Criteriul National

Scandalurile de la Biblioteca Colorată se țin lanț!

Scandalurile de la Biblioteca Colorată se țin lanț!
martie 23
14:40 2016

 

FOARTE IMPORTANT DE ȘTIUT !

La data de 5 martie în locaţia Bibliotecii Colorate admnistrată de către domnul Victor Maxim s-a întâmplat un scandal uriaş. Un echipaj de poliţie  a fost chemat la faţa locului.Aceste autorități au legitimat pe unul dintre cei implicaţi în scandalul respectiv.
Având în vedere că la etajul al treilea din Tomis Mall (în care se află acest loc) în acel moment se desfăşurau şi alte activităţi (culturale, sportive),unii dintre redactori fiind martori la acest eveniment au relatat aici, într-un articol apărut în ediţia de Constanţa a ziarului Criteriul Naţional.

imag_1

Au trecut mai bine de 18 zile, dar domnul Victor Maxim nu ia atitudine! Scandalurile de la Biblioteca Colorata din incinta Tomis Mall se tin lanț! Din păcate și (se pare că nu pentru ultima dată) situația a fost de o gravitate ieșită din comun, încît echipajul Secției 3 de Poliție Constanța a fost nevoit să fie sesizat și să intervină pentru a constata cele reclamate!

În tot acest timp, în loc ca Victor Maxim – în calitate de administrator al acestei locații să ia măsurile care se cuvin- a procedat de o anumită manieră despre care vă vom relata într-un viitor material.

Până atunci, fiindcă siguranța celor care vizitează Tomis Mall cât și a chiriașilor acestui centru comercial sunt mai presus decât interesele domnilor Victor Maxim și Radu Niculescu, considerăm important să vă informăm ca la unul din scandaluri, Poliția a sosit la fața locului și a identificat pe baza mărturiilor faptul că unul dintre cei implicați este domnul Adrian Șegher.

Segher

Ca sa puteți să vă faceți o idee despre gravitatea situației și totodată sa aflați de ce vizitatorii și chiriașii centrului commercial Tomis Mall se afla oricând în pericol, o sa va spun următoarele.

Domnul  legitimat de către echipajul de poliție al Secției Trei în locația din incinta Tomis Mall cu oricine vorbește, indiferent că are statutul de cititor ,de simplu vizitator sau se află întâmplător pe acolo.Domnia sa are o poveste pe care o spune la toată lumea,deoarece chiar și unora din corpul redacțional al ziarului nostru i-a tot povestit-o… De fiecare dată, se prezintă mândru ca fiind un cetățean care a făcut parte din „lovitura de stat” din Decembrie 1989 și amintește că a fost împușcat în cap cu ocazia acelor evenimente!

Ca sa puteți înțelege grija pe care o au cei care aud asemenea lucruri și pot face câte ceva- (în mod special părinții) care au copii și frecventează locația adminstrată de Victor Maxim (ca și persoană privată,chiriaș al acestui Mall)- o să vă invităm să imaginați distrugerea pe care un glonț o provoacă creierului oricărui cetățean atunci când pătrunde în mare viteză în cap…

maxim victor

Revenind la acest caz în care nu se găsește nicio rezolvare, după am aflat că Victor Maxim a studiat cîțiva ani la Facultatea de Teologie iar cel care se prezintă ca fiind „omul împușcat în cap” atunci cand nu afirmă că a terminat studiile de Drept… spune că este teolog. Așadar, cu această ocazie, cu decență pot să-i reamintesc faptul că este o mare minune de la Dumnezeu faptul că un om împușcat în zona capului supraviețuiește și apoi ajunge să meargă singur, pe picioarele sale!

Dacă ținem cont că povestitorul unei astfel de întâmplări tragice spune printre altele ,cu foarte mare mândrie că ar fi fost paralizat și ar fi rămas în comă pentru o anumită perioadă de timp, putem să considerăm acest caz ca fiind un miracol divin!

Cu toate acestea, știind că realitatea ne demonstrează că în majoritatea cazurilor supraviețuitorul unei astfel de întâmplări nu își recuperează în totalitate funcționalitatea acelei zone distruse,avariate de gloanțe, întodeauna sunt riscuri ca să existe o anumită disfuncționalitate și suferință, o anumită problemă.Cu aceeași decență și verticalitate,nu mă consider deloc persoana indicată de a pune etichete sau diagnostice,deoarece acest lucru nu intră în competențele sau atribuțiile mele.

Totuși, din aceste considerente,sunt sigură de faptul că în momentul în care domnul Victor Maxim a reușit să citească și să se informeze din ziarul nostru despre relatarea scandalului din Tomis Mall,a putut observa printre alte comentariile unui cititor care îl cunoaște foarte bine pe domnul Adrian Șegher. Acesta a spus printre altele că într-o anumită perioadă umbla cu cearșafurile în cap prin oraș .

Screenshot 2016-03-23 15.31.08

De aceea,din acel moment, tot domnul Victor Maxim avea obligația-dacă îi pasă de siguranța celor care vin în locația administrată de el ca și chiriaș al Tomis Mall- să ia un anumit tip de atitudine. Din păcate, în loc ca domnul Victor Maxim să fie preocupat de siguranța celor care vin la etajul al treilea din Tomis Mall la Biblioteca Colorată, ca și chiriaș al acestui centru comercial a ordonat în mod abuziv să ia de la sine putere o atitudine ostilă față de unii colegi, redactori ai ziarului Criteriul Național, despre care vă voi relata cât de curând într-un alt articol!

Cu această ocazie,tânărul administrator a procedat exact așa cum fac dictatorii de prin alte republici bananiere ,atunci când ziariștii îndrăznesc să semnaleze și să scrie despre anumite abuzuri și batjocuri pe care le comit conștient sau inconștient asupra cetățenilor acelor locuri! În acest context despre care am făcut referire ,mă gândesc și sunt de-a dreptul îngrozită la faptul că dacă personajul -(pe care îmi permit să-l denumesc în acest paragraf ”El dictator Maxim”-), își închipuie că are puterea să oprească aerul pe care redactorii noștri l-ar respira cât și apa pe care o consumă, mai mult ca sigur că erau condamnați la moarte doar din cauză că și -au făcut datoria de a informa opinia publică din Constanța despre abuzurile și scandalurile care se petrec într-o locație administrată de el și care pune în pericol siguranța și chiar viața unor copii care participă la o serie de activități în incinta Bibliotecii Colorate din Tomis Mall!

Biblioteca Colorata

 

Din cauza gravității unei astfel de situații, voi reveni cu mai multe informații despre acest subiect. Până atunci, să nu uitați că siguranța celor care frecventează Tomis Mall, cât și spațiul Bibliotecii Colorate este mai presus de toate interesele pe care domnii Victor Maxim si Radu Niculescu le pot avea!

 

Sursa foto: www.criteriul.ro,adevarul.ro,www.youtube.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo