Criteriul National

Sase sfaturi esentiale ca patul tau sa para scos dintr-un catalog de design

Sase sfaturi esentiale ca patul tau sa para scos dintr-un catalog de design
octombrie 01
18:08 2020

Care este cel mai bun mod de a aranja un pat? Întotdeauna ne grăbim dimineața, astfel că adesea nici măcar nu apucăm să facem patul, cu atât mai puțin să facem din aranjarea lui ca în filme o prioritate.

Cu toate acestea, deoarece în ultima vreme stăm tot mai mult acasă, iar casa ne-a devenit și birou, și patul poate deveni adesea îmbietor. Un pat nefăcut te va îndemna la somn mai des decât ai nevoie. Totodată, un pat nefăcut îți va da o senzație de dezordine în cameră. De aceea, te va ajuta cu adevărat să te trezești dacă îți vei face patul în fiecare zi cu sfințenie.

Iar acest lucru nu va mai părea o povară dacă vei învăța care sunt cele mai ușoare moduri de a aranja patul, dar și cele mai populare, astfel încât patul tău să pară scos dintr-un catalog Ikea.

lenjerii de pat

  1. Lenjerii de pat reversibile

O tendință actuală în materie de așternut este sa folosesti lenjerii de pat reversibile și imprimeuri amestecate. Pe de o parte, acest lucru oferă două opțiuni pentru designul principal prezentat pe patul tău. Astfel, poți schimba aspectul zilnic al patului tău doar dacă întorci pilota pe partea cealaltă. Pe de altă parte, acest lucru adaugă o caracteristică fantastică suplimentară unui pat atunci când partea superioară a husei de plapumă este îndoită. Imaginea va fi de impact.

  1. O cuvertură de pat

Adăugarea unei cuverturi de pat nu numai că poate aduce un element puternic de culoare în punctul focal al camerei (patul din dormitor sau sufragerie), ci este și o actualizare excelentă și utilă pentru dormitoare toamna și iarna.

  1. Perne. Câte?

Pernele sunt încă esențiale pentru un pat super elegant. Dar câte? Trei este un număr magic ca stil și cu siguranță merge orice alt număr impar. Numărul de perne este recomandat totuși să rămână la sub șase în total într-un pat Super King sau King și la trei pentru un pat Single. Amestecă perne în diferite forme, culori, modele și texturi pentru un aspect unic și pune-le într-un aranjament neuniform. Pernele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a juxtapune elemente de design sau culori, atât între ele, ci și cu lenjerii de pat. Investește în huse de pernă pe care le poți schimba sezonier pentru a evita să cheltui  prea mult.

  1. Perne. Cum?

Cea mai frecventă întrebare adresată stiliștilor în ceea ce privește aranjarea unui pat dormitor este dacă pernele ar trebui să fie deasupra plapumei sau puse dedesubt. Cu siguranță prima variantă este cea corectă!

  1. Stratificarea este cheia

Textura și stratificarea este o altă tendință cheie în aranjarea unui pat. Scopul ar trebui să fie obținerea unei „eleganțe casual”: așterne lenjerii de pat și câteva accesorii precum o cuvertură sau o pătură moale și câteva perne pentru un aspect fără efort, care nu vrea să arate prea mult.

  1. Folosește lenjerii de pat de calitate

Vei obține ceea ce cumperi atunci când vine vorba de lenjerii de pat, atât în ​​ceea ce privește plapumele și pernele, cât și lenjeria de pat în sine. Alege cele mai bune lenjerii de pat pe care ți le poți permite: nu numai că acest lucru îți va dicta stilul și felul în care dormi, dar ele vor rezista și la spălarea regulată. Nu uita să scuturi pernele și plăpumile bine înainte de a îmbrăca patul pentru a uniformiza umplutura și a le restitui forma plină.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul