Criteriul National

Sauvignon Blanc unul dintre cele mai ravnite vinuri

Sauvignon Blanc unul dintre cele mai ravnite vinuri
februarie 04
16:42 2018

Sauvignon Blanc unul dintre cele mai ravnite vinuri

Numele Sauvignon provine din cuvantul francez Sauvage, care inseamna „salbatic”. Acesta provine din Valea Loirei din Franta si este un soi de struguri parafin de Cabernet Sauvignon (celalalt este Cabernet Franc).

Sauvignon Blanc este unul dintre cele mai populare vinuri albe din Romania. Soiul de struguri Sauvignon Blanc provine din aceeasi regiune ca si cele doua cele mai populare soiuri de struguri rosii, anume: Cabernet Sauvignon si Merlot.

Sauvignon Blanc unul dintre cele mai ravnite vinuri

Gusturile pe care le regasim in Sauvignon Blanc

  • Aromele de fructe principale regasite in Sauvignon Blanc sunt: lime, mere verzi, fructul pasiunii si piersicii albi. In functie de felul in care sunt recoltati strugurii atunci cand vinul este fabricat, aroma va varia de la lime la piersic.

Cu ce alimente putem asocia cu vinul Sauvignon Blanc?

Sauvignon Blanc este un vin ce prezinta note erbacee. Daca mancarea pe care o veti pregati contine: patrunjel, rozmarin, busuioc, cilantru sau menta, sunt sanse ca Sauvignon Blanc sa fie cel mai bun prieten care va poate insoti la aceasta masa.

  • Cea mai cunoscuta si mai iubita combinatie, este branza Crottin si un strop de Sauvignon Blanc.
  • Sauvignon Blanc face perechea perfecta alaturi de carnea alba, inclusiv pui si carne de porc. Includem si pestii, precum: pastrav, Cod, Sebasta, Halibut, Crab si Lobster.
  • Paine moale
  • Cautati branzeturi mai moi si mai acre, cum ar fi branza realizata din lapte de capra.
  • Legumele grase fac echipa perfecta cu vinuri Sauvignon Blanc, astfel incat aciditatea vinului sa nu deranjeze.

De ce sa alegem Sauvignon Blanc

  • In general, vinul alb nu aduce starea de oboseala.
  • Sauvignon Blanc este mai bun la gust decat un vin rosu
  • Ajuta la o mai buna circulatie a sangelui
  • Elibereaza tot stresul acumulat intr-o zi

Cu alte cuvinte, Sauvignon Blanc este un antidot perfect pentru o zi dedicata relaxarii si un sortiment bun gasim la un magazin vinuri. Este usor sa gasiti deliciosul Sauvignon Blanc si este accesibil – iar aici, o sa gasiti produsul mult dorit.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro