Criteriul National

Scapa de daunatori datorita unui aparat cu ultrasunete

Scapa de daunatori datorita unui aparat cu ultrasunete
ianuarie 06
12:43 2019

UntitledCainii sunt animalele de companie perfecte si loiale, insa nu este un secret ca pot provoca si unele probleme. Unii caini sunt curiosi si isi doresc sa exploreze alte proprietati in timp ce altii vor sapa in curti sau gradini si vor distruge cateva flori/plantatii. Chiar daca aveti un caine, poate sunt momente in care doriti ca el sa stea departe de anumite zone precum ar fi gazonul sau gradina. Exista o varietate mare de aparate contra daunatorilor care pot tine cainii departe. Bineinteles, nu va veti dori sa utilizati un repellent care ar putea dauna cainelui. Din fericire, exista optiuni diversificate de produse sigure si ecologice.

Un aparat anti caini este popular pentru ca nu dauneaza animalului si este sigur de folosit in jurul oamenilor. Acestea nu folosesc substante daunatoare sau periculoase, deci sunt ideale pentru o folosinta frecventa. Cele mai multe dintre acestea pot fi alimentate cu energie solara sau pot emite sunete puternice care vor reusi sa tina orice caine departe. Cu un dispozitiv anti caini de acest fel puteti rasufla linistit, deorece animalul dvs. nu va va mai cauza probleme.

Sa nu uitam insa, ca alti daunatori care va pot invada gradina in orice moment sunt soarecii. Acestia sunt periculosi. Pentru a putea scapa de ei este necesar sa folositi un aparat anti soareci calitativ si trainic. In acest fel veti reusi sa mentineti o atmosfera curata si respirabila in locuinta. Puteti spune la revedere mobilei roase sau a sapaturile de care va puteti ciocni in casa. Folosind un device bun, rozatoarele vor sta departe. Va sfatuim sa amplasati aparatul anti sobolani intr-un loc sigur, in care banuiti ca se afla micile rozatoare. Astfel puterea aparatului va emite sunete puternice si va inlatura cu brio daunatorii. Preturile acestor aparate difera de la model la model, insa sunt destul de permisibile pentru orice tip de buzunar.

Vizitati magazinul nostru :  https://www.impotrivadaunatorilor.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu