Criteriul National

Sauvignon Blanc unul dintre cele mai ravnite vinuri

Sauvignon Blanc unul dintre cele mai ravnite vinuri
februarie 04
16:42 2018

Sauvignon Blanc unul dintre cele mai ravnite vinuri

Numele Sauvignon provine din cuvantul francez Sauvage, care inseamna „salbatic”. Acesta provine din Valea Loirei din Franta si este un soi de struguri parafin de Cabernet Sauvignon (celalalt este Cabernet Franc).

Sauvignon Blanc este unul dintre cele mai populare vinuri albe din Romania. Soiul de struguri Sauvignon Blanc provine din aceeasi regiune ca si cele doua cele mai populare soiuri de struguri rosii, anume: Cabernet Sauvignon si Merlot.

Sauvignon Blanc unul dintre cele mai ravnite vinuri

Gusturile pe care le regasim in Sauvignon Blanc

  • Aromele de fructe principale regasite in Sauvignon Blanc sunt: lime, mere verzi, fructul pasiunii si piersicii albi. In functie de felul in care sunt recoltati strugurii atunci cand vinul este fabricat, aroma va varia de la lime la piersic.

Cu ce alimente putem asocia cu vinul Sauvignon Blanc?

Sauvignon Blanc este un vin ce prezinta note erbacee. Daca mancarea pe care o veti pregati contine: patrunjel, rozmarin, busuioc, cilantru sau menta, sunt sanse ca Sauvignon Blanc sa fie cel mai bun prieten care va poate insoti la aceasta masa.

  • Cea mai cunoscuta si mai iubita combinatie, este branza Crottin si un strop de Sauvignon Blanc.
  • Sauvignon Blanc face perechea perfecta alaturi de carnea alba, inclusiv pui si carne de porc. Includem si pestii, precum: pastrav, Cod, Sebasta, Halibut, Crab si Lobster.
  • Paine moale
  • Cautati branzeturi mai moi si mai acre, cum ar fi branza realizata din lapte de capra.
  • Legumele grase fac echipa perfecta cu vinuri Sauvignon Blanc, astfel incat aciditatea vinului sa nu deranjeze.

De ce sa alegem Sauvignon Blanc

  • In general, vinul alb nu aduce starea de oboseala.
  • Sauvignon Blanc este mai bun la gust decat un vin rosu
  • Ajuta la o mai buna circulatie a sangelui
  • Elibereaza tot stresul acumulat intr-o zi

Cu alte cuvinte, Sauvignon Blanc este un antidot perfect pentru o zi dedicata relaxarii si un sortiment bun gasim la un magazin vinuri. Este usor sa gasiti deliciosul Sauvignon Blanc si este accesibil – iar aici, o sa gasiti produsul mult dorit.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul