fel si nici la combinatiile cu procurori si/sau „militieni”
septembrie 06
19:45 2020

Recunoastem ca, la data de 02.02.2020, Incisiv de Prahova a publicat urmatorul articol: „Anunt transant privind pozitionarea ziarului Incisiv de Prahova la alegerile locale”.

In acest articol explicam ca, in urma numeroaselor „oferte” privind sustinerea unui candidat sau altul la functia de primar in urbea noastra (cei care spera sa fie nominalizati si/sau care cred ca au fost nominalizati de formatiunile lor politice), dupa o sedinta extinsa a conducerii cu toate redactiile ce fac parte din grupul nostru de presa s-a decis sa ne implicam in campania electorala in favoarea unui om, nu in favoarea unui partid politic, PRO BONO.

Trebuie sa ne explicam in fata cititorilor, cu subiect si predicat.

Cand am luat aceasta hotarare nu aveam toate datele tabloului sinistru, spre rusinea noastra!

La aceea data nu cunoasteam ca acest candidat, probabil – s-a schimbat si este prieten – si nu numai – cu cei ce ii „dicteaza campania electorala, adica cu „circarii” folosti si uitilzati de procurorul Negulescu Mircea in campaniile sale de denigrare, santaje si de alte operatiuni, in fapt, cu membrii gruparii de criminalitate economico-financiara organizata pe care o coordoneaza si  in prezent acest procuror „Portocala”.

Dovada ca stapanim si monitorizam la perfectie „fenomenul Portocala” sta marturie si dezvaluirea noastra, in exclusivitate, la data de 14 august, orele 19.31, in articolul „”Portocala” va incepe atacul media prin „oamenii” sai din gasca penala”.

Ce a urmat, cunoastem cu totii, la doar trei zile!!?

https://www.incisivdeprahova.ro/2020/09/01/respecta-infractorii-ma-cine-nu-e-infractor-e-prostacum-intelegem-de-ce-portocala-e-invitat-de-onoare/

In prezent, disperarea oponentilor acestei alinante a atins apogeul, a aliantei care are ca scop eliminarea PSD din administratia locala din Prahova.

Zilele trecute, in sondajele lor (care stim cu totii ca sunt umflate, cat cuprinde), candidatul lor la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Prahova „cica” era cu 3 procente mai sus fata de candidatul Bogdan Toader, in realitate, ierarhia fiind total pe dos, si scorul arata ca cel din urma are peste 8 procente fata de contracandidat (sac!).

In acest context, redactia Incisiv de Prahova a primit zeci de amenintari voalate si mai putin voalate culminand cu o „gulguta” prin care un „papagal – Batman” al procurorului „Portocala” a aruncat pe „piata” ca va taia prin contracandidatul lui Bogdan Toader un contract de 2000 de ron al unei societati comerciale al carui patron este din acest partid, un contract pe care acesta il detinea cu ziarul Incisiv de Prahova.

Anuntam public ca prin Notificarea nr 02 din  05.09.2020, ziarul Incisiv de Prahova a denuntat unilateral acest contract pentru ca noi nu putem fi santajati si/sau amenintati. Nu putem fi CUMPARATI!

In fapt, directorul general al ziarului nostru reactioneaza pe invers la asemenea santaje!

Totodata precizam ca, in ultimele zile, Incisiv de Prahova a denuntat TOATE contractele de publicitate pe care le detinea (dovada ce publicitati au „disparut” de pe ziar). Noi am fost si vom fi liberi in exprimare.

Publicitatile ramase pe ziar sunt in ca urmare a colaborarii cu terte agentii de publicitate si/sau ale unor forme legale de cooperare cu alte publicatii pentru care nu incasam nici un leu!

Optiunea de a il promova si sprijini pe Bogdan Toader la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Prahova ne apartine, axata doar pe baza interesului prahovenilor si nu pe interese ECONOMICE!

NU avem contract de publicitate cu PSD, cu „Alianta pentru Prahova” si/sau cu un partid politic din cele doua „aliante”!

Asta pentru cultura/incultura unor „deontologi” si a celor care ne verifica conturile bancare in mod ilegal.

NU NE ESTE frica nici de amenintarile cu procurorii si/sau „militienii” din gasca gruparii de criminalitate economico-financiara organizata pe care o coordoneaza Neglescu Mircea si nici de eventualele „atacuri media de denigrare”, precum si nici de eventuale „combinatii”. (Redactia Incisiv de Prahova).

 

N.R – Sustinem si promovam pe cine consideram ca merita – stric in interesul cetatenilor din judetul Prahova

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul