Criteriul National

Scallo-P, produsul ce nu trebuie sa iti lipseasca din bucatarie

Scallo-P, produsul ce nu trebuie sa iti lipseasca din bucatarie
octombrie 18
14:26 2019

Cu siguranta, ti-ai propus de mai multe ori sa mananci mai sanatos, iar primele alimente la care te gandesti atunci cand auzi de mancare sanatoasa sunt fructele si legumele. Din pacate, putini dintre noi au garantia unor fructe si legume 100% sanatoase, care nu au fost stropite cu nimic si nu au fost tratate pentru a arata mai bine. Daca iti cumperi alimentele din supermerket, risti intotdeauna sa mananci fructe cu bacterii, cu reziduuri de pesticide, cu mucegaiuri sau cu ceara.

Tocmai din acest motiv este recomandat sa folosesti Scallo-p. Este posibil sa nu iti spuna nimic acest produs, motivul fiind simplu: este destul de nou. Totusi, ceea ce face este uimitor.

Scallo-p reuseste sa indeparteze in doar cateva minute toate bacteriile, reziduurile de pesticide si substantele chimice de pe fructe si de pe legume, permitandu-ti sa te alimentezi mult mai sanatos si sa te bucuri din plin de viata.

Ce este, de fapt, Scallo-p?

Este o pulbere puternic alcalina, obtinuta din cochilii de scoica. Acestea sunt calcinate la temperaturi de 1000 de grade Celsius si sunt transformate in hidroxid de calciu cu puritate 98.2%. Aceasta pulbere de culoare alba sau gri reuseste sa elimine in mod natural aproape toate produsele daunatoare ce se pot afla pe fructele si legumele tale.

Utilizarea Scallo-p este foarte simpla: pur si simplu dizolvi 3 grame de pulbere in 2 litri de apa, dupa care scufunzi fructele si legumele pe care vrei sa le consumi in solutia obtinuta.

Nu trebuie sa iti faci niciun fel de griji in ceea ce priveste siguranta produsului:

  • Este 100% natural. Nu este folosit niciun produs chimic si niciun adaos pentru obtinerea pulberii;
  • Este certificat ISO 9001 si este fabricat sub licenta in Japonia;
  • Se dovedeste a fi foarte eficient.

De unde cumperi Scallo-p?

Produsul poate fi achizitonat de pe www.scallo-p.ro  si are un cost de 180 de lei pentru 300 de grame. O cutie iti poate ajunge chiar mai mult de o luna, in conditiile in care cu doar 3 grame pot fi curatate pana la 3.5 kg de fructe si de legume.

Recomandari!

Daca vrei sa speli legumele intr-o solutie cu PH perfect ( intre 11.9 si 12.4), foloseste apa distilata!

Poti folosi produsul si pentru curatarea echipamentelor de bucatarie, a frigiderelor sau a altor produse cu care intri in contact.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei